IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
20.8.15 20:32
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši prošvihla jsem nějak echo z Vaší dámské jízdy s Baruš a Ecil, což??? :mrgreen: :nevim:

no jo jeli jsme se s jonaskem na zakopcaniky podivat a pohostili nas pekne, jen vykoupat jsme se u nich nemohli :-)

@slunce.v.duši píše:
byla jen Bára, Ecil makala jak šroub :pankac:

ecil je nase stara workoholicka ale ted je to shopaholicka kdyz jeli do nemec na nakupy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12488
20.8.15 21:44

@slunce.v.duši Vylet byl super.Bylo krasne, velmi prijemne, Natalka si v tomhle pocasi libovala.Misa byla velmi prijemna.Ma malou presne jako byla Natalka kdyz byla mala, neustale plakala, porad se chtela chovat a Misa se pristihla, ze jeste nejedla a nepila. Presne jako vecne ja v 15h.Tak jsem ji prave dala nekolik tipu co nam zabralo a co ne. A kupodivu se mala na chvilku vypla a nakonec i spinkala. :palec: Ale uplne jsem se vratila do toho chaosu kery jsem zazivala ja/tedy ja jeste vcetne deprese, ale nadruhou stranu kdo by vydrzel ten srdcervuci rev celej den nez mi maminky/chlap urcite ne.Trn muj odchazel kazdej den radeji na 2-3hodiny na nakup, nemohl to vydrzet.Misa si vybrala si hezke vecicky.
Ta zahrada je hoe velika a moc krasna, akorat ty cesty na to ze tam bydli echt stare babicky, tak ty cesty maji vymoly od deste.Ale to jedine zahradnik nezvladl. Krasa. :palec:
Ty jsi z Letnan zeju.:-) K nam se dostanes velmi krasne a vemi rychle vlakem, dame si sraz v Lyse na nadrazi a bude.:-) Cesta z Letnan tak cca 50min.:-)

• načítám...
7868
20.8.15 22:21
@1985bara píše:
Dneska rano jsem se presvedcila ze mam opravdu tvrdy spanek,,,probouzim se a takovy divny pocit citim a on se mi jonas pricucnul na prsty ja toho potvoraka zboznuju :-)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
22446
20.8.15 22:33
@1985bara píše:
Dneska rano jsem se presvedcila ze mam opravdu tvrdy spanek,,,probouzim se a takovy divny pocit citim a on se mi jonas pricucnul na prsty ja toho potvoraka zboznuju :-)

Je skvelej :palec:

• načítám...
22446
20.8.15 22:35
@slunce.v.duši píše:
Tak to tu ještě nebylo…pan Krasoň zachrápl u lahve v 18:15, bez krkání a vstával až v 8:30 a to jen díky tomu, že se mu chtělo kajdit. což ho probralo. žádné noční krmení, žádný jekot. naprosto ukázkově vstal, nechal se přebalit, počkal až se nabobtná jídlo, než vyhodime plenu do popelnice neboť dnes jezdí popeláři, najedl se a teď si sám hraje a vykecává se. za chvíli jdeme na ouřad za tetama, zaplatit biodpad, tak bude mít nějakou zábavu. to jsem zvědavá, co na mě kuje za špatnosti..tohle se mu ani trošku nepodobá :think: :cert:

Uz ho to asi taky štve, porad se v noci budit :lol:

• načítám...
22446
20.8.15 22:38
@jahoda 2 píše:
@slunce.v.duši Jupi.Mala taky vstava posledni dobou po celonocnim spani na jidlo v 5h.,pokud se vzbudi na jidlo drive tak mezi 3-5h.,tak pak spi do 8:30h.:-) A bude to cim dal castejsi.Ale i oresto chce mala jit po 1,5-2h. spinkat zovu.:-)Dnes mam sraz s jednou pani s e-mimino jdeme na vilet do parku u zamku v Lyse nad Labem.Tak se tesime az pokecame. :palec:

Doufám, ze jsi si užila výlet :palec:

• načítám...
10554
20.8.15 22:39
@Ecil píše:
Je skvelej :palec:

ja se tak lekla kdyz jsem se probouzela, to mlaskalo :-), pak jsem musela jeste poslepu najit telefon pod polstarem a blejsknout :-), jak je v dojclandu?

• načítám...
22446
20.8.15 22:42
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši prošvihla jsem nějak echo z Vaší dámské jízdy s Baruš a Ecil, což??? :mrgreen: :nevim:

Já jsem to nedala, potřebuji pondelky, to mam většinou homeoffice :lol: Tak snad příště.

• načítám...
22446
20.8.15 22:44
@1985bara píše:
ecil je nase stara workoholicka ale ted je to shopaholicka kdyz jeli do nemec na nakupy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sedí obojí :lol:, ani se nebráním. :lol:

• načítám...
22446
20.8.15 22:47
@1985bara píše:
ja se tak lekla kdyz jsem se probouzela, to mlaskalo :-), pak jsem musela jeste poslepu najit telefon pod polstarem a blejsknout :-), jak je v dojclandu?

Zatim skvěle, nepršelo, prošli jsme si tu to městečko, uz vím, ze je tu DM, Müller, Rewe, Edeka a Lidl, to by bylo, abych nenakoupila. :lol: Jen odpoledne jsme usnuli - přijeli jsme vcera kolem jedné ráno (takže vlastne dnes), vyletit a shopovat budeme od zítra :D

• načítám...
12488
20.8.15 23:13

@Ecil Vylet byl oc fajn.:-) Bylo krasne, super holcina, moc krasne jsme pokecaly a ona me utvrdila v tom, ze je to uz o hodne lepsi a ja ji, ze to stoprocentne bude lepsi.Ma malinkou drobouckou holcicku, ktera hooodne place jako mi plakala porad Natalka. Holcina si stejne jako ja uvedomi, e jeste v 15h. treba jeste nejedla a nepila a, ze porad jen koliba, prebauje a koji, hkavne aby neplakala.:-)

• načítám...
4803
20.8.15 23:56
@Alexandraf píše:
Ja to mam taky. Me padaji vlasy uz asi mesic :zed: a fakt jako ze hodne, uz jsem z toho nestastna. Ve CT jdu ke kadernici se nechat ostrihat a zacala jsem brat Panthenol kapsle, tak uvidim :zed:

Taky se chci nechat ostrihat… Dej vedet, jestli kapsle zaberou. Uvazuju, cim to nejsk potlacit. :nevim:

@Alexandraf píše:
Tak ta je :palec: a tech vlasku :palec: je uzasna :srdce:

dekuju :mavam: Vsak ty mas taky doma fesaka :hug:

@Alexandraf píše: :mavam: :mavam:
Holky, tak ten kulisak se zacina otacet :dance: ze zad se sam otoci na bok a zkousi se pretocit na brisko :palec: to mu jeste nejde, tak u toho hudruje, ale moc casu tomu uz nedavam :dance: ale byl to docela sok, porad jen na zadech a pak koukam a on si lebedi na boku a ma z toho strasnou bzundu :mrgreen: :mrgreen: no, za chvilku uz nam to taky zacne :P
Uz k nam dorazila i slintavka :mrgreen: a naucil se delat bublinky, takze slinty mame vsude :zed: :mrgreen:
A uz objevil, ze ma nozicky :mrgreen: porad si je prohlizi, povida si s nima a rechta se, kdyz s nima hybe :mrgreen: je s nim bzunda :mrgreen: :mrgreen:

V pondeli nas ceka 2.ockovani :zed:

A taky posilam par fotecek :mavam:

No vzdyt to pisu, FESAK! A co ten kruh, je fajn? My ho ted koupili na dovcu, tak snad si ho mala uzije ;)

• načítám...
4803
21.8.15 00:02
@Tinkka píše:
@Ecil mě to u Natálky také všichni říkají, že mam taaak hodné dítě a je to pravda…pláče jen hlady, bříško už ji taky nebolí, pořád se směje a je prostě božííí :srdce: To máme za odměnu za tu dlouhou cestu, víš… :P

Taky musim rict, ze ve srovnani s detmi okolo nas, je mala hrozne hodna. Ja si furt rikam, ze ji asi mame fakt za odmenu za to dlouhe cekani :srdce:

• načítám...
4803
21.8.15 00:09
@slunce.v.duši píše: Ženský, šmejdim na netu. a našla sem nějaké pleny od huggies co jsou zvlášť pro kluky a zvlášť pro holky. nezkoušela ste je nějaká? jestli je to jakoby na ty pindíky fakt lepší, hlásí že je tam spešl absorb vrstva u kluku vepředu, což je asi fakt lepší :nevim: já jen že mam už doma celkem slušnou zásobu větších plen, tak abych nekupovala zase další hovadinu :lol: na obrázku to ale vypadá celkem čičaně…

Ja mam teda holcici a od sestinedeli mi neprotekla ani jedna a ze po noci teda neco vazi :mrgreen: :mrgreen: Po porodu protekaly, protoze byly Kaje velke i ty jednicky. Ale za me sice holka ale obr spokojenost…

@monika m píše:
@slunce.v.duši @Ecil holky fakt?…zkuste se zamyslet…opravdu byste to zvládly ignorovat?

Monco ja bych taky ignorovala… Uvidis, ze on si ani nevzpomene.

• načítám...
4803
21.8.15 00:11
@Jana Vajnerová píše:
Holky takovy dotaz jestli mame blazna doma jen my.
Vita vzdy kdyz lezi tak uplne brutalne kope nohama ale jak…uplne zurive. Jako jde videt ze ma radost ale co on dela s tema nohama.
Mate to taky tak?

ahoj Jani, u nas je to stejny. A navic Kaja tim padem prdi ostosest :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex