IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5108
2.9.15 08:32

@Alexandraf kohouta můžem jen závidět :lol: je krásnej, ale všecky ty naše dětičky jsou nádherné

• načítám...
7151
2.9.15 10:00

@alexa37 Eliška je krásné :kytka:

• načítám...
10554
2.9.15 13:52

@alexa37 je to kus baby :palec: :palec: :palec:

• načítám...
10554
2.9.15 13:54
@Martina225 píše:
Holky nechaly jste prcky ockovat proti rotavirum?

davat nebudu, stejne to neni na vsechny kmeny

• načítám...
10554
2.9.15 13:56

@Alexandraf kdes toho kohouta ukradla :-D

• načítám...
1018
2.9.15 17:26

Holky, tak nás dneska vůbec netrápily prdíky a já mám úplně jiný vyměněný dítě. Usměvavý, tichý, hraje si, mě už tak nepotřebuje… balzám na mou duši a pro můj žaludek, konečně jsem si i něco uvařila… :jazyk:
Přičtám to tomu, že malej míň kaká, jelikož je plně kojenej, tudíž má i míň prdíků…
Teď jen aby to vydrželo. :mrgreen:

• načítám...
4574
2.9.15 17:41

@Smajlinka123 A co na prdiky zabralo?

• načítám...
22446
2.9.15 23:57
@Martina225 píše:
Holky nechaly jste prcky ockovat proti rotavirum?

Jo, nechala. Reakci neměla žádnou.

• načítám...
12488
3.9.15 08:10

@Smajlinka123 Uzivej si to. :-) V tomto obdobi jsem vytahla hraci deku a mala si vydrzela hrat skoro dva mesice bez velkeho revu, jen s malym revem. Kolem konce 3m. zase zacela hure spat tak zase zacela prez den vic jecet.Pak jsem zjistila, ze musim davat pre den vice spat akorat po uspani. Jinak jecela dal a neusnula.Pak vic jecela kdyz mela spurty a kdyz vyzadovala porad nejakou pozornost a nechtela priustit, ze bych s ni chvilku nebyla v jedne mistnosti.Ted ji budu ucit usnout sama vecer, kupodivu ted usnula sama :nevim: No a jeste nebyt porad v jedne mistnosti, ale obcas zase si ji vzit sebou, nebo pochovat nu. Nesmim ji nechat lezet na jednom miste, ale stejne jeci. Zhorsovalo to to vedro a nevrlost po ockovani nu. :nevim: Snad vam to vydrzi nu. :palec: :hug: Zhorsilo se to az s obracenim na brisko, to chce se obracet na brisko a neumi se o ratit zet, to je trprve bjehani sem tam a rev i v noci. Vcera mela zrovna takovou noc, skoro zacla i lest. :palec: :hug: :mrgreen: Prdiky nam taky na nejakou dobu prestaly, akorat s prikrmama a zacpou zase zacly nu a nevim co s tim.Ale pry to nemusi byt prikrmy, ale zuby muze byt jak prujem tak i zacpa.Nuu snad se to zlepsi.

• načítám...
12488
3.9.15 08:16

Jinak na prdiky nam ted zabira, s bramborem, petrzely a mrkvi uvarit na pare ci podusit ne 3zrnka, ale 6zrnek kminu a Dr. poradila mixovat s dvema zrnicky morske soli. Kvuli zoubkum, pry diky fluoridu se pak ty zoubky prorezavaji rychleji protoze jsou tvrdsi a mene se taky kazi.:-) :palec: Jinak nekorenit jen toto.:-)

• načítám...
1018
3.9.15 10:55

@Martina225 Marti, pomohlo nám asi od každého něco - jednak je Oťásek už starší, takže mu možná dozrává zažívání, kdo ví… Pak mu taky dávám laktobacily a před jídlem mu dávám Espumisan. Ale začala jsem to kombinovat ještě s Baby calm, ten mu dávám mezi jídly. Nejdříve vůbec nějak nezabíral, tak jsem si říkala, že si ho dám aspoň já, protože je to dobrý. :mrgreen: Ale nevzdala jsem to, když byl neklidný, nakapala jsem mu do pusinky, jemu to moc chutnalo taky, pomlaskával si, vzal si dudlíček, uklidnil se a za chvíli i sám usnul, což je u nás nevídaná věc! :potlesk: Spí teď mnohem víc i přes den, je vidět, že ty prdíky ho hrozně rušily - ve spaní i ve hraní.
Udělala jsem ale ještě jednu věc - malej se mi začal dost prohýbat do luku poslední dobou, takže dle doporučení Kiedroňové ho mám přes den i v noci spát na velkým měkkým polštáři. Jemu se tam moc líbí, jak zapadne do měkkého, spinká velice klidně, v noci se vůbec nebudí, nesténá, neheká… I manžel uznal, že spánek je o 100% lepší… :pankac:
A taky jsem přestala trvat na tom, aby usínal sám v postýlce. Byl z toho jen vynervovaný, asi se tam bál. Takže ho večer nakojím rovnou v obýváku, kde máme tlumený světlo a potichu hrát telku, aby nebylo úplný ticho, položím ho na postel a on si sám krásně za chvíli usne. Nebrečí, nevzteká se, nic, prostě mu stačí, že je s námi. Pak ho přeneseme do postýlky a je to. Není to asi na výchovu ideální, ale je to všechno v klidu, tak si říkám, že je to dobrý asi pro všechny… :nevim:

• načítám...
10554
3.9.15 11:20

@Smajlinka123 krasne si to popsala a jsem rada ze otasek je klidnejsi, ja bojuju s jonaskem se spanim, on mi uplne neuveritelne cestuje v postylce ale tak ze se mlati o tycky a tim se rusi, zkusila jsem cestovku, ale to jsme se nevyspal uz ani jeden, ta je zase mekka takze se rve porad dal a dal a musim ho posouvat jsem z toho uz nestastna on to potom dospava pres den kdy se mazlime pred spanim a spinka u me na posteli, takze zaciname silne uvazovat o tom ze postylku zrusime a koupime detskou postel, protoze jak ho dam i jen samotnyho na postel tak je klidnej a spinka, jinak s postylkou problem nema, usne v ni v poho, hraje si vni ale nocni spanek je hruza, mozna zkusim jak jsi psala dat ho na polstar celeho :think: :think: :think: on jinak spinka celou noc s tim problem nema, budi se temi ranami co vydava, ale zase hodi prtkou a spi dal, jenze ja vstanu posunu ho a za deset minut rana jak z dela :P,,jinak s tim usinanim vecer, taky bych to delala jako to delas, ja jonaskovi dam flasku krkneme pomazlime a je to prakticky to same, protoze ho ukladam uz polospiciho

• načítám...
1018
3.9.15 12:45

@1985bara Určitě ten polštář vyzkoušej, nic za to nedáš, max. mu ho v noci odendáš pryč… Ale je možný, že mu vadí ten stísněný prostor postýlky a že postel by to vyřešila. Jen bych první dny dávala pozor, aby nespadl… :think: ale vlastně dětský postele mají okolo ohrádku že…

• načítám...
1018
3.9.15 12:47

@jahoda 2 Jahu, díky za tip, až budu dělat příkrmy, budu na kmín a sůl myslet. Ségra malýmu nesolila do roku a půl a pak mu dělali krvní testy a bylo to tam vidět, asi nedostatek sodíku či co :nevim:, tak dr. říkala hned začít solit. A je fakt, že zuby malej moc hezký nemá… :nevim:

• načítám...
843
3.9.15 14:51

Zdravím holky. Tak jsme dneska začali zkoušet první příkrm. Mrkvičku s bramborem. Teda je to horor. Měl to spíše po sobě než v pusince. JEstli snědl půl lžičky, tak je to hodně. Šklebil se u toho a dávil. No a pak si dal pořádný nášup z prsíčka pacholek. :

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+