Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši Na Čerňáku akce byly, nakupovala jsem tam v HM, CA… Hezké věci a za pár korun. Ale už je to cca 3 týdny.
@Leňásek27 A sikovna jsi i Ty s klukama.
Kdy ze mas termin? Drzim palce, at neprenasis jako ja. Vse bude jiste ok.
A preji vse nej k narozkam.
Tobicek je ve stejny den jako tchan.
AHoj holky. Hlásíme se ze 4,5 měsíční prohlídky. Malej měří 68 cm a váží 7,080 kg. Paní doktorka naprosto žasla jak je velikej a šikovnej. PRý kam tak spěchá. Povídal si tam s ní a jak pásl koníčky. Radost pohledět. Máme začít dávat příkrmy, tak jsem na to zvědavá. Mám z toho v hlavě celkem vítr.
Přikládám pár fotek.
Všechny tady mátemoc hezké a šikovné dětičky. Bohužel nestíhám všem zvlášť psát. Náš malej nás plně vytěžuje. ![]()
@marketa.pipa já tam taky nic nevidím, ale má dásna trošku jakoby nateklá, no doktorka nám říkala v 6 měsících, že to vypadá že bude zub do týdne a máme pusu prázdnou
to sem měla i u Teryale u té už ve 4 měsících a zub vylezl až skoro v 9 měsících, tak počítám, že 10 na 8měsiční předvedeme bezzubou papulku
@tweetee píše:
Všechny tady mátemoc hezké a šikovné dětičky. Bohužel nestíhám všem zvlášť psát. Náš malej nás plně vytěžuje.
plně souhlasím co jsi napsala, taky sice čtu, ale nestíhám reagovat, dneska jsme lítali po úřadech a se psem na očkování, nakoupit a honem dom, naštěstí Eli pojedla a šla na kutě, tak honem vařím at jak se vzbudí můžem spočnout na zahradě
Jak já tu fňukala, že Krasoň nedělá to a ani tamto a že se jen válí…no tak teď nestíham a spocená jsem až na prde.li…přebalení, oblékání…to je horror. Točí se jak korouhev na všechny strany, plenu natahuju pomalu 10 minut
V postýlce mi tahá za kabely od monitoru, krade mi sprostě pleny co mam přehozené přes postýlku, kdyby se poblil a stele je pod sebe. Dneska rozebral na ohrádce i to, co nešlo mě. Na lehátku u oběda se mi odráží nohama o břicho, houpe se a má z toho hroznou bžundu, takže trefit se za letu do pusy je výkon. Nicméně jede celé sklenky, tak snad už najedeme na příkrmy bez větších potíží. V kyblíku se snaží stoupat a vyskakuje z něj, jak se odráží z dřepu a voda ho nadnáší. Manžel ho naučil na duck tv, takže ráno po snídani musí proběhnout aspoň jedna pohádka, přičemž huláká oooo a jéééééé. Když se chci pomazlit, jen co se sklonim, narve mi prsty no huby, nosních dírek nebo se chystá vypíchnout mi oči. Dneska si vyžádal růžovou plácačku na mouchy. Tak si s ní hrál, já ležela vedle něj na boku, on se najednou rozmáchl a tu rukojeť mi pověsil na nos. A ona tam držela. Měl z toho náramnou srandu
Při krmení v náručí mi strká ty jeho spařený nožky kam se dá. Snaží se lézt, ale nejde to takže je vzteky bez sebe. Nemá čas přes den spát, co kdyby o něco náhodou přišel, takže uspávání začíná být celkem alchymie. No už to začíná…miminkovské ležící období je definitivně za náma
Vítej pokroku! Jo a rostou mu brutálně vlasy. Ráno jsem mu je študovala a dělam si aspoň malé naděje že by mohly přece být kudrlinky, sice asi blond ale i to se počítá.
Uffffff, bude to živel ![]()
@Leňásek27 děkuju za radu, o Omeprazolu jsem neslyšela, zkusím to. A všechno nejlepší k narozeninám Ti přeji a Terezka bude určitě tím nejhezčím dárkem, jen dorazí o pár dní později ![]()
@Luciasek-86 Klárka je krásná a má takový šibalský úsměv ![]()
@tweetee malej je moc pěknej a manžel taky vypadá na fešáka
![]()
@slunce.v.duši píše:že já se u těch tvých příspěvků vždycky tak dobře pobavím
Jak já tu fňukala, že Krasoň nedělá to a ani tamto a že se jen válí…no tak teď nestíham a spocená jsem až na prde.li…přebalení, oblékání…to je horror. Točí se jak korouhev na všechny strany, plenu natahuju pomalu 10 minutV postýlce mi tahá za kabely od monitoru, krade mi sprostě pleny co mam přehozené přes postýlku, kdyby se poblil a stele je pod sebe. Dneska rozebral na ohrádce i to, co nešlo mě. Na lehátku u oběda se mi odráží nohama o břicho, houpe se a má z toho hroznou bžundu, takže trefit se za letu do pusy je výkon. Nicméně jede celé sklenky, tak snad už najedeme na příkrmy bez větších potíží. V kyblíku se snaží stoupat a vyskakuje z něj, jak se odráží z dřepu a voda ho nadnáší. Manžel ho naučil na duck tv, takže ráno po snídani musí proběhnout aspoň jedna pohádka, přičemž huláká oooo a jéééééé. Když se chci pomazlit, jen co se sklonim, narve mi prsty no huby, nosních dírek nebo se chystá vypíchnout mi oči. Dneska si vyžádal růžovou plácačku na mouchy. Tak si s ní hrál, já ležela vedle něj na boku, on se najednou rozmáchl a tu rukojeť mi pověsil na nos. A ona tam držela. Měl z toho náramnou srandu
Při krmení v náručí mi strká ty jeho spařený nožky kam se dá. Snaží se lézt, ale nejde to takže je vzteky bez sebe. Nemá čas přes den spát, co kdyby o něco náhodou přišel, takže uspávání začíná být celkem alchymie. No už to začíná…miminkovské ležící období je definitivně za náma
Vítej pokroku! Jo a rostou mu brutálně vlasy. Ráno jsem mu je študovala a dělam si aspoň malé naděje že by mohly přece být kudrlinky, sice asi blond ale i to se počítá.
Uffffff, bude to živel
@slunce.v.duši píše:
Jak já tu fňukala, že Krasoň nedělá to a ani tamto a že se jen válí…no tak teď nestíham a spocená jsem až na prde.li…přebalení, oblékání…to je horror. Točí se jak korouhev na všechny strany, plenu natahuju pomalu 10 minutV postýlce mi tahá za kabely od monitoru, krade mi sprostě pleny co mam přehozené přes postýlku, kdyby se poblil a stele je pod sebe. Dneska rozebral na ohrádce i to, co nešlo mě. Na lehátku u oběda se mi odráží nohama o břicho, houpe se a má z toho hroznou bžundu, takže trefit se za letu do pusy je výkon. Nicméně jede celé sklenky, tak snad už najedeme na příkrmy bez větších potíží. V kyblíku se snaží stoupat a vyskakuje z něj, jak se odráží z dřepu a voda ho nadnáší. Manžel ho naučil na duck tv, takže ráno po snídani musí proběhnout aspoň jedna pohádka, přičemž huláká oooo a jéééééé. Když se chci pomazlit, jen co se sklonim, narve mi prsty no huby, nosních dírek nebo se chystá vypíchnout mi oči. Dneska si vyžádal růžovou plácačku na mouchy. Tak si s ní hrál, já ležela vedle něj na boku, on se najednou rozmáchl a tu rukojeť mi pověsil na nos. A ona tam držela. Měl z toho náramnou srandu
Uffffff, bude to živel
@tweetee píše:
AHoj holky. Hlásíme se ze 4,5 měsíční prohlídky. Malej měří 68 cm a váží 7,080 kg. Paní doktorka naprosto žasla jak je velikej a šikovnej. PRý kam tak spěchá. Povídal si tam s ní a jak pásl koníčky. Radost pohledět. Máme začít dávat příkrmy, tak jsem na to zvědavá. Mám z toho v hlavě celkem vítr.
Přikládám pár fotek.
Krásný kluk a je větší i těžší než Bára v 6 měsících
![]()
@slunce.v.duši Ty to tak krásně vždycky popisuješ, že kdyby ses jednou rozhodla napsat knížku ze života zákopčaníků, budu mezi prvníma, kdo si ji koupí!
![]()
Jinak holky Oťásek moc děkuje za pochvaly a nechává pozdravovat. ![]()
@ta Mišel Jj, všimla jsem si, že jsou si kluci podobní. A to víš - Lidlovo věci u nás frčí, je to krásná bavlna, nikde moc žádný celulky na škrábání a velikosti o dost větší, takže se to unosí docela dlouho! ![]()
@Smajlinka123 malej je krásnej puclíček, radost pohledět…Jak jinak břicho po cs? Já ho pořád cítím, není to ono, bohužel. Dnes jsem byla na RHC tak mě potvrdila tu diastázu, mám je dost oslabené, jak jinak a mám zablokovanou celou páteř, takže budu chodit na mobilizace…vždycky ráno, to může manžel hlídat… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat