Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Luciasek-86 Já používám kojeneckou balenou. Ani jsem nezjišťovala, jak na tom u nás voda z kohoutku je.
@Tinkka dekuju za clanek uz jsem ho nekde cetla, ale myslim si ze to moc realne neni takove divne
@slunce.v.duši píše:
prosim tě, to je jako o té kobyle co chodí bosa…hlavně že dělam v AK a pak si nečtu malý písmenka![]()
mě dávali balíček těsně před odchodem a že je to papír pro pojišťovnu, že jsem balíček převzala. mě to divný nepřišlo, tak jsem to prostě vyplnila a dál neštudovala. vědět to, tak se jim na ty vzorky vyprdnu z vysoka. nu což, stalo se stalo…čim sem starší, tím víc dementnim nebo co
No ty jsou šikovní, pro pojišťovnu
Na mě to ani nezkusili, ale popravdě - kdyby jo, podepsala bych stejně jako ty, a to mám práva vystudována
![]()
@1985bara píše:
@Luciasek-86 kamaradka co cvici s predcasnackem zjistila posun cca po tydnu cviceni, kojo vodu nepouzivam, prevaruji z kohoutku, jonaska mam taky za odmenu, ani nevim jak jsem si to zaslouzila, on neplace ani hlady, jen se tedy zacal hodne rozcilovat, treba hracky ho vubec neposlouchaji, porad mu utikaji a on se za nima musi plazit a to je namaha
Hele, u nás hračky taky zlobí
A nejvíc ty, co nejdou nacpat do pusy
![]()
Holky, tak včera poslední poradna…paní dr měla moc radost, jak se mi povedlo pěkně zajistit bydlení…
sice jsem si zase poplakala po tom, co jsem vyprávěla jak se mamka zhroutila po tom, co jsem ji řekla o rozchodu a že jsem ji nakonec lhala i v tom, jak jsme v pohodě a jak se budeme vídat atd…
no ale tohle je za námi a už se s ní neuvidíme…
teď pomalu balit a chystat se na odchod…
@Tinkka Zítra máme kontrolu u rehabilitační sestry, tak uvidíme, jestli taky vidí nějaký pokrok
ale mně se zdá, že už to trochu vidět je, tak z toho mám radost
Díky za info ohledně té vody, asi to nijak řešit nebudu a budu pokračovat v balené ![]()
@slunce.v.duši Ty názory jsou právě různé, i co se doktorů a odborníků týče. Starosta nechával dělat nějakou studii, ale výsledky jsme neviděli, jen to hlásil rozhlasem ![]()
@1985bara Asi nám ti drobečkové vynahrazují tu snahu, co jsme pro ně podstoupili
hračky jsou prevíti, to nás teprve čeká ![]()
@Ecil Taky to nebudu zjišťovat, jen mě to zajímalo, protože jsem musela vodu převařit, když mi došla. Tak jsem na to mrkla a takové diskuze kolem vody, ostatně jako okolo všeho, to je pořád něco okolo těch prcků ![]()
Holky potřebuju radu…zítra máme 7 let výročí, co jsme se brali…mám to ignoroat nebo udělat gesto, jak jsem nad věcí a donést mu třeba čokošku?
Holky zdravim Vas po dkouhe dobe.jak se mate? ja porad cvicim mojzisovku,.a v rijnu bych chtela jit na vysetreni pruchodnosti vejcovodu. vysetreni se jmenuje transvaginalni hydrolaoaroskopie. docetla jsem se o ni na netu.mela jsem jit na laparoskopii, ale zbytecne, kdyz hydrolaparoskopie mi rekne jak jsem na tom s pruchodnosti.
Ženský, šmejdim na netu. a našla sem nějaké pleny od huggies co jsou zvlášť pro kluky a zvlášť pro holky. nezkoušela ste je nějaká? jestli je to jakoby na ty pindíky fakt lepší, hlásí že je tam spešl absorb vrstva u kluku vepředu, což je asi fakt lepší
já jen že mam už doma celkem slušnou zásobu větších plen, tak abych nekupovala zase další hovadinu
na obrázku to ale vypadá celkem čičaně…
@slunce.v.duši segra pred xy lety pouzivala klucici a rozdil nepocitovala
@Ecil píše:
Hele, u nás hračky taky zlobíA nejvíc ty, co nejdou nacpat do pusy
![]()
![]()
No asi jsem spatne nakoupila. takovy zlobivy hracky to bych se i ja rozcilovala ![]()
@monika m píše:
Holky potřebuju radu…zítra máme 7 let výročí, co jsme se brali…mám to ignoroat nebo udělat gesto, jak jsem nad věcí a donést mu třeba čokošku?
čokošku bych nedala, tu bych sež. rala a ještě bych večer někam vypadla za kulturou, abych se v tom nebabrala ještě víc. kdyby nebyl ťululum, mohli ste slavit..teď defacto není ani co oslavovat ![]()
@Luciasek-86 ja cvicim ale malo, malej to moc nedava je z toho spatnej a urcite se lepsi, ale nerekla bych ze je to cvicenim. jinak pouzivam kojeneckou vodu.
@monika m píše:
Já bych ho ignorovala, nezaslouží si, jen se budeš zase trápit ![]()
@slunce.v.duši píše: Ženský, šmejdim na netu. a našla sem nějaké pleny od huggies co jsou zvlášť pro kluky a zvlášť pro holky. nezkoušela ste je nějaká? jestli je to jakoby na ty pindíky fakt lepší, hlásí že je tam spešl absorb vrstva u kluku vepředu, což je asi fakt lepšíjá jen že mam už doma celkem slušnou zásobu větších plen, tak abych nekupovala zase další hovadinu
na obrázku to ale vypadá celkem čičaně…
Tak ty neznám, jinak na Huggies jela Bára v USA, teď jsem našla doma zbytky a dávám jí je a jsem spokojená. Nikdy se v nich zatím nepročůrala. Ale jsou to obojetné
![]()
@slunce.v.duši @Ecil holky fakt?…zkuste se zamyslet…opravdu byste to zvládly ignorovat?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat