Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kytka077 píše:
asi tak… Sobe koupi kolo za 30tisic a diteti je jim lito koupit vozik za stejnou cenu a pritom je to do tri let a muze to byt i na druhe a pak se to da jeste narozdil od kola dobre prodat. Nechapu taky.. Stejne kdyz vidim rodinu na kole, kde chlap ma helmu a zenska nebo deti nemaji. Bych vzdycky toho chlapa nakopala, ze je necha jet…
Tak to máte vymyšlené dobře
Já bych se bála na silnici, na cyklostezce je to v pohodě. Já kolo moc ne, hlásím se k @Tinkka a @slunce.v.duši do klubu
![]()
@Ecil píše:
Tak to máte vymyšlené dobřeJá bych se bála na silnici, na cyklostezce je to v pohodě. Já kolo moc ne, hlásím se k @Tinkka a @slunce.v.duši do klubu
![]()
![]()
@Ecil píše:
Tak to máte vymyšlené dobřeJá bych se bála na silnici, na cyklostezce je to v pohodě. Já kolo moc ne, hlásím se k @Tinkka a @slunce.v.duši do klubu
![]()
![]()
Pridavam se do klubu. Jak to nema motor nevim co poradne s tim ![]()
@jahoda 2
Tobicek se na nas zatim jen smeje, ale taky je to svanda.
Holky, tak jsme včera vyměnili korbu za sporťák…no ty kráso, to byl jekot
Snad si na něj nějak zvykne, ale fakt jsem nečekala že bude hodinu ječet, pak ho uspí láhev, pevný zavinutí, nepřipásání a drncavá cesta, aby se pak probudil zjistil kde je a zase ječel. Takže výlet na kakanec a ještě sem poslouchala opět príma kecy, proč my máme takového ústaváka, že ostatní děti s tim problém nemají a náš má problém se vším. Tak jsem se mu snažila vysvětlit, že holt je to po něj nové a musí se rozkoukat…ale chlap už jen prskal, že ho to s tim děckem fakt nebavý, že se s nim nedá nic dělat jen sedět doma na prd.eli ![]()
Na korbu už to zpátky dávat nebudu, to nemá smysl. Zkusim střídat libertu a sporťák a snad to bude ok.
@slunce.v.duši Tak třeba to byla jen shodá náhod a pokud ne tak on si zvykne, neboj. Bude muset, že jo. Takových nových věcí ještě bude
Můj muž se třeba byl projít s kočárem za tři měsíce dvakrát
Tak chodim s mami nebo ségrou, no.
@slunce.v.duši Tak to mě mrzí, ze se mu to nelíbí. Bara sporťak miluje, ale ona klidne bude jezdit i na trakaři, hlavne ze vidí a někam jede
Vecer hodím pro k inspiraci foto z Němec, v jaké poloze drandi na sporťáku. ![]()
@Tinkka @Ecil Holky, copak o to, ten pláč přežiju. Ale ty kecy chlapa už nějak nedávam. Jsem z něj zklamaná. Když mladý nebrečí, tak je to jeho láska a jak je na něj pyšný. Jakmile fňukne, už je to otrava a proč my a bla bla bla…pak pořád dokola posloucham, že tamty dali na FB fotky že byli tady a jiní že jeli tam
Tak jsem včera už bouchla a štěkla jsem, že právě protože sedíme furt na prd.eli, tak je prostě ze všeho vyplašený. Děti co jsou zvyklé od mala střídat prostředí a mají kolem sebe hromadu lidí, jsou prostě na pohodu. Náš je celé dny doma se mnou, občas když se panu manželovi chce, tak nás někam vyveze a pak se nemůže divit, že děcko je ze všeho vypsychlé ![]()
Snad si zvykne na sporťák a zkusim s nim dojet do vedlejší vesnice na vlak a podívat se po okolí.
Až ho budu moc dát do sedu, tak ho to třeba bude bavit, ale i v leže mi příjde že by měl vidět víc než v korbě. A holt vyzkoušim místo toho pevného pásání, kšíry co se dávají do hlubokého kočáru, aby dítě nevypadlo. Jsou trošku volnější, tak by to mohl snést. A pak zkoušet pomalu ty co jsou ve sporťáku. ![]()
No je to s tim klukem trošku náročnější… ![]()
Ahoj holky odkdy jste zacaly davat maso? jinak nas uz jezdi ve sportaku taky a stene v tom rva jako v normalnim kocaru, proste nechce lezet.
@Ecil píše:
@slunce.v.duši Tak to mě mrzí, ze se mu to nelíbí. Bara sporťak miluje, ale ona klidne bude jezdit i na trakaři, hlavne ze vidí a někam jedeVecer hodím pro k inspiraci foto z Němec, v jaké poloze drandi na sporťáku.
no jsem zvedava co jste zase vymysleli za pozici
,,,ja musela jozinovi sehnat ksiry do korby, protoze mu vubec ale vubec neverim, hlavne si stoupa zmetek jeden
@slunce.v.duši sluniii to je mi lito, ja myslela ze v tom sportaku mu bude lip, s chlapem to fakt nemas jednoduchy, pritom je to od pohledu sympos a takovy blaboly z nej jdou
, vylet vlakem sama je dobrej napad,,,nebo prijedu a nalozim vas a pojedem treba na melnik na kafe aby decka cucela ![]()
@marketa.pipa píše:
Ahoj holky odkdy jste zacaly davat maso? jinak nas uz jezdi ve sportaku taky a stene v tom rva jako v normalnim kocaru, proste nechce lezet.
ty kráso, vy jedete
já s masem ještě nezačala, nějak se mi zasekl a nechtěl teď vůbec nic. takže budu začínat zase znova se zeleninou
booože, on se prostě té lahve nechce vzdát. jinak mam pocit že se psalo cca měsíc po tom co bude bez problému dlabat zeleninu ![]()
@slunce.v.duši nic si z toho nedělej, my taky pořád čučákujeme doma, max se jdeme projít okolo baráku..ALe věřím Ti, ty kecy dokážou na.rat, můj je taky takovej rýpal a má pořád takový zbytečný řečí, ale už jsem se naučila jednim uchem sem druhým ven, to nemá cenu to řešit, páč to bych nedělala nic jiného, takže si s toho a z něj dělam srandu a je to
naše malá je tedy spokojený dítko, nebrečí nikde, jen hlady, no ![]()
@slunce.v.duši píše:
ty kráso, vy jedetejá s masem ještě nezačala, nějak se mi zasekl a nechtěl teď vůbec nic. takže budu začínat zase znova se zeleninou
booože, on se prostě té lahve nechce vzdát. jinak mam pocit že se psalo cca měsíc po tom co bude bez problému dlabat zeleninu
není kam spěchat, času dost, ne ![]()
Tchyně se mě ted na návštěvě ptala, kdy prej začnu dávat polívčičky, no jako měla jsem z jejích blbych keců vyrážku, to Ti povím
Nejvíc mě dostalo, když malá u ní začala brečet, tak povídá, to nevadí, necháme ji brečet to je normální. Tak jsem ji to vysvětlila, že naše malá nebrečí a že ji brečet nenechávám, že mam obavy, aby nedostávala hysteráky atd. Tak to čučela jak puk, baba jedna
Tři hodiny samý blby kecy, proč tohle, a proč ne takhle, a že ty pleny jsou ji malý a proč ji krmim takhle, když ona to dělala takhle, bla, bla, bla…no, já měla dost a když jsem po 3h zavelela odchod, tak se baba ještě urazila, že si chtěla malou ještě pochovat, jako by na to neměla dost času, že jo…Hrůůůůůza, a to jsem s ní doted vycházela dobře, no ale dalo se to čekat, jediné vnouče… ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši sluniii to je mi lito, ja myslela ze v tom sportaku mu bude lip, s chlapem to fakt nemas jednoduchy, pritom je to od pohledu sympos a takovy blaboly z nej jdou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, vylet vlakem sama je dobrej napad,,,nebo prijedu a nalozim vas a pojedem treba na melnik na kafe aby decka cucela
asi sem to podělala tím, že jsem ho hned poutala?
možná kdybych ho tam jen položila…ale on na začátku byl v pohodě, smál se a vypadalo to hodně slibně. však ty pásy jsou skoro stejné jako na autosedačce
nebo jestli mu vadilo, že najednou na nás nevidí a ještě je na pevno…budu to zkoušet pomalu na zahradě a on se do toho dostane. ![]()
já nevim, co tomu chlapovi je. co se malý narodil, tak jen prudí a prudí…chápu, že je to s Krasoněm dost vyčerpávající a že poslouchat od okolí jak oni mají hodné a klidné děti, mu asi taky nepřidá…ale proboha, čekali jsme na něj dost dlouho. je spousta párů, co by dali cokoliv za takového řvouna. já mu říkam že se rouhá, že by měl být rád za to co má a že je mimino zdravý.
včera jsme viděli rodinku. 5 dětí, paní zase těhotná a jedno z dětí s downem. a já říkam chlapovi, vidíš…pořád sme na tom skvěle, náš malý jednou břečet přestane, ale ta holčička bude mít douwna pořád a pořád s ní bude hodně práce. tak čuměl a kýval a já si říkala, super bude chvíli klid…no a za 5minut už zase brblal, že je to s klukem opruz
jak u blb. ečků…
já sem pro, to by bylo super. přispěju na benzína ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat