IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17.8.15 20:27
@Tsambika píše:
@slunce.v.duši Ještě než jsem to dočetla tak jsem si říkala, že to je jak akce kulový blesk a ono jo :lol: jsem se aspoň od srdce zasmála.

no je to na hlavu. zaplacených 12 krabic mlíka a my dneska jak blbci jeli do tesca koupit další dvě krabky, abych měla kdyby se zase něco potentovalo… :roll: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
10554
17.8.15 20:38

@slunce.v.duši holka ze ty to delas jen aby ses doma nenudila a chlap te vyvezl na vylet :-D

• načítám...
17.8.15 20:45
@1985bara píše:
@slunce.v.duši holka ze ty to delas jen aby ses doma nenudila a chlap te vyvezl na vylet :-D

Ježíš Báru!!! Zase si mě odhalila :mrgreen:
Teď ho už týden zpracovávam, aby pohlídal mimino a já mohla s kámoškou na nákupy do Němec…ale odolává chlapec stará, odolává :think: :pocitac:

Jo a v tescu sem mladýmu nakoupila hračky na písek. Měli celé ty sady s kyblíčky a bábovkama a bůhví čím za 30-60kč. No nekup to. Příští rok jako když najdu :mrgreen:

• načítám...
10554
17.8.15 20:53
@slunce.v.duši píše:
Teď ho už týden zpracovávam, aby pohlídal mimino a já mohla s kámoškou na nákupy do Němec…ale odolává chlapec stará, odolává :think: :pocitac:Jo a v tescu sem mladýmu nakoupila hračky na písek. Měli celé ty sady s kyblíčky a bábovkama a bůhví čím za 30-60kč. No nekup to. Příští rok jako když najdu :mrgreen:

no martin kdyz videl jak nakupuju jidlo tak rekl ze uz se mnou nejde, ze to je prej jak kdyz vykradame kram :-), videlas foto? :-D, pokazdy jsem to kupovala bez nej a ted byl se mnou a nikdy vic,,,musis vyvinout vetsi natlak :-D

• načítám...
22446
17.8.15 20:53

@alexa37 Ahoj :mavam: Eliška krásně roste, je to princezna :kytka:

• načítám...
22446
17.8.15 20:56
@slunce.v.duši píše:
Výměna je akce Z :mrgreen: Ráno jsem vytočená psala na eshop, co jako s tím. Taky sem volala té OZ co u nás byla pro mlíko, ta chudák na dovče. Tak že mam volat na Nutricii. Tam už dostali echo že budu volat od té zástupkyně. Takže zatím nemají info z laborky, ale že mi posílaj zdarma dvě krabice mlíka aby měl mladý co jíst. :lol: Pak dostanu ještě těch 6 krabic, co si odvezli, až proběhne jakoby reklamace. A taky jdou kontaktovat jinou zástupkyni, aby si udělala v eshopu pořádek protože ho sami požádali aby šarži zatím neprodával. Eshop asi dostal za uši, neboť pak psali se zákaznického centra že mi ihned mlíko vymění. Takže jeden kurýr přijede k nám a odveze jim mléko a současně druhý kurýr pojede pro nové mléko a přiveze ho k nám domů…no prostě velkoakce kulový blesk :roll: Manžel mi říká: a teď si představ že to mlíko bude nakonec v pořádku a ty tu děláš takovou show :oops: :mrgreen:Nechci slevu zadarmo :cert:

To jsem se zase zasmála :lol: Ale dobře jim tak, aspoň si podruhé dají pozor :palec: A v tomto případě radši poprask zbytečně, než aby ti naši prcci jedli něco závadného.

• načítám...
10554
17.8.15 20:56
@slunce.v.duši píše:
Teď ho už týden zpracovávam, aby pohlídal mimino a já mohla s kámoškou na nákupy do Němec…ale odolává chlapec stará, odolává :think: :pocitac:Jo a v tescu sem mladýmu nakoupila hračky na písek. Měli celé ty sady s kyblíčky a bábovkama a bůhví čím za 30-60kč. No nekup to. Příští rok jako když najdu :mrgreen:

no martin kdyz videl jak nakupuju jidlo tak rekl ze uz se mnou nejde, ze to je prej jak kdyz vykradame kram :-), videlas foto? :-D, pokazdy jsem to kupovala bez nej a ted byl se mnou a nikdy vic,,,musis vyvinout vetsi natlak :-D

• načítám...
22446
17.8.15 20:58
@1985bara píše:
no martin kdyz videl jak nakupuju jidlo tak rekl ze uz se mnou nejde, ze to je prej jak kdyz vykradame kram :-), videlas foto? :-D, pokazdy jsem to kupovala bez nej a ted byl se mnou a nikdy vic,,,musis vyvinout vetsi natlak :-D
:lol: :lol: :lol: Já jsem zvědavá na nás, nakonec jsme to pojali fakt výletově, takže ve středu odpoledne vyrážíme směr Deutschland a zůstáváme do neděle. A nákupy to jistí :pankac:
  • načítám...
10554
17.8.15 20:59

@alexa37 krasna holcicka, jen at dela jen radost :-), terka at se brzy uzdravi a ta mrcha vosa me vcera taky stuchla, nahaneli jsme ji s brachou po pokoji a on ji trefil placackou a mrcha mi spadla na nart a hned se zabodla, vcera ok ale dneska me to svedi jak cert :-D

• načítám...
10554
17.8.15 21:01
@Ecil píše: :lol: :lol: :lol: Já jsem zvědavá na nás, nakonec jsme to pojali fakt výletově, takže ve středu odpoledne vyrážíme směr Deutschland a zůstáváme do neděle. A nákupy to jistí :pankac:

juu tak si to krasne uzijte, ja pojedu k segre pocitam tak po 10. zari ted to ale budeme mit slozitejsi, protoze ma vetsinou volno po+ut a to se nam bude nejak prekryvat s plavacim kurzem, tak uvidime, zatim cekam na sms s tim ze se mam dostavit na seznamovaci schuzku co a jak :D

• načítám...
22446
17.8.15 21:05

@1985bara Snad vyjde počasí. Jedeme k Orlímu hnízdu, chceme to využít na procházky a výlety po okolí. Na palvací kurzy jsem zvědavá, sousedi mají bazén a Bára v něm teď byla denně. A že si to potvora užívala. :lol:

• načítám...
10554
17.8.15 21:11
@Ecil píše:
@1985bara Snad vyjde počasí. Jedeme k Orlímu hnízdu, chceme to využít na procházky a výlety po okolí. Na palvací kurzy jsem zvědavá, sousedi mají bazén a Bára v něm teď byla denně. A že si to potvora užívala. :lol:

my jozina u segry taky :-) voda byla jeden den studena a on tam s nami ani nedrkotal modry rty nic a my klepali kosu a frajer odmital kruhy a plavcil jen tak :-)

• načítám...
6639
17.8.15 21:19

Ahoj holky no dneska je den, mladej porad krici a vejska a pak zasne vzdy bulet. Nic nepomahalo ani noseni, v kocare uz nechce byt tak uz nevim co s nim. Mate to taky nektera ze v kocare nechce byt a jen vejska a pak jen rve? Vcera jsme byli na vylete a v kocare byl 10 min. A pak ho musel chlap celych 5 km jen nosit.. jo a potrebuju poradit, do nedavna jsem ho na noc zavinovala ale ruce mel volne a to docela usnul, ale ted ho uspavam bez zavinovani a to ma telocvik. Jak ma volny nohy tak s nima porad cvici vyhazuje a tim padem nespi. Uspavam ho klidne i kodku jako ted.

• načítám...
22446
17.8.15 21:31

@marketa.pipa Tak Bára tohle zkouší naštěstí jen na tatínka, protože ten ji často bere z kočáru a nosí. Když je jen se mnou, je v kočáru spokojená :nevim: Jinak ale i ona má „své dny“. Prostě bečí bez důvodu, nic jí nebaví, jen prudí sebe i nás. Už to znám, nechám ji, vím, že druhý den bude zpět to usměvavé miminko. Vyhazování nohou znám moc dobře, lítají vzduchem klidně 10-15 min po uložení do postýlky, často i v noci tohle vyvádí, proto se i pročůrávala. Ale já jí neuspávám, dám jí do postýlky, pohladím, popřeju dobrou noc, pustím usínáčka a jdu pryč. Ona si tam takhle cvičí (čím dál víc :lol: ), stěhuje se různě po postýlce a po chvíli vytuhne. Věřím, že se to zase zlepší a malej bude v pohodě. :hug:

• načítám...
6639
17.8.15 21:39

@Ecil ja ho z kocarku taky nevytahuju ani chlap ale ted to zacal delat a kort kdyz uz vidi veci kolem sebe. Ja uspavat musim jinak mi tam stejne bude rvat a jen bych se tam nachodila. At si klidne cvici s nohama ale kdyby pak usnul, to ne.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+