Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tinkka @Alexandraf HOlky díky moc. Večer so už normálně vzal prso a celkem dost dlouho. Snad o už bude dobrý, jinak jsem s nervma v kýblu.
@marketa.pipa píše:
Ahoj holky, musim se na vas taky podivat.
Ma krasny oci ![]()
@slunce.v.duši píše:
Zahradní veget na naháče…
tezka pohoda ![]()
@Alexandraf píše:
@kytka077
To uz se docela desim, kolik namerime cca za 14 dni na kontrole
Fakt nevim, po kom tak rosteKarolinka vi co dela. Je to zenska, takze bude drobounka
je to sikulka
Ja na UM bych taky nesahla, to uz by muselo byt hodne zle
Jestli me do UM bude nutit a ja budu mit pocit, ze je to zbytecne a mala pribira, budu ji lhat. Jestli pribirat nebude, tak to je jina, to je jasny…
@Martina225 píše:
Ahoj holky, tak jsme na tritydenni prohlidce vyfasovaly decku na kycle. Je mi malicky lito, jeste v tom vedru. Jinak kapku Vigantolu denne. Rourka, uz taky mela premieru, ale ted pri cviceni s kyclema to lita z ni samo. Vcera jsme vazili na kuch. vaze v pekacku na maso a mala pribrala pul kilca
Mala pribira noc pekne a z kycli si nic nedelej. Do sesti mesicu se pry nemusi vyvinout jamky, takze do te doby pry nic nehrotit ![]()
@ta Mišel píše:
Tobiášek posílá pozdrav.
Taky zdravime, bude to pozitivni miminko, to je videt ![]()
@Luciasek-86 píše:
Holky musím říct, že všechny máme vážně krásné dětičkyTahle skupina se opravdu povedla
![]()
![]()
Taky přidávám fotečku
moc pekne se smeje ![]()
@Tsambika píše:
Holky, máte všechny tak hezké a šikovné děti, už se nemůžu dočkat toho svého, doufám, že bude dělat čest téhle skupince a bude taky pěkňoučkej
No jasne ze bude krasavecek a pohodar po mamince ![]()
@kytka077 píše:
tezka pohoda
joo to on zahradu má rád. může si větrat kouličky
největší parna už sou snad za náma, tak se tam bude válet celé dny ![]()
@slunce.v.duši píše:
hele buďme upřímné, za krásné novorozeně by ho prohlásil jen ten, kdo vychlastal lahev okeny a vyhulil pár nekvalitních jointůnedávno jsem taky koukala na fotky a byl to mazec. ještě si pamatuju, jak si sem k fotce psala, že je vidět náročný porod…což bylo velmi elegantně napsáno
ale vyloupl se a už je to ok.
fanánek jo? šmarjá, že oni v caru popletli spermie![]()
![]()
Prosimte, melas videt malou po porodu. Jak nesla vytlacit pres pevny panevni dno, mela hlavu vytahlou do spicky, takze byla jak faraon
Ale uz se ji to srovnalo, nastesti
![]()
@Lasislava1 píše:
Zdraví vás DanečekFakáč čistě náhodný
Cimpak ho asi mamca nastvala?
![]()
@kytka077 píše:
Holky taky posilam par fotekMala uz ma hreben a drzi ji sponky
Krásná
Ty už budeš za chvíli česat culíky
A já se raduju, že nás Fantomas už má po hlavě tak 1,5 cm chmýří ![]()
Ahoj.Mate moc krasne fotecky.:-)
Konecne uz prsi a dnes bylo krasne prijemne.Jupi.
Mala zase dneska spala jak ve dne tak vecer naprosto strasne, furt rvala a krouti se a posunuje po zadech smere nahoru a rve.Je to na hlavu nevim kdy rve kvuli tomu, ci pretoceni na bricho a kd rve kvuli hladu, tak litam z lahvema jak vedne tak v noci, plus prikrmy.
Vypada to na dalsi spurt.Ale je to des, kdyz tavadime orikrmy a pak z toho ma tuhe bobky a nemuze je vytlacit ikdyz vypije k mliku a prikrmum jesteste 400ml caje.
Nechapu.Tak nevim. ![]()
@Ecil píše:
KrásnáTy už budeš za chvíli česat culíky
A já se raduju, že nás Fantomas už má po hlavě tak 1,5 cm chmýří
Hele hlavne, ze to doroste a nic to do budoucna neznamena. Pockej. jakej to bude vlasac za pul roku ![]()
@kytka077 píše:
Holky taky posilam par fotekMala uz ma hreben a drzi ji sponky
to je borka! háro má luxusní, to bych brala taky. ale tak zase mi stačí, uhladit chmíří rukou a má učesáno ![]()
Dneska mladýmu dorazil balíček se sušenkama, co jsou od 4měsíce. Tak jsem zvědavá co to bude za zázrak. Mají se prý totálně rozpustit, takže se dají i nadrolit do lahve s mlíkem nebo dát miminu do ruky. Třeba ho to zabaví a i víc namotivuje k jídlu. No vyzkoušíme odpoledne a uvidíme ![]()
@slunce.v.duši Jaky.
Od Sunaru.
?
Tyjo ta nase ted hrozne zlobi, se spanim, s hranim, s jidlem.Des.Ale asi ty zmeny a taky se casto z tech prikrmu nemuze vubec vykadit. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat