IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12488
18.8.15 12:34

@alexa37 Aha.Jo ode me taky uz prave schytala parkrat svihanec po stehinku, aby to mlasklo. Jelikozje agresivni potvurka.Asi zkousi co snesu a co muze, tak toteda ne.Muzi to nedela, dela to me.
Dnes se prihlasila o neco drive o jidlo, tak jsem sla ohrala, prinesla, davam ji a odmitla jsem ji nechat sahat prstama do sklenicky/kure s bramborem a mrkvi /aby to nebylovsude.Ona me popadla ruku a zatla nehty a stiskla.Jsem se malem bolesti pochcala az mi vytriskly slzy.Tak ji chytla, pleskanec pres stehynko. A ona se tomu jeste smeje. Nechapu. Porad se vsteka hlavne tedy kdyz se pretoci a nemuze spatky nebo snad ceka, mozna, ze ji budu obracet.Ale v patek se jednu obratila, tak nevim jestli to umi, ale mama to udela a nebo jestli jeste ne a zatim se treba boji ci zkousi jak lepe a nejde ji to.Kdo vi nu.Ale jako opravdu v 6m. S uspavanim koncim.Pra kdyz vstanou ci tak a chteji spat sami si lehnou do te doby pry dokazi jecet dokud je clovek nepolozi.Ale kdyz nepadnou sami a clovek je polozi tak vstanou znovu.No treba je to stejne s tema bouchajicima nohama a rukama a nebo pretacenim. :nevim: Tech 30 min. ti spala pred temi 6mesici nebo jeste po nich.Meni se to po tech dosazenych 6mesicich :?: :?:

• načítám...
633
18.8.15 13:11

Ahoj holky :) Tak Verunka už od včerejška umí říkat máma :) Jinak s usínáním večer teď bojujeme…dřív jsem dala Verunku do postýlky, pustila kolotoč, dala pusinku a mohla jsem jít vedle do pokoje..krásně usnula. Teď vyžaduje pozornost než usne, takže s ní musím být v pokoji a hladit než usne. Zatím mně to nevadí, ale časem bych to chtěla odbourat.

• načítám...
7868
18.8.15 13:51
@Tsambika píše:
Holky, které kojíte, máte dudlík, nebo nemáte?

Dudlik mame, davam ho Ladikovi normalne. Jen ho stejne moc nechce, to uz musi byt, aby si ho vzal. Spis jen, aby usnul :*

A ty dudliky jsou :palec: :palec: Vlasta by byl z nich nadsenej. Valentino u nas frci :palec: :palec:

• načítám...
7868
18.8.15 13:52
@slunce.v.duši píše:
ty sou boží :mrgreen: ale to ještě neznamená, že je malej bude chtít…aspoň u nás to tak dopadlo. mam plnou krabičku drahých dudlíků a on pokud už nějaký chce, tak ten obyčejný za 20,– a to jen když je fakt protivný. takže třeba budou jen na okrasu a malý bude bezdudlák :palec:

U nas je to podobne :mrgreen: taky mame doma plno dudliku a on ma jeden oblibenej a ostatni nechce a plive je :zed: :mrgreen:

• načítám...
7868
18.8.15 13:53
@slunce.v.duši píše:
Výměna je akce Z :mrgreen: Ráno jsem vytočená psala na eshop, co jako s tím. Taky sem volala té OZ co u nás byla pro mlíko, ta chudák na dovče. Tak že mam volat na Nutricii. Tam už dostali echo že budu volat od té zástupkyně. Takže zatím nemají info z laborky, ale že mi posílaj zdarma dvě krabice mlíka aby měl mladý co jíst. :lol: Pak dostanu ještě těch 6 krabic, co si odvezli, až proběhne jakoby reklamace. A taky jdou kontaktovat jinou zástupkyni, aby si udělala v eshopu pořádek protože ho sami požádali aby šarži zatím neprodával. Eshop asi dostal za uši, neboť pak psali se zákaznického centra že mi ihned mlíko vymění. Takže jeden kurýr přijede k nám a odveze jim mléko a současně druhý kurýr pojede pro nové mléko a přiveze ho k nám domů…no prostě velkoakce kulový blesk :roll: Manžel mi říká: a teď si představ že to mlíko bude nakonec v pořádku a ty tu děláš takovou show :oops: :mrgreen:Nechci slevu zadarmo :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no zasmala jsem se :mrgreen:
Ale je to na palici, ti teda povim :hug:
  • načítám...
7868
18.8.15 13:54
@kytka077 píše:
No zato ja slusne pelicham.. Posledni asi tri tydny mi desne padaji vlasy, vycesu vzdy obr chumac…

Ja to mam taky. Me padaji vlasy uz asi mesic :zed: a fakt jako ze hodne, uz jsem z toho nestastna. Ve CT jdu ke kadernici se nechat ostrihat a zacala jsem brat Panthenol kapsle, tak uvidim :zed:

• načítám...
7868
18.8.15 13:55
@kytka077 píše:
Holky taky posilam par fotek ;) Mala uz ma hreben a drzi ji sponky :mrgreen:

Tak ta je :palec: a tech vlasku :palec: je uzasna :srdce:

• načítám...
5108
18.8.15 13:59

@jahoda 2 jah, Eliška taky někdy dělá bordel v postýlce, lozí a přebírá dudany a tahá psíka, až se rozhodne že jde spát, tak se ozve, dám ji na místo, podám plínu na šudlení a ona usne, prostě si tam hraje ještě, to spíš přes den, večer lehne a spí, pokud řve tak chce většinou napit, napije se jako by dojela s pouště a spí, já neuspávala a ani nezavinovala nikdy, měla období, kdy při položení do postýlky chytala hysteráky, ale nic ji to nebylo platné, prostě sem ji nevzla, jen utišila, dala čaj a dudan a šla, dneska bez problému

• načítám...
7868
18.8.15 14:03

:mavam: :mavam:
Holky, tak ten kulisak se zacina otacet :dance: ze zad se sam otoci na bok a zkousi se pretocit na brisko :palec: to mu jeste nejde, tak u toho hudruje, ale moc casu tomu uz nedavam :dance: ale byl to docela sok, porad jen na zadech a pak koukam a on si lebedi na boku a ma z toho strasnou bzundu :mrgreen: :mrgreen: no, za chvilku uz nam to taky zacne :P
Uz k nam dorazila i slintavka :mrgreen: a naucil se delat bublinky, takze slinty mame vsude :zed: :mrgreen:
A uz objevil, ze ma nozicky :mrgreen: porad si je prohlizi, povida si s nima a rechta se, kdyz s nima hybe :mrgreen: je s nim bzunda :mrgreen: :mrgreen:

V pondeli nas ceka 2.ockovani :zed:

A taky posilam par fotecek :mavam:

• načítám...
7151
18.8.15 14:11

Sluníčko, tak jsem v jiné diskuzi narazila také na dívčinu co koupila to smradlavé mléko od Hami. Napsalá také výrobci…tak evidentně ho stále nabízejí, protože ho koupila ted někdy…Jak se to vyvíjí?

• načítám...
18.8.15 14:14
@Alexandraf píše:
U nas je to podobne :mrgreen: taky mame doma plno dudliku a on ma jeden oblibenej a ostatni nechce a plive je :zed: :mrgreen:

no copato, kdyby ho vyflusl…ale on si ho vyndá rukou z pusy a švihne s nim na druhou stranu postýlky a nacpe si do čumáku palec. to je teď od včera novinka. :zed: když to vidim, tak mu ho vyndavam, nabízim dudlíka, kousátka, kde co…ale ne, dudá si palec. tak se začínam modlit, aby ho to rychle přestalo bavit. protože palec se mi bude odbourávat o dost hůř, než blbý dudlík…ten hodim do koše, ale palec mu asi řezat nebudu :roll: :cert:

• načítám...
18.8.15 14:15
@Alexandraf píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no zasmala jsem se :mrgreen:
Ale je to na palici, ti teda povim :hug:

no je to k pos. rání. omlouvam se za ten výraz, ale bublam. prý mě má kontaktovat kurýr ohledně dne a času výměny a od včera ticho…nic se neděje. :cert:

• načítám...
6639
18.8.15 14:18
@Tsambika píše:
Holky, které kojíte, máte dudlík, nebo nemáte?

Já bych mu i dudel dala, ale Daneček nechce :nevim:

• načítám...
7868
18.8.15 14:18

@slunce.v.duši
Tohle dela ten nas taky, uz pekne dlouho. Kdyz ne palec, tak zkousi pest, nebo aspon nekolik prstu. Cim vic, tim lip :pocitac: nevim, co s tim :pocitac:
Kousatka bere taky, ale to je spis jen na chvilku, pak s nima flakne a sup, palec ma v puse :zed:

Ja se bojim, ze tohle ma po Vlastovi.Ten dudliky taky nechtel, cucal si jedine palec :zed: :zed:

• načítám...
7868
18.8.15 14:19

@slunce.v.duši
Neomlouvej se :hug: mas naprostou pravdu :* fakt to nechapu, ze na to nedaji pozor :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+