Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tinkka Děkuji za rady.
Ještě teda vydržím, když tak odstříknu a nakrmí lžičkou.
Zase jsme byli po delsi dobe na navsteve u kamarada vasika, narozeni stejne avsak vasik mel byt jeste 2mesice v brisku popis foto : foto : 1- jeee ahoj kamarade, 2 - ukaz co tam mas, 3- ja mu nic neudelal, 4 - faaak nevim proc natahuje, 5 tak jooo stouchnul jsem ho ale uz je to ok…ale jinak se maji kluci radi
@ta Mišel píše:
Tobiášek posílá pozdrav.
take zdravime krasavecka, ja se zrovna vcera rozbrecela kdyz jsem si prohlizela foto od narozeni
, strasne rychle to utika
![]()
@1985bara To mi povidej, meni se fakt denne. Jonasek uz teda haze pekne vrazedny pohledy. ![]()
@ta Mišel jo byla bych uz nekolikrat mrtva kdyby dokazali obcas zabijet ![]()
Holky musím říct, že všechny máme vážně krásné dětičky
Tahle skupina se opravdu povedla
![]()
Taky přidávám fotečku ![]()
Holky, máte všechny tak hezké a šikovné děti, už se nemůžu dočkat toho svého, doufám, že bude dělat čest téhle skupince a bude taky pěkňoučkej ![]()
@Alexandraf tak jsem včera objednala ty plínky Mon Peri a dneska už dorazil balík. To je rychlovka. Koukala jsem na ně a vypadají moc pěkně, to vnitřní savé jádro mají širší a pravidelnější než ty pampersky, tak si myslím, že budou super. Díky za doporučení.
@Tsambika píše:
@Alexandraf tak jsem včera objednala ty plínky Mon Peri a dneska už dorazil balík. To je rychlovka. Koukala jsem na ně a vypadají moc pěkně, to vnitřní savé jádro mají širší a pravidelnější než ty pampersky, tak si myslím, že budou super. Díky za doporučení.
Neni za co ![]()
@Tsambika píše:
Holky, máte všechny tak hezké a šikovné děti, už se nemůžu dočkat toho svého, doufám, že bude dělat čest téhle skupince a bude taky pěkňoučkej
no jasnacka ze budes mit take nadherne mimco, vsak se na nas podivej, ty deticky maji byt preci po kom ![]()
@ta Mišel píše:
Tobiášek posílá pozdrav.
Nádherný chlapák a má takový klidný kukuč. To vypadá na hodný miminko
Vlasy už nekomentuju, jen tiše závidím ![]()
@1985bara píše:
Zase jsme byli po delsi dobe na navsteve u kamarada vasika, narozeni stejne avsak vasik mel byt jeste 2mesice v brisku popis foto : foto : 1- jeee ahoj kamarade, 2 - ukaz co tam mas, 3- ja mu nic neudelal, 4 - faaak nevim proc natahuje, 5 tak jooo stouchnul jsem ho ale uz je to ok…ale jinak se maji kluci radi
to tvoje dítko je hrozný bazilišek…jak se škodolivě usmíval, když náš mladý řval. takže tenhle fotoseriál mě vůbec nepřekvapuje ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat