IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
28.8.15 07:36

@Luciasek-86 my jedem kasi flaskou protoze nema vecer nerva na lzicku jak se na tu kasi tesi a to pred tim muze byt najedenj jak chce…viz vcera - vecerime kolem seste a pak se jde jonas koupat a dostava kasi. Vetsinou ho nejak zabavim krupkama nebo rohlikem kdyz jime ale vcera proste chtel. s nami. Tak jsem mu davala. aspon brambory ode me a snedl ki jich pulku byl tedy najedenejm tak jsme ho nechali asj deset minut odpocinout a pak koupacka a ja mezitim pripravovala kasi jeste mi martin rika ze ji urcite nesni ze je najedenej no oblikani pyza jako vzdy s brekem protoze vi ze flska je prichuystana a vypil ji celou a pak odpadl.jak.kamen :-))))

• načítám...
6639
28.8.15 07:39

@Luciasek-86 Jo ja kvuli obedu taky predtim necvicim, protoze je pak nevrlej a jist mi nebude. Potrebuje nato taky klid. A ja kasi davam do flasky.

• načítám...
5108
28.8.15 07:44

@marketa.pipa pokud se ti budí často, tak dej ten nurofen a uvidíš, jestli po něm bude v pohodě tak budeš vědět, že to jsou zoubky, nás už zlobí dva a půl měsíce, nurofen nedávám každou noc, jen ty noci kdy to je už moc a budí se třeba i 3× do hodiny tak at se netrápí, pokud se nevyspí tak je pak nevrlá celý den, jinak zub vidět neí, ale hrbolky máme pěkný a je ho slyšet jak pěkně cinká o lžičku, ale pořád se nechce vystrčit

• načítám...
5108
28.8.15 07:45

@Luciasek-86 já Elišce vařím, okud někdy nestíhám, tak vychnu po skleničce, ale mám raději jídlo ode mě, vím co a kolik toho tam mám, na skleničkách se inspiruji uvařit :D

• načítám...
1191
28.8.15 07:54

@1985bara Taky jsem si právě myslela, že budu dávat kaši flaškou, že to bude lepší, mudra včera říkala, že ji mám dávat lžičkou…no zkusím to a když to nepůjde, tak bude flaška. Jonášek je velkej jedlík a přece se nenechá odbýt bramborama, když má dostat ještě dobrou kašičku :mrgreen:

@marketa.pipa Taky to tak právě máme, po cvičení je Klárka rozladěná, a to nebrečí, ale je unavená, vypije mlíčko a usne jako špalek :mrgreen:

@alexa37 Skleničky jsou výborná inspirace, taky už po nich koukám, abych měla nějaký plán co vařit :mrgreen: a máš vlastní zeleninu nebo kupuješ bio?

• načítám...
528
28.8.15 07:56

Aoj holky vim ze tady ta diksuze nei sparvan naco se chci zeptat ale prosim o radu samozrejmne kdo otom neco vi s pritelem si chceme adoptovat dite ale oba dva se na davce myslite ze mame nakou sanci predem dekuji

• načítám...
5108
28.8.15 08:07

@Luciasek-86 zeleninu kupuji, záhrádka nikomu u nás nic neříká, máme tam jen trávu stromky a ještě růže :mrgreen: jinak Ela má zeleninu moc ráda, myslela jsem si že ji půjde líp ovovce, ale je to masozeninožravec :) ovoce sní, že musí, pěkně u toho kroutí, jinak já už jedu pěkně dlouho v lžičce, co čichla k lžičce tak mi nechce flašku vůbec, v ty horka to byli celkem boje aby pilaale asi má tekutin dost, protože nemá problém s kaděním a hovino je jen ráno na začátku tvrdší a pak už je pěkné mazlavé :lol:

• načítám...
5108
28.8.15 08:09

@najkyna nemám zkušenost, ale vím, že to je dost přísné a dobrý příjem je jedna s podmínek, bez příjmu nemůžou být dobré zázemní podmínky

• načítám...
28.8.15 08:11
@Luciasek-86 píše:
Holky vaří některá z vás příkrmy? Včera mi mudra říkala, že první skleničky máme koupit a až si malá zvykne na chutě, tak můžu klidně začít vařit, což jsem chtěla už od začátku, máme nějakou zeleninku ze zahrádky. Už mám hotové i první přesnídávky, tak snad jí budou chutnat a když ne, tak je sním já, jsou moc dobré :mrgreen:

dělala jsem ovocné pyré a bramborové, z domácího. ale zatím jedeme hlavně sklenky, až se nějak ustálí v jídle tak pak začnu vyvařovat. ale většina kamarádek hned od začátku vařila a sklenky měly jen na cesty…já bych tedy potřebovala hlavně nechat udělat zase rozbor půdy na dusičnany, mam ho dva roky starý :think:

• načítám...
528
28.8.15 08:12

alexa37

No ja prave cetla ze i podminkou je aby byli manzele jenze sem se primo ptala te pracovnice a ona rekla ze to podminkou neni tak prave nevim jak je to kdyz sme na davkach

• načítám...
28.8.15 08:14
@marketa.pipa píše:
Tak dalsi noc bez spanku, budil se snad kazdou 1,5h.

náš teď jede druhý den nonstop od 19-cca 9. jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží. pak se bude chvíly zase mordovat s mkrvovým hovňajzem, sice dávam olej, ale i tak je to tuháč. budu do něj muset nějak nacpat víc vody :think:

• načítám...
7151
28.8.15 08:15

@Luciasek-86 Ahooj, pokud chceš vařít zkusila bych to od začátku. Tvoje mudra má zvláštní názory tedy i co se tyká té kaše. Já bych začala klasicky brambor mrkev..Jinak kamarádka začla taky skleničkama a dítě ji pak nechtělo vařené, takže pokud chceš vařit začni už od začátku…mohlo by to dopadnout jako u kamarádky…ale každé dítě je jiné a třeba s tím nebude mít problém…
Na druhou vlnu se těšííííím, my ale až tak za dva roky…

• načítám...
4574
28.8.15 08:43

Ahoj holky, moc toho nestiham. Pernulka je kraken. Jak ji polozim, tak rve. Nejradsi ma hajajos na brisku u tatinka a maminy prso. Je to dost vycerpavajici. Ale vetsina z vas to zna, tak co vam budu povidat. Jinak pozitri je nam 6 nedel a stale nosime vel
 50.

• načítám...
4235
28.8.15 09:06

Holky novinky…

Balím a balím a vubec mi to nejde. Nevim co vzit a co ne, co treba pozdeji, no hruza…

Prvni den, co jsem balila se vrátil manza z prace. Zalezl do trucovny a slyším jak hrozne brečí.
Fakt mazec, nevedela jsem co je.

• načítám...
4235
28.8.15 09:13

Brecel, protoze cituji, nemuze uz dal. Boli ho, ze mi ublížil a ze ublížil i více lidem. Ma pocit, ze se na nej obrací lidi jen, kdyz neco potrebuji. Chce byt sam, chce abych odešla, protoze se mnou ma spojenou všechnu bolest, ale zároveň nechce. Jsem jediná koho ma. Jsem jeho rodina. Strašne rad by se zase zamiloval a mel rodinu. Normalne. Pres ivf nechce. Zeptala jsem se, co bude delat, kdyz to nepůjde nikdy a s nikým, protoze problém je treba fakt u nej? Pokrcil rameny.

Boji se a neví jak dal.
Myslel si, ze s kopretinou budou kamarádi, ale zjistil, ze taky jen neco chtela. Chtela si s nim resit sve problémy a on si myslel, ze si bude mit s kým popovídat o tech svých. (Ikdyz spis si myslim, ze ji chtel a ona jeho poslala doprdele, namlatil si hubu).

Zeptala jsem se, co mohu pro nej udelat. Nakonec by mu pomohlo, kdybych sice odešla, ale zůstala mu nablízku. Aby se mi mohl ozvat, kdyz bude neco potřebovat. Kdyz si bude chtít popovídat nebo někam jet. Nebýt sam. Se pro nej důležitá. Souhlasila jsem a vzhledem k tomu jak byl na tom jsem uz nic vic nekomentovala…,

Pak jsme šli ke me na byt a vyměnil mi zámek…

:zed:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí