Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tinkka Jeste jsem nezkousela. Kdyz jedu nekam tady pobliz, tak normalne hlida moje mamka nebo babicka, malej spi v kocarku minimalne tri hodiny. Ale takhle dal ho chci mit s sebou, muze se stat, ze se nekde seknu, je to 30 km. Navic tam jezdime nakupovat casto a hlidani neni vzdy, tak ten pas potrebujem. Plus na vylety.
Ahoj holky tak Vítek má hroznou srandu z toho že jí lžičkou takže kolikrát je velké umění se mu strefit do pusinky ![]()
@ta Mišel ja jsem tedy jela poprve k segre taky na cernocha, ale ted bych si to asi diky uprchlikum a vetsim kontrolam neriskla a pockala az pas bude hotovej, vsak ma byt jeste teplo a nakupy se daji odlozit,,,tim te ale samozrejme nejak nekaram, jak pisu sama jsem jela na bubaka ![]()
@Tinkka píše:
@Martina225 Marti,hodiš sem nějakou fotečku princezničky
To vis, ze pridam. Valecka na kojicim polstari…
@Martina225 píše:
To vis, ze pridam. Valecka na kojicim polstari a prvni zkouska u babi na dece.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
@1985bara píše:
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Smajlinka123 píše:
Holky, kdy se chodí potřetí na kyčle. My byli ted na konci šestinedělí a prý máme přijít ve třetím měsíci… moje dr říkala něco o tom, že se chodí v 16. týdnu, nebo jsem to blbě slyšela?
my byli ve trech mesicich a pak pujdem v sesti mesicich ![]()
@1985bara Ja tam na bubaka nechci neboj.
Akorat jsme tam malem takhle jeli, pac mi to nejdriv nedoslo. ![]()
@najkyna píše:
Aoj holky vim ze tady ta diksuze nei sparvan naco se chci zeptat ale prosim o radu samozrejmne kdo otom neco vi s pritelem si chceme adoptovat dite ale oba dva se na davce myslite ze mame nakou sanci predem dekuji
ahoj, nasi kamaradi adoptovali. Trvalo to 2,5roku, museli dokladat prijmy, davali kontakt na zamestnavatele a delali psychotesty…
@Martina225 píše:
Ahoj holky, moc toho nestiham. Pernulka je kraken. Jak ji polozim, tak rve. Nejradsi ma hajajos na brisku u tatinka a maminy prso. Je to dost vycerpavajici. Ale vetsina z vas to zna, tak co vam budu povidat. Jinak pozitri je nam 6 nedel a stale nosime vel
50.
Zdravime Pernulku i jeji mamku ![]()
Kajinka ma 4,5mesice a mame velikost 56
Ale uz jedem aspon pliny dvojky
Pet kilo se bliziiiii ![]()
@alexa37 píše:
@marketa.pipa jinak Eliška jde po 7 na nočník, vykadí se, pak koupačka, kaše a mazleníčko a kolem 8 spinká
u nas je nocni mura po mamince
Chodi spinkat az kolem desate, driv neusne, ale od osmi po koupani si hraje s hrazdickou. Pak si zacne mnout ocka a kolem desate to zalomi. Spi do 6-7, nakojim a spi jeste tak dve hodinky. Jsem vyspala v pohode ![]()
@hačilka píše:
Ahoooojky holky![]()
![]()
poslušně hlásím léky na září vyfasovány
![]()
výsledky imuna i prolaktinu jsou skvělé
takže v září jdem na to
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak mi odepsala ombucmanka vypadá to pokud bude vláda odškodňovat nedobrovolné sterilizace dostanu odškodnění a měli by se proplácet i náklady na IVF![]()
![]()
tak doufejme že to bude dřív než příjde přechod
![]()
![]()
@monika m Moni nedej se citově vydíraton se najde nějakej pořádnej chlap uvidíš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeee tak to zni dost dobre. Drzim moc moc palce!!
@monika m
Moni ja bych mu to teda moc neverila… Nebrecel nahodou protoze mu to nevyslo s kopretinou? Jak pisou holky, chce te spis jako zalohu, aby nebyl sam. Ne proto, ze te miluje a chce s tebou byt. Trochu slaby duvod s nim zustat, nemyslis?
Jsi mila a chytra holka, najdi si nekoho lepsiho a mej radost ze zivota a prcka k tomu. Moc ti to preju…
@Martina225 píše:
To vis, ze pridam. Valecka na kojicim polstari…
Je krasna a pozitivni
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat