IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6639
18.8.15 21:50

@slunce.v.duši no bohuzel ne. Vzdycky mi po jidle usnul ze jsem kolikrat i cekala jestli se vzbudi a rihne si a ted proste nic. Naji se a najednou kouka po vsem co je v baraku a spat nebude. Pak ho v ruce houpu a on mi neco porad povida a ja jemu a kdyz uz se mi ho podari uhoupat, tak jen ho dom do postylky tak je hnedka vzhuru a mrska nohama.

• načítám...
4120
18.8.15 21:53

@marketa.pipa Mne jindy usne v naruci po krkani, dnes mu to ale taky trvalo. Furt jsme ljitali nandavat dudlik.

• načítám...
843
18.8.15 22:00

Tak já dneska našeho malého taky málem zabila. Zase odmítal prso, jen když jsem si kus odsála a pomazala bradavky a tak kolem, tak pak jo. Prostě si vymýšlí. Typickej beran. :)

• načítám...
6639
18.8.15 22:03

@ta Mišel jojo taky mi tak usinal, ale cim je starsi stoji to za prt.

• načítám...
6639
18.8.15 22:03

@tweetee taky mame berana a to stoji za to

• načítám...
22446
18.8.15 22:13

@ta Mišel My máme taky jednoho, sice horší kvalita, ale co, třeba se vzpamatuje :lol:

• načítám...
22446
18.8.15 22:51
@slunce.v.duši píše:
ty jo, až takhle :lol: jestli dostanu odvahu na druháče, tak aby mi navazovala rodičovská/mateřská. ale nevim nevim…druhý Krasoň, to by už byla cesta do Bohnic :mrgreen:

Tak mně by rodičák navazoval, tím že jsem nebyla na mateřské, ale mám ten nejvyšší (11500 Kč) ode dne porodu :lol: No a koneckonců, já do těch Bohnic třeba dospěju, zatím prý nevím, co je to mít „dítě“ :lol: :lol: :lol: To mi totiž všichni říkají, když zažijí Barunku, prý si tak hodné dítě ani nezasloužím :jazyk: A takky mne straší druhým, že takhle hodné určitě nebudu a že budu tlouct hlavou o zem, co jsem si to zavařila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
7151
19.8.15 08:42

@Ecil Půjdeš případně na další IVF do Plzně? My máme zamraženo pět embryí, tak bych je také chtěla vyzkoušet s ketem. Ale do dalšího IVF už asi nepujdu..také s ohledem na můj zrak nevím nevím, zda druhé těhu, cs a výchovu zvládnu…uvidím jak to bude vypadat u Natálka a tak trochu spoléhám, že mami půjde do těch tří let do důchodu a pak mě bude pomáhat… :mavam:

• načítám...
7151
19.8.15 08:45

@Ecil mě to u Natálky také všichni říkají, že mam taaak hodné dítě a je to pravda…pláče jen hlady, bříško už ji taky nebolí, pořád se směje a je prostě božííí :srdce: To máme za odměnu za tu dlouhou cestu, víš… :P

• načítám...
7151
19.8.15 08:50

Jinak taky jsem si tuhle říkala, jak jsme tu všechny řešily IVF, pak těhotenské testy, těhotenství, porody a ted vychovu dětí…je to síla jak to utíká a je moc fajn sdílet všechny tyto věci s někým, kdo ví o co kráčí a taky kdo má stejně nebo podobně staré dětičky. Protože třeba v mém okolí moje kamarádky i kolegyně v práci mají už dětí školního věku, jen jedna kamarádka má osmiměsíčního kluka, takže s tou můžu taknějak hovořit k tématu. Dost mě ale u ní prudí, že si myslí, že všechno moc řešim a jak ona to má na háku a nic neřeší, ale co si dobře vzpomínám na jeji první dceru, tak to řešila všechno 100× více, ale na to už raději asi zapoměla…Tak máme první dětátko, jsem s ní doma tak proč bych nemohla něco okolo ní řešit, že ju :mrgreen:

Holky, jste tu všechny skvělé, díky za to :srdce:

• načítám...
19.8.15 10:02

Holky, dneska za jednu hodinu 6 telefonátů na základě vyplněnýho papíru v porodnici, když sem dostala ten balíček vzorků. Samé životko nebo publikace o péči o dítě…no děs. :roll: Já to zvedám, protože čekam na kurýra a nestačim se divit. Naštěstí všichni slušní a neprudí. Tak aspoň že tak…

• načítám...
843
19.8.15 10:30

@slunce.v.duši Mě ještě od návratu z porodnice nikdo nevolal. Takt o se mám asi na co těšit.

• načítám...
19.8.15 11:00
@tweetee píše:
@slunce.v.duši Mě ještě od návratu z porodnice nikdo nevolal. Takt o se mám asi na co těšit.

mě příjde, jako by až teď ty formuláře z porodky někam předali, protože do dneška taky nic. a oni přímo hlásí, že je to na základě tohohle a že ví, že se narodil Martin, takže chtějí nabídnout bla bla bla…ale fakt jako slušně. když řeknu že nechci, tak se omluví a necpou dál.

• načítám...
10554
19.8.15 11:23

@slunce.v.duši taky mi nikdo nevolal, ale aspon ze jsou slusni, me vcera volali z bohemia energy v 19,30,tak ji slusne rikam ze nemam cas ze jdu krmit syna a ani nic menit nechci, ze jsem v podnajmu a ze si energie plati majitelka sama a tipla jsem ji to kdyz porad neco mumlala, nakonec mi poslala sms ze mi zavolaji ve smluveny cas :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
10554
19.8.15 12:04

Jonasek si dneska zahral na miminko a usnul na lehatku pri hrani :-) (coz se mu nestalo asi tak od jeho 3tydnu :-) )

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+