Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martina225 píše:
@kytka077 Dekuji. A Karolinka v noci nepapa?
Nene kojim ji kolem te desate, nekdy jedenacte ale to uz pije a spi
Ma to tak od porodnice, ze ma pauzu v noci 7-8hodin. Dr. rikala, ze to vubec nevadi, ze vytravi a lip se ji tvori bakterie v brisku. Maximum pry 10hodin bez kojeni byt muze…
@Martina225 píše:
To vis, ze pridam. Valecka na kojicim polstari…
nechci tě strašit paní Perníčková, ale malá Perňule má čertovský kukuč…to bude torpédo. nicméně, musim pochválit…je kvalitně propečená a fakt nádherná ![]()
@kytka077 píše:
Nene kojim ji kolem te desate, nekdy jedenacte ale to uz pije a spiMa to tak od porodnice, ze ma pauzu v noci 7-8hodin. Dr. rikala, ze to vubec nevadi, ze vytravi a lip se ji tvori bakterie v brisku. Maximum pry 10hodin bez kojeni byt muze…
Tak to je super!!! Nase mala taky rada spinka. Ja se hrozne bala, ze kdyz ji nakojim po sesti hodinach, ze je to nejakej prusvih. Pres den spi spatne a je pak mrzuta, tak alespon, ze v noci.
@slunce.v.duši píše:
nechci tě strašit paní Perníčková, ale malá Perňule má čertovský kukuč…to bude torpédo. nicméně, musim pochválit…je kvalitně propečená a fakt nádherná
A to me nestrasis, to mi uz davno vime
. Ma rarachy v ocich. A dekuju ![]()
@1985bara píše:
Byli jsme dneska nakupovat tak si to jonasek odridil sam
paráda
na to už se taky těšim, až tam mladýho šoupneme a snad mě nechá trochu učumovat regály
Ahoj holky tak jsem se dneska ponecne vyspala. Mladej usnul v osm v jednu se jeste vzbudil na jidlo a pak se vzbudil v pul seste a to uz vstaval. Ale dneska co jsem mu koukala do pusiny tak to opravdu asi budou zuby. Potrebovala bych od vas poradit, kdyz dam prikrm a on mi sni tteba pulku tak jeste dokrmym mlekem to jeste beru, ale kdyz dam presnidavku a sni traba taky jen pulku tak mu mam nato soupnout taky mleko kdyz ma jeste hlad?
@1985bara píše:
Byli jsme dneska nakupovat tak si to jonasek odridil sam
Jj ten kluk ma ridicak na vsechno ![]()
@Martina225 píše:
Jj ten kluk ma ridicak na vsechno
jeste ta tramvaj a bus mu chybi,,jo a vlacek, ale to asi pujdeme k @alexa37 na zauceni ![]()
@marketa.pipa píše:
Neco malo posilam na kukacku.
bobiiik krasnej ani se nechce verit ze tak zlobi se spinkanim ![]()
@1985bara presne tak ono se nezda, ale je to zlaticko kdyz se smeje
@marketa.pipa píše:
Neco malo posilam na kukacku.
spací fotka je nejlepší, až bych nevěřila že je to takové nespavé čertisko
a jaký má buclatý stehýnka, vypadá to na kvalitního kusance ![]()
@slunce.v.duši on usne jen kdyz ho v ruce uhoupu a dam mu flasku s cajem. No stehynka ma pekny, ale zas nemuzu rict ze by hodne jedl.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat