Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ecil píše:
Bára je zlatá a kolikrát já jí vyhrožovala, že ji pojedu reklamovat do porodnice, že ji chci vyměnitPřitom je to moje všechno
To jen v tech slabych chvilkach. Nekdy to holt clovek neda a vyhrozuje. Dnesek taky stal za to a pak kouka, jak nuninka pri koupani. Zlaticko moje
@1985bara píše:
Dneska jsem uz taky mela nerva - mama prudila jonas brucel a maja se mi permanentne motala pod nohama a martin se tomu jen rechtal tak jsem se postavila a rikam - ne.ertr me nebo TY Pujdes do kojenaku baba do pecovatelaku cokl do utulku a s tebou se rozejdua na kazdeho jsem ukazovala prstem no a co myslis vsichni se tomu smali a matce dal bublaly nervy
@Martina225 píše:
To jen v tech slabych chvilkach. Nekdy to holt clovek neda a vyhrozuje. Dnesek taky stal za to a pak kouka, jak nuninka pri koupani. Zlaticko moje
Ten pohled je úžasný ![]()
@Tinkka píše:
@Martina225 Marti, malá je opravdu kouzelná princezna, moc roztomilá, zřejmě po mamince
Ano, ano roztomila po mamince ![]()
@Martina225 Marti, neboj, nejsi v tom sama, u nás se dneska dopoledne řvalo a během odpo už to bylo lepší, spalo se tak 2×20 minut, jinak musela být maminka pořád k dispozici…
Dneska mi ještě uvařil manžel, ale zítra budu zase o hladu. Zase už je to na mě vidět, v pátek tu byla tchyně a uznale říkala, že mám postavičku jako už dlouho ne - je fakt, že jsem už hubenější než před těhotenstvím. Nojo, málo jídla, hodně pohybu a kojení.. ![]()
Jo, už aby to horko přešlo a mohlo se chodit ven, jinak to odpoledne je hrozně dlouhý. A taky se u nás v kočáru řve, neboj.
A taky běžím domů, aby sousedi neslyšeli, jak jsem neschopná matka.
![]()
@Tsambika krasny pupik.:-)
@marketa.pipa Natalka mela jako prvni od Hami hruska-jablko, pak svestka -jablko.Pak jsem nevedela, ze to musi byt poduseny i to ovoce a svlikla jsem ji jeden banan a broskev, rozmixovala mo zblajzla mi plnou mysku az jsem cumela. Povarenej banan a broskev mi moc nechce jako vsechno povareny ovoce/domaci/,kupovany to jo…Ikdyz pisi, ze jsou tam jen prirodni prirozene cukry, tak se mi zda, ze nekdy i normos.Kdo vi.
@kytka077 píše:
Zdravime Pernulku i jeji mamku
Kajinka ma 4,5mesice a mame velikost 56Ale uz jedem aspon pliny dvojky
Pet kilo se bliziiiii
Karolinka je vazne drobounka
![]()
My uz se konecne blizime k 6kg a velikost 62 uz je nam jaksi mala
fakt nevime, po kom je tak dlouhej, rostak jeden ![]()
@marketa.pipa píše:
Neco malo posilam na kukacku.
Tak ten se vam povedl ![]()
Kdo by rekl, ze dava mamince tak zabrat ![]()
@Tsambika píše:
Mila devcata, tak se tu prvne odtajnim a posilam vam pupik. Vcera jsem byla na svatbe. Po zhlednuti fotek jsem uznala, ze zepredu je to se mnou furt dobry, ale z boku jsem prevelice rozmerna a to brichem i zadkem. Nicmene strihla jsem si i nejaky ten tanecek, nacez mi babicka rekla at se krotim, ze se chovam jak kdybych byla normalni
Moc ti to slusi
![]()
A tech +15kg fakt neni na tobe znat
![]()
@1985bara píše:
Dneska jsem uz taky mela nerva - mama prudila jonas brucel a maja se mi permanentne motala pod nohama a martin se tomu jen rechtal tak jsem se postavila a rikam - ne.ertr me nebo TY Pujdes do kojenaku baba do pecovatelaku cokl do utulku a s tebou se rozejdua na kazdeho jsem ukazovala prstem no a co myslis vsichni se tomu smali a matce dal bublaly nervy
Tak u nás bylo dneska večer taky veselo, napřed bylo hyhyhy a pak ječák. Ela se strašně bavila tím, že místo ležení dělala stojku a sedala si a strašně se tomu smála, ale jen pokud viděla, že sem v ložnici, jak zjistila, že sem odešla tak ječák, no já se taky smála, byla prča v té tmě vidět jak přes mantinel nahlíží plešatá hlava
chvilku sem ji nechala poječet a pak ji vzala k utišení a vytuhla mi na rukách.
Jinak sem ji taky chtěla jít reklamovat do CAR, spletli nám pohlaví a ještě nedali řádný návod k obsluze.
A vyhrožuji ne kojenákem, ale babyboxem jak velké tak malé, jen při představě jak tam u skoro 17 letou cpu se musíme vždy smát ![]()
@Smajlinka123 píše:
Holky, kdy se chodí potřetí na kyčle. My byli ted na konci šestinedělí a prý máme přijít ve třetím měsíci… moje dr říkala něco o tom, že se chodí v 16. týdnu, nebo jsem to blbě slyšela?
U nas se chodi poprvy do 2 tydnu po narozeni, pak na konci sestinedeli a naposledy ve 4 a pul mesicich.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat