Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ta Mišel píše:
@slunce.v.duši Hele, to je ovsem vyzva.![]()
Takze kdy bude KET ci neco takoveho? Tesim se na druhou mizu teto skupiny.
v mrazáku nic nemáme a chlap další IVF ani náhodou. takže leda že by to šlo přírodně…no ale představa těch dvou vzteklých exemplářů…no to asi nééé ![]()
@Smajlinka123 Muzes kojit venku, kdyz je teplo.:-) Dej si pres ni plinu a na lavicce muzes kojit.:-) Nu ja jsem venku nekojila jelikoz bylo 8tupnu, ale ted je vedro.Nuu.:-) Ale i hodka staci. ![]()
@1985bara píše:
@Smajlinka123 vse nej otaskovi k svatku
Děkuji, vyřídím při nočním koju.
![]()
@slunce.v.duši Ja mam thermosku a hrnicek.Do hrnicku naleju horkou vodu z therosky a vlozim do nej otevrenou sklenicku. Necham tak 10-15min. hrat.:-) Mliko delam v mixovaci lahvicce s horkou vodou z hermosky.
Tolik novinka od nas.:-)
@jahoda 2 píše:
@Smajlinka123 Muzes kojit venku, kdyz je teplo.:-) Dej si pres ni plinu a na lavicce muzes kojit.:-) Nu ja jsem venku nekojila jelikoz bylo 8tupnu, ale ted je vedro.Nuu.:-) Ale i hodka staci.
No, asi to venkovní kojení budu muset vyzkoušet.
Holky, kdy se chodí potřetí na kyčle. My byli ted na konci šestinedělí a prý máme přijít ve třetím měsíci… moje dr říkala něco o tom, že se chodí v 16. týdnu, nebo jsem to blbě slyšela? ![]()
@jahoda 2 píše:
@slunce.v.duši Ja mam thermosku a hrnicek.Do hrnicku naleju horkou vodu z therosky a vlozim do nej otevrenou sklenicku. Necham tak 10-15min. hrat.:-) Mliko delam v mixovaci lahvicce s horkou vodou z hermosky.
Tolik novinka od nas.:-)
to neni blbý nápad
našla jsem na netu termosky na jídlo a hlásají i udržení teploty až 5 hodin. asi další zbytečnost do domácnosti, ale jsou na nich hezké obrázky
tam asi objednám a uvidím co to bude zač…
@Smajlinka123 píše:
Holky, kdy se chodí potřetí na kyčle. My byli ted na konci šestinedělí a prý máme přijít ve třetím měsíci… moje dr říkala něco o tom, že se chodí v 16. týdnu, nebo jsem to blbě slyšela?
u nás se šlo na konci 6ti nedělí, pak na konci 3měs a teď na konci 5měs.
@Smajlinka123 To je super.
Helet, ja to nq zacatku taky nevedela, precetla jsem si knizku Dr. Karpp Nejstastnejsi miminko v okoli, Nejstastnejsi btole v okoli /ctu/,a hlavne Isabelle Gravillon Spank malych deti.:-)
A tohodle jsem si diky tomu vsimla. A zacela. Akorat jak nam ted rostou zuby a paradoxne dve zadni stolicky.
Ma osmrdlanej, poskrabanej oblicej a zacpu.Tak rve neustale a ja nevim jestli ma hlad, zizen nebo chce spat. A bohuzel se dnes bez zavinky branila spani.Tak jsem ji zavinula a spala 2h.:-)
@Tinkka Tak to ti zavinaji zuby.
Ale od teto chvile ten klidek relativni jelikoz bylo vedro. Trval 3tydny od zacatku 5mesicezase rve, je agresivni, vstekla, spatne spi, breci, nevrla a bohuzel je to srovnatelne s prvni mesice/blazincem/.Ale pry to bude trvat 5a 6mesic, pak by se to melo spravit.Ae se zubama to pry stridave bude az do 1roku.Jej to bude des.Ale uz jsem si kouila Trezalku teckovanou v tabletach od Kneipu.Ta mi vzdy zabirala a snad na me nervy a nerovnovahu zabere i ted. A ja i res jekot budu vklidu. Doufam nu.
Akorat pozor na slunce nebo budu flekata jeste vic nez sem.:-)
@Smajlinka123 píše:
Holky, kdy se chodí potřetí na kyčle. My byli ted na konci šestinedělí a prý máme přijít ve třetím měsíci… moje dr říkala něco o tom, že se chodí v 16. týdnu, nebo jsem to blbě slyšela?
My byly jen dvakrát, pry uz neni potreba ![]()
@ta Mišel no ja prave nevim, rano to i vypadalo ze ho boli brisko a nemuze prdet a ted si cpe do pusy co jde
Holky vaří některá z vás příkrmy? Včera mi mudra říkala, že první skleničky máme koupit a až si malá zvykne na chutě, tak můžu klidně začít vařit, což jsem chtěla už od začátku, máme nějakou zeleninku ze zahrádky. Už mám hotové i první přesnídávky, tak snad jí budou chutnat a když ne, tak je sním já, jsou moc dobré ![]()
@marketa.pipa Děkujeme
Určitě to bude k něčemu neboj
na příkrmy se těším, jen si zase rozhodíme rytmus…byly jsme zvyklé, že v sedm večer se šlo cvičit, pak vykoupat, nakrmit a spát. Jenže na kašičku budu potřebovat, aby byla v klidu a ne hladová po cvičení a koupání. Tak asi budeme hold muset cvičit i koupat dřív, ať má pak na jídlo lžičkou lepší náladu…no jsem moc zvědavá jak nám to půjde ![]()
@ta Mišel @Tsambika Děkujeme
šibalka to je veliká, ty kukuče co na nás hází, to je prostě krása
Na druhou mízu téhle skupiny se taky těším, když to dobře půjde, tak za rok zkusíme ket ![]()
@1985bara píše:
@tweetee @Luciasek-86 krasnej parecek by z nich byl
Teda tetka, máš recht
i když tady je to samej krásnej ženich ![]()
@Smajlinka123 My jsme byly po šestinedělí, pak ve třech měsících a naposledy včera, tedy cca ve 4,5 měsíci a kyčle už jsou ok, takže další kontrola netřeba.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat