Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Luciasek-86 no vidíš to, jaké děláte pokroky, jen tak dál a příště vezmi chlapa zase s sebou ![]()
@Lasislava1 ten váš Daník mě fascinuje těmi vlasy
říká se, že koho pálí v těhotenství žáha, toho dítě bude vlasaté. Tak ten můj bude vypadat jako indián asi
![]()
@Tsambika píše:
@Luciasek-86 no vidíš to, jaké děláte pokroky, jen tak dál a příště vezmi chlapa zase s sebou
@Lasislava1 ten váš Daník mě fascinuje těmi vlasyříká se, že koho pálí v těhotenství žáha, toho dítě bude vlasaté. Tak ten můj bude vypadat jako indián asi
![]()
Mě žáha nepálila vůbec
![]()
@Leňásek27 píše:
Ahojte holky, dnes ve 14:12 se nám narodila dcera Terezka.Míry: 3500g a 50cm. Porod proběhl přirozenou cestou bez poranění a poměrně rychle
V 9:00 nás přijímali s krvácením a nepravidelnými kontrakcemi, s tím, že k porodu to zatím nevypadá a ta pár hodin jsme byli na světě
Obě jsme v pořádku a všechny vás moc zdravíme
Moc gratuluji ![]()
@Lasislava1 píše:
Daneček všem posílá![]()
Ten je krásnej a těch vlasů
![]()
@Tsambika píše:
@Luciasek-86 no vidíš to, jaké děláte pokroky, jen tak dál a příště vezmi chlapa zase s sebou
@Lasislava1 ten váš Daník mě fascinuje těmi vlasyříká se, že koho pálí v těhotenství žáha, toho dítě bude vlasaté. Tak ten můj bude vypadat jako indián asi
![]()
Nechci ti kazit radost, ale žáha mě pálila hodně a Bára vypadala jako Fantomas
Teprve teď trochu zarůstá ![]()
@Luciasek-86 píše:
Malá ukázka našeho nedávného focení
Krásná a nádherně pase koníčky ![]()
@Lasislava1 krasnej prtousek
@Ecil cihnu az budu mit lepsi signal. Razime na dovcu na plzensko ![]()
@ta Mišel tak u nas pokus s polstarem nevysel. Zkusila jsem mu dat i kojo polstar ale to se potil s tvym napadem sper. Sice prestal cestovat a tim padem se bouchat o tycky ale zase jsemk nemu vstala 2× tolik protozemu slo hure pretocit a nemohl nahmatat dudel takze dve noci masakr. Ted bude spat 3 noci v cestovce na dovce tak se potom rozhodne co a jak. Asi fakt u nas nastoupi postel. Nechci se tak brzy vzdat mimnka i kdyz uz ho davno nemam. ho polozim a nez se otocim tak stoji a hulaka ![]()
@Luciasek-86 ja vedela ze to bude om a jsem za to rada i za vas. Obcas by mudri potrebovali proplesknout aby si uvedomili ze jednaji s lidma a nestavi barak napr…jinak s tema fotkama se ti nedivim cekani je otresny. Trd se taky zase budeme fotit
a pocitam tak za pet tydnu si pani pozvu aby mi fotila plavco ![]()
@Tsambika Chlapa s sebou budu brát asi pořád
budí respekt a tak si paní primářka tak nedovoluje ![]()
@1985bara Proplesknout by teda potřebovala…přitom má sama dvě děti, podle toho chování jsem soudila, že sama žádné děti nemá a ono ejhle, prostě nechápu. To máte super, že jdete na plavání
u nás začíná jeden kurz teď v září, ale to je Klárka ještě malá, tak budeme muset počkat na jaro ![]()
@Ecil fotky máte krásný a Barča má úžasné dlouhé řasy
moc vám to oběma sluší.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat