Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ta Mišel Daníka to velmi baví, vydrží tam dlouho, tak stihnu navařit i uklidit
Zase nevydrží dlouho koukat na kolotoč ![]()
@ta Mišel tak to buď ráda, že je taková šikulka. ![]()
My dáváme na bříško baby calm a chvilku na to prdí jak starej chlap ![]()
@slunce.v.duši ja jsem vymyslela ze mu tam navazu takovy ty podprdelniky na zidle, jsou vyssi tak by to mohlo projit, jinak s tou cestovkou me to nenapadlo, ale dobry napad ![]()
@verunka slunicko píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu jelikož už šílímŠtěpánek má 7.týdnů a je pořád gumový
hlavičku nechce zvedat, když ho dám na bříško, tak ji dá nabok a šmitec. Za zvukem se moc neotáčí, ale když někde něco bouchne, tak se lekne. Navíc mi příjde, že často kouká jakoby „do blba“ až mě to děsí, ten pohled.
Myslíte, že není nějaký „jiný“?
Já bych byla úplně v klidu, má čas. Bára kouká někdy "do blba " i teď. ![]()
@Ecil fakt? tak to jste mě trošku uklidnily
to víte, matka plašanka ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši ja jsem vymyslela ze mu tam navazu takovy ty podprdelniky na zidle, jsou vyssi tak by to mohlo projit, jinak s tou cestovkou me to nenapadlo, ale dobry napad
no právě tak nějak vypadá ten kamarádčin mantinel, jako polštářky
. ale my máme starou retro, je fakt maličká, oproti těm co se teď prodávají, takže to by byl jak sardinka.
@Lasislava1 Ja varim apod. kdyz malej spi a to nejlepe na zahrade v kocarku. Akorat se musi tak hodku vozit. Dnes byl prvne poradne na hraci dece a hlavicka mu litala ze strany na stranu. Nevedel, na co koukat driv.
A smal se na nas dva do zrcadla. ![]()
@verunka slunicko @Lasislava1 Holky, krásný chlapáky máte
A ty vlasy…ty vlasy ![]()
@verunka slunicko Ten mam taky koupenej, tak s nim vyrukuju co nevidet.
Malej taky prdi pekne, ale stejne ma obcas boleni.
Tak holky, hlásím, ze jsem podepsala smlouvu na byt a předala peníze… Vyfasla klíče, no a zitra zacinam balit…
@verunka slunicko A nebyla jsi nedavno na nejakem ockovani? Jelikoz Jonas zacel takhle po ockovani.Ale on az ve dvou letech teda.Ale tupe zirani do blba, koukani jakoby nepritome nahoru, gumovitost, nepritomnost, unava.
@Verunka Promin.Neuvedomila jsem si, ze pises 7tydnu. Helet to je normalka.Me do 8tydnu poradne hlavickutaky nezvedala. Poradne vidi az od 9tydne a tak.To je ok. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat