IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4235
17.8.15 16:28

@slunce.v.duši mozna jsem pochopila, ze kdyz se manzel zabejci, ze s nim nic nehne… Ze mozna ani sam nikdy nepochopí, jaky je hňup… Mozna narazil na me hranice tolerance,… A i tim, ze uz neublizoval jen me, ale trápí se i ma Máma…
Podelal co mohl…

Nikdy neni tak blbe, aby nebylo hůř, ale snad uz si ode mne osud vzal vse, co chtel…

• načítám...
22446
17.8.15 16:50
@monika m píše:
Jinak ja se na přelomu měsíce stěhuju…
Asi jsem to tu jeste nepsala, ze náhoda tomu chtela a byl volnej nas prvni byt…
S manzou vycházíme dobre, nekdy spolu trávíme i cas…
Ale to je vse, co nam z 12ti let zůstalo…
Tesim se na budoucnost… Začala jsem se vídat se starými přáteli a dokonce založila i fb :mrgreen:
Tak nejak jsem smířena, ze začnu znova… Řodiče to vi jen asi tyden, mamka se zhroutila… Nečekala to, jsko vsichni, a stále pláče…
Snad si brzy zvykne :(

Ahoj kočko, jsem moc ráda, že ti ten byt vyšel (zmínila jsi se o tom už před nějakou dobou). Teď už bude čím dál lépe. Maminka se s tím také srovná, je to šok pro všechny. Ono se říká, že každý konec znamená nový začátek :hug:

• načítám...
22446
17.8.15 16:52
@slunce.v.duši píše:
holka, mě teď spal 1,5h po sváče, teď po obědě taky už hodinu spí…má otevřené okno, všude kolem rámus a on si dadá jako miminko :mrgreen: myslim že je to pro ně fakt úleva…nakupuju střídavě na mallu a na feedu, tohle je z feeda. zatím vždycky všechno super, ale teď se jim to tedy nepovedlo :roll: a není ani kam zavolat, všechno se řeší přes email na který nikdo ještě neodpověděl… :cert:

To bych taky zuřila, dostat to samé mléko znovu. Snad ti ho aspoň nez problémů vymění.

• načítám...
10554
17.8.15 17:02

@slunce.v.duši no ja bych taky supela kdyby mi poslali to same zbozi :zed: :zed: :zed: vysledky od firmy jeste nedorazili vid

jinak jsme dneska skocili do lidlu a babicku stahli o trosku korunek z duchodu :-D

• načítám...
4235
17.8.15 17:03

@Ecil jojo, sice jsem jim to rekla tyden pred dovolenou. Ale jsem rada, protoze uz jsem mela zajištěny žen byt. Bez nej by se mamka asi fakt rozjela za mnou a vymlatila z manžela duši :-D
No neví samozrejme vsechno, resp rekla jsem, ze nam to doporučili na terapii a ze jde jen o pauzu, ze se tesim, ze jsme se domluvili a ne ze me defacto vyhodil, nebo ze se choval jak prase… ale všechny víme, jsk to dopadne… Ale cas se pomůže smířit

• načítám...
4120
17.8.15 17:34

@Tsambika Neboj, plne kojime a malej ma dudlik od navratu z porodnice. Lepsi nez cucanim zdeformovany palce. Nechce ho nijak casto, nektery dny skoro vubec. Nekdy ho pomuze uklidnit nebo uspat. ;) Ja formulim nefandim, ale chapu. :)

• načítám...
4120
17.8.15 17:36

@monika m Hodne stesti do noveho zacatku! :kytka: A mimco na Tebe urco nekde taky ceka.

• načítám...
5108
17.8.15 17:45

Holky prcci všem pěkně rostou, já nějak nestíhám. V ty horka jsme byli u bazénu a do toho jsem chodila do práce. V těch vedrech to byl očistec a to mě ještě píchla vosa, no toto tušit, tak to odložím na září. To sem ještě vozila deně Terku na brigádu a odpoledne zas pro ni. Už se těším až se vyspím Vyvrcholením byla sobota, manžel končil asi 40km od domova, tak jsem pro něj jela s tím, že budem o půlnoci doma, no dojeli jsme i půl 4 a ať moc nelením, tak se Terka opět poranila při fotbale, tak ještě lítám s ní. Jinak princezna nám roste pěkně.

• načítám...
17.8.15 17:54
@Tsambika píše:
Holky, které kojíte, máte dudlík, nebo nemáte?

ty sou boží :mrgreen: ale to ještě neznamená, že je malej bude chtít…aspoň u nás to tak dopadlo. mam plnou krabičku drahých dudlíků a on pokud už nějaký chce, tak ten obyčejný za 20,– a to jen když je fakt protivný. takže třeba budou jen na okrasu a malý bude bezdudlák :palec:

• načítám...
633
17.8.15 18:16

@1985bara já sem do Lidlu neskákala, ale došla sem z práce a doma věcičky z Lidlu taky babička nakupovala :)

• načítám...
633
17.8.15 18:18

@Tsambika kojím a taky máme cumel, ale Verunka ho chce jen když usíná, pak ho vyplivne a spí :)

• načítám...
10554
17.8.15 18:24
@letnička77 píše:
@1985bara já sem do Lidlu neskákala, ale došla sem z práce a doma věcičky z Lidlu taky babička nakupovala :)

ja bych si tam koupila vse co maji v akci :-D

• načítám...
17.8.15 19:04
@1985bara píše:
@slunce.v.duši no ja bych taky supela kdyby mi poslali to same zbozi :zed: :zed: :zed: vysledky od firmy jeste nedorazili vidjinak jsme dneska skocili do lidlu a babicku stahli o trosku korunek z duchodu :-D

výsledky zatím nic. jinak jsem taky vyrazila do lidlu a jako jooo…nechalo se tam taky dost :mrgreen: ale za ty prachy i kdyby v tom měl lítat doma :palec:

• načítám...
17.8.15 19:14
@Ecil píše:
To bych taky zuřila, dostat to samé mléko znovu. Snad ti ho aspoň nez problémů vymění.

Výměna je akce Z :mrgreen: Ráno jsem vytočená psala na eshop, co jako s tím. Taky sem volala té OZ co u nás byla pro mlíko, ta chudák na dovče. Tak že mam volat na Nutricii. Tam už dostali echo že budu volat od té zástupkyně. Takže zatím nemají info z laborky, ale že mi posílaj zdarma dvě krabice mlíka aby měl mladý co jíst. :lol: Pak dostanu ještě těch 6 krabic, co si odvezli, až proběhne jakoby reklamace. A taky jdou kontaktovat jinou zástupkyni, aby si udělala v eshopu pořádek protože ho sami požádali aby šarži zatím neprodával. Eshop asi dostal za uši, neboť pak psali se zákaznického centra že mi ihned mlíko vymění. Takže jeden kurýr přijede k nám a odveze jim mléko a současně druhý kurýr pojede pro nové mléko a přiveze ho k nám domů…no prostě velkoakce kulový blesk :roll: Manžel mi říká: a teď si představ že to mlíko bude nakonec v pořádku a ty tu děláš takovou show :oops: :mrgreen:

Nechci slevu zadarmo :cert:

• načítám...
1364
17.8.15 20:19

@slunce.v.duši Ještě než jsem to dočetla tak jsem si říkala, že to je jak akce kulový blesk a ono jo :lol: jsem se aspoň od srdce zasmála.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+