IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
843
16.8.15 20:57

@Tinkka @Alexandraf HOlky díky moc. Večer so už normálně vzal prso a celkem dost dlouho. Snad o už bude dobrý, jinak jsem s nervma v kýblu.

• načítám...
4803
16.8.15 21:52
@marketa.pipa píše:
Ahoj holky, musim se na vas taky podivat.

Ma krasny oci :srdce:

• načítám...
4803
16.8.15 21:58
@slunce.v.duši píše:
Zahradní veget na naháče…

tezka pohoda :mrgreen:

@Alexandraf píše:
@kytka077
To uz se docela desim, kolik namerime cca za 14 dni na kontrole :mrgreen:
Fakt nevim, po kom tak roste :mrgreen:Karolinka vi co dela. Je to zenska, takze bude drobounka :palec: je to sikulka :palec:
Ja na UM bych taky nesahla, to uz by muselo byt hodne zle :lol:

Jestli me do UM bude nutit a ja budu mit pocit, ze je to zbytecne a mala pribira, budu ji lhat. Jestli pribirat nebude, tak to je jina, to je jasny…

@Martina225 píše:
Ahoj holky, tak jsme na tritydenni prohlidce vyfasovaly decku na kycle. Je mi malicky lito, jeste v tom vedru. Jinak kapku Vigantolu denne. Rourka, uz taky mela premieru, ale ted pri cviceni s kyclema to lita z ni samo. Vcera jsme vazili na kuch. vaze v pekacku na maso a mala pribrala pul kilca

Mala pribira noc pekne a z kycli si nic nedelej. Do sesti mesicu se pry nemusi vyvinout jamky, takze do te doby pry nic nehrotit :lol:

• načítám...
4803
16.8.15 22:06
@ta Mišel píše:
Tobiášek posílá pozdrav. :mavam:

Taky zdravime, bude to pozitivni miminko, to je videt :palec:

@Luciasek-86 píše:
Holky musím říct, že všechny máme vážně krásné dětičky :dance: Tahle skupina se opravdu povedla :potlesk: :dance: :srdce:
Taky přidávám fotečku :srdce:

moc pekne se smeje :palec:

@Tsambika píše:
Holky, máte všechny tak hezké a šikovné děti, už se nemůžu dočkat toho svého, doufám, že bude dělat čest téhle skupince a bude taky pěkňoučkej :palec:

No jasne ze bude krasavecek a pohodar po mamince :mrgreen:

• načítám...
16.8.15 22:07
@kytka077 píše:
tezka pohoda :mrgreen:

joo to on zahradu má rád. může si větrat kouličky :mrgreen: největší parna už sou snad za náma, tak se tam bude válet celé dny :potlesk:

• načítám...
4803
16.8.15 22:10
@slunce.v.duši píše:
hele buďme upřímné, za krásné novorozeně by ho prohlásil jen ten, kdo vychlastal lahev okeny a vyhulil pár nekvalitních jointů :mrgreen: nedávno jsem taky koukala na fotky a byl to mazec. ještě si pamatuju, jak si sem k fotce psala, že je vidět náročný porod…což bylo velmi elegantně napsáno :mrgreen: ale vyloupl se a už je to ok.
fanánek jo? šmarjá, že oni v caru popletli spermie :think: :mrgreen: :cert:

Prosimte, melas videt malou po porodu. Jak nesla vytlacit pres pevny panevni dno, mela hlavu vytahlou do spicky, takze byla jak faraon :mrgreen: :mrgreen: Ale uz se ji to srovnalo, nastesti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4803
16.8.15 22:14
@Lasislava1 píše:
Zdraví vás Daneček :srdce: Fakáč čistě náhodný :mrgreen:

Cimpak ho asi mamca nastvala? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4803
16.8.15 22:21

Holky taky posilam par fotek ;) Mala uz ma hreben a drzi ji sponky :mrgreen:

• načítám...
22446
16.8.15 22:26
@kytka077 píše:
Holky taky posilam par fotek ;) Mala uz ma hreben a drzi ji sponky :mrgreen:

Krásná :kytka: Ty už budeš za chvíli česat culíky :lol: A já se raduju, že nás Fantomas už má po hlavě tak 1,5 cm chmýří :lol:

• načítám...
12488
16.8.15 23:03

Ahoj.Mate moc krasne fotecky.:-)
Konecne uz prsi a dnes bylo krasne prijemne.Jupi.
Mala zase dneska spala jak ve dne tak vecer naprosto strasne, furt rvala a krouti se a posunuje po zadech smere nahoru a rve.Je to na hlavu nevim kdy rve kvuli tomu, ci pretoceni na bricho a kd rve kvuli hladu, tak litam z lahvema jak vedne tak v noci, plus prikrmy.
Vypada to na dalsi spurt.Ale je to des, kdyz tavadime orikrmy a pak z toho ma tuhe bobky a nemuze je vytlacit ikdyz vypije k mliku a prikrmum jesteste 400ml caje. :nevim: Nechapu.Tak nevim. :nevim:

• načítám...
4803
16.8.15 23:15
@Ecil píše:
Krásná :kytka: Ty už budeš za chvíli česat culíky :lol: A já se raduju, že nás Fantomas už má po hlavě tak 1,5 cm chmýří :lol:

Hele hlavne, ze to doroste a nic to do budoucna neznamena. Pockej. jakej to bude vlasac za pul roku :palec:

• načítám...
17.8.15 08:06
@kytka077 píše:
Holky taky posilam par fotek ;) Mala uz ma hreben a drzi ji sponky :mrgreen:

to je borka! háro má luxusní, to bych brala taky. ale tak zase mi stačí, uhladit chmíří rukou a má učesáno :mrgreen:

• načítám...
17.8.15 09:59

Dneska mladýmu dorazil balíček se sušenkama, co jsou od 4měsíce. Tak jsem zvědavá co to bude za zázrak. Mají se prý totálně rozpustit, takže se dají i nadrolit do lahve s mlíkem nebo dát miminu do ruky. Třeba ho to zabaví a i víc namotivuje k jídlu. No vyzkoušíme odpoledne a uvidíme :palec:

• načítám...
6639
17.8.15 10:03

@slunce.v.duši co je to za znacku?

• načítám...
12488
17.8.15 10:06

@slunce.v.duši Jaky. 8o Od Sunaru. :)?
Tyjo ta nase ted hrozne zlobi, se spanim, s hranim, s jidlem.Des.Ale asi ty zmeny a taky se casto z tech prikrmu nemuze vubec vykadit. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+