Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši no bohuzel ne. Vzdycky mi po jidle usnul ze jsem kolikrat i cekala jestli se vzbudi a rihne si a ted proste nic. Naji se a najednou kouka po vsem co je v baraku a spat nebude. Pak ho v ruce houpu a on mi neco porad povida a ja jemu a kdyz uz se mi ho podari uhoupat, tak jen ho dom do postylky tak je hnedka vzhuru a mrska nohama.
@marketa.pipa Mne jindy usne v naruci po krkani, dnes mu to ale taky trvalo. Furt jsme ljitali nandavat dudlik.
Tak já dneska našeho malého taky málem zabila. Zase odmítal prso, jen když jsem si kus odsála a pomazala bradavky a tak kolem, tak pak jo. Prostě si vymýšlí. Typickej beran. ![]()
@ta Mišel jojo taky mi tak usinal, ale cim je starsi stoji to za prt.
@ta Mišel My máme taky jednoho, sice horší kvalita, ale co, třeba se vzpamatuje ![]()
@slunce.v.duši píše:
ty jo, až takhlejestli dostanu odvahu na druháče, tak aby mi navazovala rodičovská/mateřská. ale nevim nevim…druhý Krasoň, to by už byla cesta do Bohnic
Tak mně by rodičák navazoval, tím že jsem nebyla na mateřské, ale mám ten nejvyšší (11500 Kč) ode dne porodu
No a koneckonců, já do těch Bohnic třeba dospěju, zatím prý nevím, co je to mít „dítě“
To mi totiž všichni říkají, když zažijí Barunku, prý si tak hodné dítě ani nezasloužím
A takky mne straší druhým, že takhle hodné určitě nebudu a že budu tlouct hlavou o zem, co jsem si to zavařila
![]()
@Ecil Půjdeš případně na další IVF do Plzně? My máme zamraženo pět embryí, tak bych je také chtěla vyzkoušet s ketem. Ale do dalšího IVF už asi nepujdu..také s ohledem na můj zrak nevím nevím, zda druhé těhu, cs a výchovu zvládnu…uvidím jak to bude vypadat u Natálka a tak trochu spoléhám, že mami půjde do těch tří let do důchodu a pak mě bude pomáhat… ![]()
@Ecil mě to u Natálky také všichni říkají, že mam taaak hodné dítě a je to pravda…pláče jen hlady, bříško už ji taky nebolí, pořád se směje a je prostě božííí
To máme za odměnu za tu dlouhou cestu, víš… ![]()
Jinak taky jsem si tuhle říkala, jak jsme tu všechny řešily IVF, pak těhotenské testy, těhotenství, porody a ted vychovu dětí…je to síla jak to utíká a je moc fajn sdílet všechny tyto věci s někým, kdo ví o co kráčí a taky kdo má stejně nebo podobně staré dětičky. Protože třeba v mém okolí moje kamarádky i kolegyně v práci mají už dětí školního věku, jen jedna kamarádka má osmiměsíčního kluka, takže s tou můžu taknějak hovořit k tématu. Dost mě ale u ní prudí, že si myslí, že všechno moc řešim a jak ona to má na háku a nic neřeší, ale co si dobře vzpomínám na jeji první dceru, tak to řešila všechno 100× více, ale na to už raději asi zapoměla…Tak máme první dětátko, jsem s ní doma tak proč bych nemohla něco okolo ní řešit, že ju ![]()
Holky, jste tu všechny skvělé, díky za to ![]()
Holky, dneska za jednu hodinu 6 telefonátů na základě vyplněnýho papíru v porodnici, když sem dostala ten balíček vzorků. Samé životko nebo publikace o péči o dítě…no děs.
Já to zvedám, protože čekam na kurýra a nestačim se divit. Naštěstí všichni slušní a neprudí. Tak aspoň že tak…
@slunce.v.duši Mě ještě od návratu z porodnice nikdo nevolal. Takt o se mám asi na co těšit.
@tweetee píše:
@slunce.v.duši Mě ještě od návratu z porodnice nikdo nevolal. Takt o se mám asi na co těšit.
mě příjde, jako by až teď ty formuláře z porodky někam předali, protože do dneška taky nic. a oni přímo hlásí, že je to na základě tohohle a že ví, že se narodil Martin, takže chtějí nabídnout bla bla bla…ale fakt jako slušně. když řeknu že nechci, tak se omluví a necpou dál.
@slunce.v.duši taky mi nikdo nevolal, ale aspon ze jsou slusni, me vcera volali z bohemia energy v 19,30,tak ji slusne rikam ze nemam cas ze jdu krmit syna a ani nic menit nechci, ze jsem v podnajmu a ze si energie plati majitelka sama a tipla jsem ji to kdyz porad neco mumlala, nakonec mi poslala sms ze mi zavolaji ve smluveny cas
![]()
Jonasek si dneska zahral na miminko a usnul na lehatku pri hrani
(coz se mu nestalo asi tak od jeho 3tydnu
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat