Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši já jsem odmítla ve formuláři vypsat údaje jako telefonní číslo nebo e-mail, takže mě naštěstí nikdo volat nebude ![]()
@Jana Vajnerová
Jj je to tim ![]()
Ja tesne po jidle ho chvilku nosim a az pak ho polozim a trosku ho podepru polstarkem a pak ho teprve edavam uplne na zadicka nebo na brisko
aby se mu to tolik nevracelo
ikdyz, nedelam to pokazdy, ale pomaha to ![]()
@marketa.pipa Klarka to nastesti zvlada celkem v pohode, jen ten druhej cvik se ji nelibi. Hlavni je, ze se malej lepsi ![]()
Diky holky…tak ja snad radeji vypadnu z domu… Ale jsk ho znám, tak on to gesto udělá…ale zkusim se ho ignorovat
@Alexandraf nejhorsi je ze se to porad meni, jindy usina normalne a jindy uz mi tecou nervy co porad vymysli
@Jana Vajnerová to je presne u nas, hazi nohama a pak blindi a hraci deka to je pro nej tam blindi osto sest
@Luciasek-86 naseme se nelibi to s tim prstem pod prsickem to je rev ze je pak spocenej a musim mu dat sprchu
Dnesni koupani dravy zvere
![]()
Vanicka uz u nas nefrci
ale kruh porad vede ![]()
@Alexandraf píše:
Dnesni koupani dravy zvere![]()
![]()
Vanicka uz u nas nefrciale kruh porad vede
krasnej plavacek, u nas frci sedatko ![]()
@1985bara
Taky dobra vychytavka
![]()
Na tu mame jeste cas, ale kouknu po tom ![]()
@ta Mišel Tak to je ok.
Jsi se dnea aspon vyspinkala.Mi celkem taky, ale potiz je jak mame ted t prikrmy, tak ma najednou koliky.
Ma tvrdej bobek, mekej bobek a takhle dokola.Tak bud budu muset davat nejaky ja nevim/Biogaia nebotak/,jelikoz Babypearls nezabira.Nebo nevim.
Pred tim mela jwn obcasne prdy jinak ok.
@jahoda 2 jahu zkus koupit oliv. olej a pridavej kapku do prikrmu, nam to pomohlo od tuhonu a kadi luxusne, specialni maji v DM je primo pro deti
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat