IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6639
14.8.15 12:05

@Alexandraf optalmo septonex

• načítám...
14.8.15 12:13
@Alexandraf píše:
@marketa.pipa
Krasnej klucik :*@slunce.v.duši
To je ale sikula. Je videt, ze je spokojenej :potlesk: jak se usmiva :*

v pondělí mu příjde učící kojo lahev, pořad se mi po ní sápe, tak se začne učit pít sám.
jináč spokojeně pase, jen když ho hlídá chlap. ten ho hodí na deku, obklopí hračkama, sedne si vedle k pivu a čumí na letadla. a děcko na pohodu ani nemukne. druhý den udělam to samé já a ječák. uklidní se až si sednu k němu :cert:

• načítám...
4120
14.8.15 12:16

Holky, poradte lahev, po ktery nebude kojeni problem. Nekdy bych nekam potrebovala zajit a hlidaci nechat pro jistotu mlicko pro malyho. A jak se vlastne odsava? Mezi kojenima? Jsem zacatecnik. :nevim:

• načítám...
7151
14.8.15 12:29

@ta Mišel ja mam medelu calmu pro kojence…odsavat po kojeni z prsa z kt.jsi kojila…

• načítám...
7868
14.8.15 12:35

@slunce.v.duši
:mrgreen: :mrgreen:
Ladik je u Vlasty taky uplne jinej.. jakoby to delali naschval :mrgreen: :mrgreen:
Jsou to parchantici :mrgreen:

Me ma Ladik jen na jidlo a mazleni a Vlastu na blbosti a s tim spojeny i na cviceni a tak. On to dela formou hry, takzeho to bavi vic nez se mnou :mrgreen: ale to je normalni :mrgreen:

Ale pase uz nadherne :potlesk:

• načítám...
4120
14.8.15 13:01

@Tinkka Tu mam taky, po jednom diteti od svagrovy. Myslis, ze ji muzu pouzit, nebo novou? Mohla se sanim zdeformovat? A mala Ti ji chtela hned?

• načítám...
22446
14.8.15 13:06
@marketa.pipa píše:
Ahoj holky, musim se na vas taky podivat.

Ten je okatý :palec: Lamač dívčích srdcí :pankac:

• načítám...
22446
14.8.15 13:09
@slunce.v.duši píše:
Zahradní veget na naháče…

A taky dlouhá slina :lol: To znám, Barče důvěrně říkám bernardýn :lol: :lol: :lol: Šikovný kluk.

• načítám...
7868
14.8.15 13:13

@ta Mišel
Ja mam lahvicku Tommee Tippee a pouzivam ji od zacatku doted. Dokrmovala jsem s ni Ladika odstrikanym mlickem, kdyz byl malinkej a usinal mi u kojeni.
Nikdy s kojenim a prisatim nebyly a nejsou problemy ;)

S tim odsavanim… ze zacatku jsem odsavala po kazdym kojeni cca tech 15 min z kazdyho prsa, ted odsavam jen v noci :*

Odsavacku mam rucni od Baby ono, jenze ta je na prd, tak jsem si pujcila od kamaradky elek.od Aventu a ta je super :palec:

• načítám...
7868
14.8.15 13:29
@marketa.pipa píše:
@Alexandraf optalmo septonex

Jj tyhle znam, ale mam za to, ze holky tady resily jeste jedny kapicky :*

• načítám...
14.8.15 13:37
@Ecil píše:
A taky dlouhá slina :lol: To znám, Barče důvěrně říkám bernardýn :lol: :lol: :lol: Šikovný kluk.

asi tak nějak…má kaluže na obou stranách. jednu pochcanděnou a druhou od slintání. :mrgreen:

• načítám...
14.8.15 13:42
@Alexandraf píše:
@slunce.v.duši :mrgreen: :mrgreen:
Ladik je u Vlasty taky uplne jinej.. jakoby to delali naschval :mrgreen: :mrgreen:
Jsou to parchantici :mrgreen:

Me ma Ladik jen na jidlo a mazleni a Vlastu na blbosti a s tim spojeny i na cviceni a tak. On to dela formou hry, takzeho to bavi vic nez se mnou :mrgreen: ale to je normalni :mrgreen:

Ale pase uz nadherne :potlesk:

už se těšim na ten řev ráno, když bude starší a sice už pochopí že jde táta pryč, ale ještě nepochopí že se taky vrátí :roll: mě už bere jak kus nábytku, ale s tátou moc času netráví a o to je z něj víc paf

• načítám...
7151
14.8.15 14:42
@ta Mišel píše:
@Tinkka Tu mam taky, po jednom diteti od svagrovy. Myslis, ze ji muzu pouzit, nebo novou? Mohla se sanim zdeformovat? A mala Ti ji chtela hned?

Tu savičku bych určitě koupila novou, prodávají ji ve zdravotnickych potřebách nebo na netu. My jsme na dokrmu od porodky a kojim s kloboučky a nebyl problém. Říká se že by se do šestého tydne lahev neměla dávat- dle LP - pak už by děti měli mít zafixovanou techniku sání a neodmítat prso, ale každé dítě je jiné… :nevim:

• načítám...
6639
14.8.15 14:46

@Ecil no to se jeste uvidi, co z neho bude :mrgreen:

• načítám...
6639
14.8.15 14:48

@Alexandraf aha tak to netusim

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat