IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17.8.15 11:04
@marketa.pipa píše:
@slunce.v.duši co je to za znacku?

je to plasmon a jako žádný zázrak za ty prachy. já myslela že se to extra wow rozpustí hned po kontaktu se slinama, ale náš mladý uhryzl celkem kus v celku, tak sem to sebrala. a ještě je jak prase…ale jako zábava dobrá.

• načítám...
17.8.15 11:08

Jinak perlička od mladýho, přišlo mi nějak divný ticho v postýlce. tak tam jdu a on se přitáhl do jakýhosi polosedu za hada, co ho má omotanýho v postýlce :roll: tak ted nějak nevim co s tim…jestli uklidit z postýlky všechny hračky… :nevim:

• načítám...
17.8.15 11:45

Jo a dneska dorazil další balík UM, místo toho špatného. Byli jsme domluveni s eshopem, že nechci tu špatnou šarži, co je na testování. No a dneska přišlo zase 6krabic toho samého. Takže už sem nasr. aná. V mléku už mam 2tisíce a stejně budu muset jet koupit za plnou cenu nějakou jinou várku a nima se handrkovat o výměně. To mě fakt nebaví. Volala sem to do Hami a tam sou taky naštvaní, protože se prý domluvili s prodejcem, že ho mají zatím stáhnout a nenabízet. :cert:

• načítám...
12488
17.8.15 12:20

@slunce.v.duši Me se pritahuje za chrastitka na kolotoci.Taky do sedu ci polosedu a vysi na ni. Myslela si, ze ji nevidim, ale vidim pres chuvu.Taky mi strka obje nohy pod bricho akorat vrsek porad ma dost divne, tak uvidim co mi rekne v 6m. na kontrole.
Helet no ja uz tez kdyz zlobi misto spani a nechce usnout vyndam obrazkovy mantinel, kolotoc a necham ji tam jen ty 3veci c rikaji u Estellviel. Dudlik, plisaka, medveda na koukacku. A kdyz spi dobre a vpohode, tak postupne vracim.:-) :nevim:

Jinak je krasne dneska zejo.Supr vzduch a teplota.:-)

• načítám...
12488
17.8.15 12:22

@slunce.v.duši Pekny. :cert: Kde onjednavas? Ja na Pilulka.

• načítám...
17.8.15 12:42
@jahoda 2 píše:
@slunce.v.duši Me se pritahuje za chrastitka na kolotoci.Taky do sedu ci polosedu a vysi na ni. Myslela si, ze ji nevidim, ale vidim pres chuvu.Taky mi strka obje nohy pod bricho akorat vrsek porad ma dost divne, tak uvidim co mi rekne v 6m. na kontrole.
Helet no ja uz tez kdyz zlobi misto spani a nechce usnout vyndam obrazkovy mantinel, kolotoc a necham ji tam jen ty 3veci c rikaji u Estellviel. Dudlik, plisaka, medveda na koukacku. A kdyz spi dobre a vpohode, tak postupne vracim.:-) :nevim:Jinak je krasne dneska zejo.Supr vzduch a teplota.:-)

holka, mě teď spal 1,5h po sváče, teď po obědě taky už hodinu spí…má otevřené okno, všude kolem rámus a on si dadá jako miminko :mrgreen: myslim že je to pro ně fakt úleva…

nakupuju střídavě na mallu a na feedu, tohle je z feeda. zatím vždycky všechno super, ale teď se jim to tedy nepovedlo :roll: a není ani kam zavolat, všechno se řeší přes email na který nikdo ještě neodpověděl… :cert:

• načítám...
4235
17.8.15 14:21

Ahoj holky, nebyly jsem tu asi 14 dni…
Nejake nové porody, tehotenstvi nebo pokusy?;)

• načítám...
Jana Vajnerová
17.8.15 14:26

@Ecil OP otce take chteji

• Upravit
4235
17.8.15 14:41

Jinak ja se na přelomu měsíce stěhuju…
Asi jsem to tu jeste nepsala, ze náhoda tomu chtela a byl volnej nas prvni byt…
S manzou vycházíme dobre, nekdy spolu trávíme i cas…
Ale to je vse, co nam z 12ti let zůstalo…
Tesim se na budoucnost… Začala jsem se vídat se starými přáteli a dokonce založila i fb :mrgreen:
Tak nejak jsem smířena, ze začnu znova… Řodiče to vi jen asi tyden, mamka se zhroutila… Nečekala to, jsko vsichni, a stále pláče…
Snad si brzy zvykne :(

• načítám...
17.8.15 14:53
@monika m píše:
Jinak ja se na přelomu měsíce stěhuju…
Asi jsem to tu jeste nepsala, ze náhoda tomu chtela a byl volnej nas prvni byt…
S manzou vycházíme dobre, nekdy spolu trávíme i cas…
Ale to je vse, co nam z 12ti let zůstalo…
Tesim se na budoucnost… Začala jsem se vídat se starými přáteli a dokonce založila i fb :mrgreen:
Tak nejak jsem smířena, ze začnu znova… Řodiče to vi jen asi tyden, mamka se zhroutila… Nečekala to, jsko vsichni, a stále pláče…
Snad si brzy zvykne :(

cítim z tebe pomaličku stoupající pozitivní myšlení :potlesk: :hug: jako jo, je to obrovská životní změna, ale můžeš se vrhnout po hlavě do jakéhokoliv cíle co tě napadne. chytni druhou mízu a užívej co to jde, cestuj, bav se, seznamuj a dělej cokoliv co by tě předtím třeba ani nenapadlo :palec:

• načítám...
1364
17.8.15 15:16

@kytka077 Kája je prostě slaďoučká a k sežrání :srdce:

• načítám...
1364
17.8.15 15:18

@monika m teď už to bude lepší a lepší, uvidíš. Začíná ti svobodný život, což je na jednu stranu děsně fajn, užívej si, cestuj, prostě dělej co chceš. A né že sklopíš uši a necháš manželovi všechno. Nech se pěkně vyplatit a pak část těch peněz investuj do zážitku a jeď někam na dovču :kytka:

• načítám...
1364
17.8.15 15:20

Holky, tak jsem nakázala drahému, že má z moto gp přivézt nějaké pěkné bodýno pro prcka, tak přivezl dudáky, fotku přiložím. To jsem chtěla mít bezdudákové dítě, ale teď když máme dva dudáky se startovním číslem Valentina Rossiho, tak teda nevím :think: ¨Jo a v sobotu proběhlo malování obýváku, pak jsem si pěkně mákla a následně jsem proležela celou neděli, jak jsem z toho byla zhuntovaná a drahouš se vrátil z Brna a ničeho si nevšiml :D takže vůbec neví, že se tu malovalo :zed: no nic jsem mu neříkala teda 8)

• načítám...
1364
17.8.15 15:37

Dárek od tatínka pro bezdudlíkové dítě

Holky, které kojíte, máte dudlík, nebo nemáte?

• načítám...
10554
17.8.15 15:56
@Tsambika píše:
Holky, které kojíte, máte dudlík, nebo nemáte?

tak z tech dudlu by byl martin nadsenej :-), letos do brna nejel :-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí