Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ta Mišel
Nevim jak to popsat… Ja mam jakoby v zalozkach aktualizovat.
Ale fotky davam jen pres PC, na mobilu se mi to plasi ![]()
@ta Mišel To je krasavec
![]()
My to máme tak, že v pět jdeme cvičit, pak Klárku vykoupu a nakrmím. V sedm jí dám kaši, což je zatím na půl hodiny a jde spinkat. Dřív jsme cvičily právě kolem půl sedmé, ale kvůli kaši na noc jsem to musela takhle přehodit, aby nebyla protivná a pěkně jedla.
@Alexandraf Jsou to šikulky
jen na klidu nám nepřidají no… ![]()
Holky tak noc hruza…
Pejsek mi vubec nespal a plakal, ze chce domu. No a ja taky, takze fakt bezva prvni noc…
Dnes budu mrtvá
@Ecil píše:
Neřekla bych, ze je to o přečtení, ale o tom, čemu která věříme. Ja čtu oboje názory, zajímá mne to.
A aby jsi měla čemu věřit, tak si musíš přečíst informace obého názorového proudu, ne? Pak se můžeš zodpovědně rozhodnout
Mě to také zajímá. Ale už o tom nebudu polemizovat, nemá to význam, každá si budeme hájit to svoje, že jo
![]()
Holky díky ![]()
@Alexandraf
no každý si myslí že mu jsou tak měsíce
u tomáška to bylo naopak když mu byly 3měsíce vypadal na 1,5měsíce ![]()
@ta Mišel
![]()
no to je kus, je to opravdu něco dvě děti a každé jiné, Tomášek byl zase opak, sice při narození měl 3,2kg ale spadl mi na 2,85kg a pouštěli mě domů s drobínkem, stažený králíček, má uplně jinou postavu i ted ve 2letech a kousek má jen 11,5kg to bude mít Kubík stopro v roce ![]()
no jo skoro vaší váhu jsme měli při porodu ![]()
Jen mi trochu nevyšlo dědění věcí ![]()
@Alexandraf píše:
Holky, nas prvni kohout![]()
a novy pyzamko od tatinka, velikost 68 a je nam akorat
![]()
![]()
![]()
ahoj
zdravim z Chorvatska
Ten uces je bozi ![]()
@kytka077 píše:
ahojzdravim z Chorvatska
Ten uces je bozi
Ahooj, jéé, vy se máte, tak užívejte ![]()
@Smajlinka123 @ta Mišel To spaní vám závidím, malého trápí prdíky, tak usíná až kolem 23hod. a budí se po hodce a půl, max.dvou hodinách a přes den skoro nespí.. ![]()
@evaprochy krasni jste. A malej Kubicek je krasnej bumbrlicek
@ta Mišel Krasnej Tobicek. A kolik ma vlasku ![]()
@monika m píše:
Holky tak noc hruza…
Pejsek mi vubec nespal a plakal, ze chce domu. No a ja taky, takze fakt bezva prvni noc…
Dnes budu mrtvá
@kytka077 píše:
ahojzdravim z Chorvatska
Ten uces je bozi
Užijte si krásně dovolenou ![]()
@monika m píše:
Holky tak noc hruza…
Dnes budu mrtvá
To mě mrzí, ale uvidíš, že to bude jen lepší
![]()
@Martina225 ja vim… Snad to zvládneme
@Ecil doufejme. Je mi ho líto. Bojím se, aby z toho prece jen neonemocněl. Uz to neni zadny pubertak a ve více nez 7 letech uz začíná mit duchodcovske manýry. Změny vubec nechce, dokonce ani změna trasy ve venceni nemela uz driv dobry ohlas. Takze toto bude jeste běh na dlouhou trať.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat