Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara Já tam ještě nebyla, ale slyšela jsem samou chválu. A věřím, že září tam může být nádherné, není to přece jenom u koupání. Už tam nebude tolik lidí a když vyjde počasí, musí to být paráda.
@Ecil jj je to tam krasny fakt
, udelame si i vylet do rakous to hned za hranicema vidis ze nejsi v cr,,vsude sama milka krava ![]()
@slunce.v.duši Jo,na cepice uz Tobicek taky spusti svuj jecak. A to jsou jen tenky letni.. ![]()
@slunce.v.duši píše:
snad do Krumlova, manžel tam jede pracovně a já tam ještě nebyla. mladý dneska kočár dává v pohodě, tak snad ok. jen se musí ráno vyjet brzo, takže uvidim jestli ho budu budit nebo ho šetrně přendam do autosedačky, tak jak bude…uvidim jaká bude noc. dopoledne byl na pohodu, ted ječel jak kráva, protože sem mu nechtěla dát k obědu mlíko. ale stejně si ho vyřval…
Pěkně s námi ty dětičky mávaj, co?? ![]()
Jinak Krumlov je krásný, nemám ho tedy projitý celý, ale 2× jsme sjížděli Vltavu a tak jsme se tam zastavili. Už jenom z té vody byl kouzelný. Pro dětičky nevím, ale myslím, žev tomto věku jsou zoo atd…ještě zbytečné ![]()
@slunce.v.duši píše:
o čepicích mi ani nemluv. je úspěch že snese na chvilku klobouček…včera mi přišla podzimní čapka, co mi paní háčkovala a já jí chtěla mladýmu zkusit. tak minutu ok a pak řev. trošku se děsim, až příjde zima…včera jsem dostala přednášku od starší generace, co jsem za matku, že nedávam čepičky, že dítě ještě není v chodítku a že teprve začíná s příkrmy…no bylo to zase výživný poslouchat…
Malá rada…pošli je do pr…e
no co, tam ať si ty žvásty vykládají komu chcou ![]()
@slunce.v.duši píše:
o čepicích mi ani nemluv. je úspěch že snese na chvilku klobouček…včera mi přišla podzimní čapka, co mi paní háčkovala a já jí chtěla mladýmu zkusit. tak minutu ok a pak řev. trošku se děsim, až příjde zima…včera jsem dostala přednášku od starší generace, co jsem za matku, že nedávam čepičky, že dítě ještě není v chodítku a že teprve začíná s příkrmy…no bylo to zase výživný poslouchat…
Ahoj holky, tak jsme dnes konečně zašli na matriku kvůli otcovství, tak kdyby Jiřík jó hodně chtěl, už se může narodit, ale raději ať ještě počká. Jsem dnes nějaká zničená, v práci toho je hodně, za cca týden nastupuji na mateřskou a potřebuji toho spoustu udělat, vlastně všechny důležitý věci asi tak na půl roku dopředu, aby moje zástupkyně neměla tolik práce a dělala jen to běžné, než se vrátím zpátky. Jiřík roste a břicho moc né, takže mi tlačí na žaludek, pálení žáhy už je fakt úmorné a ani Renie nezabírá, z druhé strany mi tlačí na močák a mám strach, že za chvíli budu učůrávat při chůzi
a bolí mě chodidla, asi z toho, že nosím furt žabky, ale do ničeho jiného své sloní nohy nenarvu. Takže ještě 7 týdnů do finále a já dnes poprvé toho mám fakt plné zuby a těším se, až bude venku.
Tak jsem si tady pěkně postěžovala, díky díky, užívejte si teplíčko dokud to jde a ať prckové dělají jen samou radost ![]()
@Tsambika Jj, ty konce jsou nejhoší, pro mne byly smrtlné noci, nemohla jsem spát, pořád jsem chodila na a záchod. Už se ti to blíží, za chvíli budeš mít Jiříka u sebe ![]()
Holky moc děkuji za uklidnění. Tak snad je jen lenivý a opravdu všechno dožene ![]()
Dneska jsem byli na převážení a v 7.týdnech má 4120g, je to už můj velkej kluk
žloutenka mu taky pomaličku ustupuje, tak snad začne pořádně koukat na svět a bude hezky posilovat svaly
![]()
Všechny dětičky zdravíme a posíláme pusenku
Ahoj holky, posílám fotku toho našeho jedlíka.
Za dnešek jsme přibrali 75 g, takže už máme 4875. ![]()
@verunka slunicko no to je opravdu uz velky klucina ![]()
@Smajlinka123 píše:
Ahoj holky, posílám fotku toho našeho jedlíka.Za dnešek jsme přibrali 75 g, takže už máme 4875.
ahoj broucku, krasne si se povedl a je videt ze ti chutna kdyz tak krasne pribiras ![]()
@Smajlinka123 Oťásek je fešák a všechno nejlepší k svátku mu přeji ![]()
@Ecil píše:Kašli na to. Chodítko doma nevedu a nechci, naučí se chodit, až bude chtít
A ty nevíš, že miminko musí mít čepičku, pomožky a rukavičky
![]()
![]()
![]()
A nejlépe pokaždé přikryté až po krk, aspoň plínou. Trestné jsou také šatičky a vše, kde si může odhalit záda, bude mít přece nastydlé ledviny. Moje prababička je toho důkazem, že by z Báry nechtěně udělala ovar
![]()
![]()
Obdivuju nervy mojí mámy (bydlí spolu), nejen, že ty kecy denně vydrží, ale bere je s nadhledem. Naposledy mi naprosto v klidu, po dalším prababičky proslovu, na toto téma, říká - neboj, já všechno, do čeho se dá obléct a čím se dá přikrýt, schovala, aby to nenašla, takže o tom může jenom mluvit. Jinak jsem totiž neděla nic jiného, než že jsem ji odkrývala a svlékala
jak jsem psala, my sice choditko mame ale jen z duvodu aby mama mohla s jonaskem manipulovat kdyz ji ho necham a to stejne neni tak casto a snazim se byt pryc v mezidobi kdy spinka, jinak ma zakaz do nej chodit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat