IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7868
31.8.15 15:40
@Leňásek27 píše:
U nás proběhla další kontrola v porodce. Takže vše v pořádku, Terezce se daří dobře a je jí už kusanec. Váhový odhad je teď 3200-3300g. :mrgreen:

Terezce se u tebe hodne libi :potlesk: uz je to kus zensky :palec:
S tim odhadem klid, u nas se sekli o pul kila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
843
31.8.15 15:41

AHoj holky. Tak se chci pochlubit jaky je malý cestovatel. I když na Eil a Barču tedy nemám. :) Malý byl poprvé na větším výletě. Jeli jsme ke známým na Moravu až ke Slovenským hranicím. V pátek jsme vyrazili a pak tvrdli skoro dvě hodinky v autě u Brna. Hrůza. Malý to sice dal, ale byl hotovej. U znýmýh se mu moc líbilo a ani všemožné zvuky, které nezná ho neděsili a spal u nich jak miminko. Což tedy pořád je. :( Hrozně jsme se báli zpáteční cesty, vyrazili jsme ještě dříve Fakt legrace. v pátek a vyplatilo se. Cesta trvala jen 4 hodky. Super. Ty autosedačky jsou ale hrozný, děti se v nich hroznš potí, chudáci.
JInak jsem si dneska zažádala o rodičák. Psali že je u nás bezbarierový přístup, ale ouha nebyl. Kanceláře až ve druhém patře.

• načítám...
6639
31.8.15 16:02

@jahoda 2 Malý přes den usne jen ve vibračním lehátku, v postýlce řve a někdy usne u kojení, tak je v posteli :nevim:

• načítám...
6639
31.8.15 16:06

Jsme po ko a malý má 60 cm a 4200 g :pankac:

• načítám...
7868
31.8.15 16:06

Posilam zase par fotecek toho naseho lumpika :mrgreen:  :mrgreen:

Ladik se ani nenamaha, aby se dotocil na brisko :mrgreen: tomu se rika pohoda :jazyk: Tak jsem mu trosku pomohla a to bylo radosti :lol: :mrgreen:

• načítám...
7868
31.8.15 16:13

A uz ho nemuzu nechat ani 5 min samotnyho :zed:
Zacal nam rozebirat sedacku a kdyz jsem se ho zeptala, co to dela, tak delal, jakoby nic :andel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
10554
31.8.15 16:20

@Leňásek27 terezka sice ma jeste cas, ale ja vyhanela 14 dni dopredu taky :D

@Lasislava1 píše:
Jsme po ko a malý má 60 cm a 4200 g :pankac:

velkej kluk uz :-D

@Alexandraf mas krasnyho usacka :-D

• načítám...
10554
31.8.15 16:22

@tweetee super, ze to takhle zvladl, jonas se mi taky strasne poti v sedajde jeste ze za chvilku budem vajicko opoustet :-D a hlavne uz nebude takovy vedro

• načítám...
10554
31.8.15 16:24
@slunce.v.duši píše:
Tak prý budeme očkovat 3+1, že 2+1 není v zákoně a tečka :roll:. Ale aspoń mi ho posune. Kontrola ofiko bude až v půl roce a pak se domluvíme jak to bude s třetí hexou. Já si zatím do té doby zjistim jak že je to přesně, protože když to pročítam na vakcíny. net, tak žádný problém s očkem 2+1 nevidí. :nevim:Jo a mladý má cca 8,3kg (mrskal sebou, tak váha pořád skákala), délka nešla změřit vůbec protože neměl čas a pořád se někam sunul a pak začal ječet. Tak jsme se na to vyprdli, je vidět že je v pohodě, prospívá dobře, hýbe se dobře, tak za všechny aktéry spokojenost.

opravdu ti radne nakynul matko :-),,,s tou vakcinou, taky se na to dr musim zeptat chtela bych urco 2+1

• načítám...
7151
31.8.15 16:27

@Alexandraf Krásnej :kytka: Aneb dítě si zábavu vždycky najde, vid :mrgreen: Natálka ted škube hračky z hrazdičky a snaží se je strčit do pusinky, hrazda je lehká, takže s ní celkem slušně cloumá a já musím asistovat :mrgreen:

• načítám...
7868
31.8.15 16:29

@tweetee sikulky jste :palec:
Taky mame radi cestovani :palec: ale uplne nejradsi nakupovani, ale s tatou :lol: s nim se totiz delaji vetsi blbosti, nez s mamou :roll: :mrgreen:
A mas pravdu, Ladik se taky ve vajicku strasne poti, vzdycky ma uplne spoceny zadicka :zed:

• načítám...
7868
31.8.15 16:31

@Tinkka
Presne tak :palec:
Neco podobnyho taky predvadi na hraci dece :mrgreen: je to s nima bzunda :mrgreen:

• načítám...
7868
31.8.15 16:31

@1985bara :lol: :hug: :hug:
Co usacek, lump to je :mrgreen:

• načítám...
10554
31.8.15 16:38
@Alexandraf píše:
@1985bara :lol: :hug: :hug:
Co usacek, lump to je :mrgreen:

ja taky rikam ze nam ho v gennetu umichali horkou pipetou :-),,,ale me se na ladikovi libi ty ouska, on je tak roztomile usatej,,,promin :oops: :oops: :P :P :P :P

• načítám...
7868
31.8.15 16:39

@1985bara
V pohode :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Mas pravdu, je tak trochu Mates :mrgreen: :mrgreen: ty ma jaksi po me :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest