Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ta Mišel Tak to máme úplně stejně.
Kolem půl sedmé koupeme, před tím jíme a potom taky.
A pak se malej budí taky tak kolem 2-3 a pak v 6-7, což musím říct, že je pro mě úplně nejhorší vstávání takhle ráno. Asi postižení z doby, kdy jsem vstávala do práce. ![]()
Ale pak malej spí klidně ještě až do 10-11, ale budí se už na jídlo po 2 hodinách. Dneska jsme spali spolu v posteli ráno právě až do půl 11. A já otevřu oči a už na mě koukají dvě hladový oči.
![]()
P. S. a taky pak kojíš u dr. v čekárně? Nebo to malej nevyžaduje?
Ahoj holky jsem tu na skok ![]()
je toho ted hodně, dost práce, rošťák Tomášek, jedlík Kubík (5,5kg a musím dokrmovat sunarem nestačí mu to) do toho mám streptokokovou angínu ![]()
všechny zdravím a tady přikládám pár fotek mých lásek, doufám že se všem daří ![]()
@Smajlinka123 Ja ho nakojim, nez jdeme. Ale vcera po pichanci jsem mu na doporuceni Dr. dala, aby se uklidnil. A koupeme v 19 h vetsinou. Rano je maly tak 3 h vzhuru, pak jidlo a spanek.
@ta Mišel píše:
@Alexandraf Ahoj, UM ne, jen nejaou vlakninu ze svatojanskyho chleba radila doktorka. Ale kaslu na to, malej neblindi a to je primarne na to.Skytavka mi taky nepripada nenormalni, navic uz neni tak casta.
@evaprochy píše:
Ahoj holky jsem tu na skok![]()
je toho ted hodně, dost práce, rošťák Tomášek, jedlík Kubík (5,5kg a musím dokrmovat sunarem nestačí mu to) do toho mám streptokokovou angínu
všechny zdravím a tady přikládám pár fotek mých lásek, doufám že se všem daří
Teeeeda, to je ale kusanec
Kubik je skoro stejne tezky jako nas Ladik
![]()
At je ti brzy lip ![]()
@ta Mišel
My dneska taky bastili, potrebovala jsem ulevit
tak jsem vytahla Ladika z postylky a uz zase chrni
tohle nocni kojeni miluju, je to vzdycky max na 15 min ![]()
Holky, hodila jsem do alba par fotek, tak mrknete.
Ale neotocily se mi ani na 4 pokusy. ![]()
@ta Mišel
To jsme meli taky. Ladik ted basti max 15 min, dyl uz nechce… se to jeste upravi ![]()
A v noci uz neprebaluju, naposledy v 8 vecer a pak az rano kolem ty 6 ![]()
@ta Mišel
Jeziiiis, to je sladousek ![]()
Po kazdym otoceni fotky dej F5 ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat