IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4803
12.8.15 21:20
@marketa.pipa píše:
Holky diky za reakce. Urcite ho nechci do niceho rychle hnat, co sni to sni. Jinak mi posledni dobou dost pije i ten feniklovy caj klidne i 250 ml denne.

Taky davam mezi kojenim fenyklovy caj, ale mala vypije tak 50-60ml denne. Fakt jen na zizu ;)

• načítám...
4803
12.8.15 21:24
@Alexandraf píše:
Jak jsem slibila…plenky monperi :mavam: :mavam: :palec: i s nasim usakem :mrgreen: moc vas pozdravuje, tety :kytka:

Je to milacek, ty plenky vypadaji dobre ;) Kdybych nemela huggies jeste na druhy dite, vyzkousela bych :mrgreen:

• načítám...
4803
12.8.15 21:42
@1985bara píše:
@Tinkka jo ted ti to teprve zacne, ja uz mam na mantinelu skoro vsechny snurky sundany a martin zrovna vcera rikal ze postylku muzeme vyhodit, ze mu bude stacit krabice od bot, on se stejne narve nahoru kde ma polstar a jeste k tomu napric, takze tam ma mista :-D, pak mu jen couhaji nohy a v noci se tim probudi jak se chce prevratit a je zamotanej, ale upravis ho a za 5min je zpet, asi ho tam budu privazovat bo co :-D

Kaja taky pekne cestuje v postylce. Rano ji vzdy najdu napric a nohy visi dolu mezi spruslema :mrgreen:

• načítám...
12.8.15 21:42

Snad se Mufík neurazí, ale dovoluji si informovat že dne 4.7. v 19:28, se narodil Jáchym s váhou 3,15kg. Je to vlasatý fešák :kytka: Mufík na emimi už měsíc nechodí, tak jsem zašmejdila na googlu :oops:

• načítám...
14000
12.8.15 21:47

Holky děkujeme za pochvaly :hug:

@Lasislava1
ty bláho takhle dlouhý čím ho zaléváš 8o :D a to jsem si myslela že hodně narostl :lol:

@slunce.v.duši
jojo pomamil uvidíme jak mu to vydrží :D druhý je celý tatínek tak jsem se taky dočkala :D jediné co ze mě tomík má je pusa a tvrdohlavost :D

no čoveče překvapil ťuk ťuk, jak jsem se děsila a to že i oprávněně, tak pořád ho pusinkuje, jkmile zapláče tak mě k němu žene ať ho utiším, podává mu dudany a pohladí ho a na to jaký je to saďour tak na něj jde s citem, tak snad mu to vydrží :think: :D

@Alexandraf
no je to pravý opak tomíka, tomík byl s váhou a růstem od standartu,,opožděně,, a kubík je zase a moc napřed já musím mít vždy něco extra :D

• načítám...
4803
12.8.15 21:54
@Tsambika píše:
@evaprochy kluci jsou oba moc pěkný a vypadá to, že si jsou i podobní :palec:
@Alexandraf díky za fotky, zkusím je objednat i v té nejmenší velikosti 2-4kg, ať máme do porodky, jen zvažuju kolik asi, než mi z nich vyroste :think:Holky, zítra mi přijde hodinový manžel přivrtat nějaké police a skříň přidělat ke zdi a pak už konečně můžu začít chystat pro prcka. Můj chlap se k tomu nějak nemá, tak bude asi dost překvapený, až přijde z práce a vše bude hotovo. Snad nedostanu vynadáno.
Jinak Jiřík na pondělním měření 1360g odhad váhy a to jsme byli podle ms 29+6, podle ET 30+5.
teeda uz se ti to pekne krati ;)
Hodinovy manzel dobry napad :mrgreen: Me takhle nechtel moc fungovat mun ex, tak jsem se jednou za cas nastvala a pozvala meho tatku. Mel vzdy reci, ale neudelal v byte nic. Manzel je nastestk pravy opak, neco koupime ze se fo nekam da a kdyz. prijedu z prace druhy den, je to sestaveny a ceka kam to chci. :palec:
@slunce.v.duši píše:
No jo no, chutná mu a on nemá být po kom drobek. Chlapi v obou rodinách jsou celkem statní :pankac: Na délku tedy nevím, ale 62 je mu malá a tahá 68, něco už 74 a od Carters má dokonce věci údajně na 9 měsíců…což mi příjde jako blbost. :roll: Dneska přišla „chovat“ sousedka a totálně jí odrovnal, asi jí budou bolet záda. Už se „drobček“ lehce pronese :mrgreen:Kája je holt ženská do nepohody, jen tak něco jí nerozseká :mrgreen: Já sem to našemu hysteráčkovi raději přesunula na září, známe svý lidi :cert:

Dobre ze mu chutna a verim, ze se uz dost pronese :mrgreen: Jen tam nebyla nase dr. a ta druha se tvarila ze pribira malo a minule ory zase nejak moc. ze to nesedi na tabulky a jestli nepribere do dvou tydnu vic, ze navrhne UM… Doufam, ze uz tam bude ta nase. Ja mam mlika ze davam jeste na mrazak a ona mi rekla, ze ho mam asi malo :nevim: minule poslala malou na rhb ze ma ruce v pest (ze stresu z ni) a dneska.jsem ji to uz rekla. Ze na rhb se smala dr. ze je naprosto v poradku, dela naopak pak veci napred a ruce ma pekne otevrene.. Koukala dneska jako ze mi neveri…

@Tinkka píše:
@slunce.v.duši Moje malá má necelé tři měsíce a 68ka je ji skoro malá a měří cca 65cm…to mám tedy malého obřika… :mrgreen: nosíme overaly 3až6m. No ale ono to číslování je někde celkem nepřesné, co…a hlavně rozdílné… :nevim:

U nas frci 56 uz dva mesice :mrgreen: Kaja ma sice 59cm ale je stihka, tak ji vsechno jeste je :mrgreen:

• načítám...
1364
12.8.15 21:59

@kytka077 no prosím tě, co to máte za doktorku? :think: se hlavně nenech navrtat do UM, psala jsi, že ty sama jsi menší, tak je prostě malá po tobě.

• načítám...
10554
12.8.15 22:15
@slunce.v.duši píše:
Snad se Mufík neurazí, ale dovoluji si informovat že dne 4.7. v 19:28, se narodil Jáchym s váhou 3,15kg. Je to vlasatý fešák :kytka: Mufík na emimi už měsíc nechodí, tak jsem zašmejdila na googlu :oops:

sikovna dzesika fletcrova :-D,,,no i kdyz sem nechodi tak gratulujeme :-D

• načítám...
10554
12.8.15 22:18
@kytka077 píše:
Kaja taky pekne cestuje v postylce. Rano ji vzdy najdu napric a nohy visi dolu mezi spruslema :mrgreen:

ja musim v noci davat pozor, kdyz obcas vstanu abych prave o nej nezavadila, ale my takhle spime od 2m co mi zacal cestovat,,,ted jak jsme byli u segry tak ona prazdny letiste a stejne se s mladym nevyspala, musela ho dat napric jinak byl porad na ni nalepenej, takhle ji jen kopal do zad :-D

• načítám...
7868
12.8.15 22:45
@Smajlinka123 píše:
@slunce.v.duši Sluni, prosím tě, co jsi si koupila na ty hemoroidy za mast, jak jsi psala, že ti pomohla? Já ačkoliv jsem nerodila normálně, mám s tím nějaký problémy… Zítra jdu teda na gyndu na šestinedělní prohlídku, tak to asi řeknu i tam, co myslíš? :oops: :nevim:

Vlasta s nima mel taky problemy a stacilo 2× maznout dubovou kuru a bylo :palec:

Ale kazdymu sedne neco jinyho :mavam:

• načítám...
7868
12.8.15 22:48

@kytka077 :mavam: :mavam: :mavam:
Takze ta doktorka neda pokoj, jo? :cert: :mrgreen:
Boze, nechapu… Ty jejich tabulky :zed: Kasli na ni, Karolinka roste podle svyho, bude drobnejsi, no cela maminka :palec:
Uvidis, ze podle vasi mudry bude v poradku :palec:

My taky nepribirame nejak extra moc, cca kolem tech 180g tydne, mudra rikala, ze roste krasne. Za to jsme dlouhy jako tyden, jen teda nevim po kom :mrgreen:

• načítám...
22446
12.8.15 23:24
@slunce.v.duši píše:
No mámo, já dneska vlezla s mladým na váhu a rozdíl byl 7,7kg. Má 4měsíce a týden :roll: Nedělam nic jinýho, než pořád dokupuju nový oblečení :mrgreen: Za chvíli to bude…a tebe mámo taky snim :pankac:

Krasoň bude poradny chlap :lol:

• načítám...
22446
12.8.15 23:25
@Tinkka píše:
Holky,
co děláte v těch vedrech? To je fakt úmorné tohleto, byla jsem ráda, že budu mít mimi v létě, ale takhle je to stejně o ničem, když se furt paříme doma v lepším případě před barákem, ach jo :nevim: Proč nemůže být normální počasí…Jako být sama, tak se válím cely den u bazénu, ale s malou nemůžu, že jo…Tak snad ty vedra brzo skončí :cert:

Barče jsem napustila vodu do malého bazénku na zahradu, povaluje se tam a ja funím vedle :mrgreen:

• načítám...
22446
12.8.15 23:28
@Tinkka píše:
K tomu rodičáku. Lze tedy být doma tři roky a mít rodičák na kratší dobu tj. těch 11.500 Kč na x měsíců a pak být doma zadarmo. Resp. doufám, že budu zase těhotná :mrgreen: Tak aby člověk vyčerpal co nejvíce. Protože pak brát mateřskou a rodičák, to už asi nelze, ne? A co se k vyřízení rodičáku potřebuje?

Formulář, který vyplnis a oba s manželem podepisete a druhy formulář, na který ti na OSSZ potvrdí denne vyměřovací základ. Rodný list dítěte a obcanku (ted nevim, jestli chtěli i pritelovo :think: ).

• načítám...
22446
12.8.15 23:32
@ta Mišel píše:
Holky, nejaky tipy, jak zvladnout unavu? A kdy si na to clovek zvykne? Prijde mi, ze cely noci prokojim. 3 h spanku mi nestaci..

Neporadím - v dobách nejhorších jsem spala min 5-6 hodin a i tak jsem padala únavou. Obdivuji Te, ja to řešila tak, ze kdyz byl doma chlap, hlídal a ja si dala 2-3 hoďky spánku pres den. Vzbudil mne az na další kojení.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+