IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4120
4.9.15 13:17

@Alexandraf Ahoj, UM ne, jen nejaou vlakninu ze svatojanskyho chleba radila doktorka. Ale kaslu na to, malej neblindi a to je primarne na to. ;) Skytavka mi taky nepripada nenormalni, navic uz neni tak casta.

• načítám...
4120
4.9.15 13:22

@Lasislava1 @Smajlinka123 Holky, ja dam jen povinna a v budoucnu asi zloutenku. Ockovaci kalendar dodrzim.

• načítám...
4120
4.9.15 13:27

Dekuju vsem moc za rady ohledne Nutritonu, davat ho zatim nebudu. :kytka:

• načítám...
4120
4.9.15 13:32

@Smajlinka123 Dekuju za tipy. :palec: Dnesni noc paradni, milacek spinkal az do 4, potom jsem ho musela v 7:15 vzbudit. Byli jsme na krvi kvuli zloutence, pry pro jistotu. Doufam, ze je jen tmavej po nasi rodine, kdyz pribira a je vesely. :think: Mysacek brecel, jak jsme ho se sestrou drzely. Po vpichu to nastesti nesililo. :(

Příspěvek upraven 04.09.15 v 13:37

• načítám...
1191
4.9.15 13:35

@Lasislava1 Bojíme se všechny, ale souhlasím s @Ecil, očkovací kalendář dělají odborníci a já tomu nerozumím, tak jim do toho fušovat nebudu :pankac: My jsme měli Hexu a Synflorix. Příště se chci ještě domluvit, jaká nepovinná očkování, možná rotaviry a časem tuberu.

• načítám...
4120
4.9.15 13:37

@Luciasek-86 Gratuluju Klarce k nove dovednosti. :palec:

• načítám...
1018
4.9.15 14:58

@ta Mišel Dávalas polštář na noc? Spí ti teda krásně, mě spal zatím jen jednou 8 hodin bez jídla, jinak dává max. 6-7, a to jen v první části noci, k ránu už se budí po 3-4, ale dá se to, mě to vstávání kupodivu nevadí.
My jsme taky byli na krvi, ale brali nám ji z patičky. JInak na očko jdeme teď v pondělí, tak čekám velkej pláč. :,( Jdu tentokrát sama, manžel bude v práci, tak to nějak musím zvládnout. Hlavně psychicky teda. Chtěla jsem ho v čekárně pak nakojit, ale asi si radši odstříkám, já jak mám ten klobouček, tak jsou mi dvě ruce na kojo málo. :nevim:

• načítám...
7151
4.9.15 16:15

@Lasislava1 ano je maličký…já ocko odložila po půl roce a dám jen povinná ocko…stačí si jen o tom něco přečíst..v tom se s holkama neshodují

• načítám...
7868
4.9.15 16:36

My ted davame Hexu a Prevenar, necham dat vsechny povinny a pak chci jeste nejaky nepovinny :mavam:
Taky jedeme podle kalendare, nic neposunujeme a Ladik to zvlada bajecne :palec: ceka nas 3.davka a zatim nemel ani jednu reakci :dance:
Teda jen u prvni, ze byl vecer trosky mrzutej, jinak nic :mavam:

• načítám...
7868
4.9.15 16:42
@Ecil píše:
@Lasislava1 Bára je naočkovaná jak na pneumokoky, tak na rotaviry. Teď dám tuberu. Pak opět povinná očkování a potom chci meningokoka a později i klíšťovku. Viděla jsem jak děti s meningokokem, tak následy klíšťovky, nechci tuhle bezmoc zažít u svého dítěte. Neochráním ji před vším, ale aspoň před tím, co můžu.

Takhle to chci taky :palec:
Jen nemame ty rotaviry, mudr se o nich vubec nezminila :think: da se to jeste doockovat?

• načítám...
7868
4.9.15 16:45
@Luciasek-86 píše:
Ahoj holky, musím se pochlubit, Klárka se nám včera poprvé otočila sama na bříško :dance: :dance: :dance: a máme po klidu :mrgreen:

Sikulka :potlesk:
Nam uz chybi jen kousek :potlesk: jen at nechvata, at mam jeste chvilku klid :mrgreen:

• načítám...
22446
4.9.15 17:00
@Alexandraf píše:
Takhle to chci taky :palec:
Jen nemame ty rotaviry, mudr se o nich vubec nezminila :think: da se to jeste doockovat?

Urcite dá. Neni to injekce, ale dává se do pusy, naši madam to jeste chutnalo :lol:

• načítám...
7868
4.9.15 17:08

@Ecil
Jj to vim, tak se zkusim na to zeptat ;)
To jsem zvedava na toho naseho, jemu nechutna ani voda, jen mlicko :zed: :mrgreen:

• načítám...
22446
4.9.15 17:52
@Tinkka píše:
@Lasislava1 ano je maličký…já ocko odložila po půl roce a dám jen povinná ocko…stačí si jen o tom něco přečíst..v tom se s holkama neshodují

Neřekla bych, ze je to o přečtení, ale o tom, čemu která věříme :lol:. Ja čtu oboje názory, zajímá mne to.

• načítám...
4120
4.9.15 21:02

@Smajlinka123 Ne ne, spal jako bezne. Akorat vzdy aspon 30 minut usina, dudlik pada. Tobik se vetsinou budi na papani ve 2 ci 3 a pak v 6 nebo 7. Ja byla vcera prvne sama u Dr. na kontrole, to das. ;) Akorat mi ted spi hur pres den, i kdyz je unaveny. Do ted spaval dost, ale musi se nejlepe aspon hodku vozit. Doma spi povrchne. Skoda, ze jsme dnes museli k Dr., mohla jsem si i ja pospat. Takhle jsem vstavala v 6. Jinak malej si navykl jist tak hodku pred koupanim a hned i po nem, oboje vyzaduje, tak mozna spinka proto v noci nejprve dele.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+