IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1364
9.9.15 10:27

@Luciasek-86 no vidíš to, jaké děláte pokroky, jen tak dál a příště vezmi chlapa zase s sebou :palec:
@Lasislava1 ten váš Daník mě fascinuje těmi vlasy :pankac: říká se, že koho pálí v těhotenství žáha, toho dítě bude vlasaté. Tak ten můj bude vypadat jako indián asi :think: :lol:

• načítám...
6639
9.9.15 10:30
@Tsambika píše:
@Luciasek-86 no vidíš to, jaké děláte pokroky, jen tak dál a příště vezmi chlapa zase s sebou :palec:
@Lasislava1 ten váš Daník mě fascinuje těmi vlasy :pankac: říká se, že koho pálí v těhotenství žáha, toho dítě bude vlasaté. Tak ten můj bude vypadat jako indián asi :think: :lol:

Mě žáha nepálila vůbec :nevim: :lol:

• načítám...
6639

@Luciasek-86 No vidíš jaká je to šikulka :potlesk:

• načítám...
6639
@Leňásek27 píše:
Ahojte holky, dnes ve 14:12 se nám narodila dcera Terezka. :srdce: Míry: 3500g a 50cm. Porod proběhl přirozenou cestou bez poranění a poměrně rychle :dance: V 9:00 nás přijímali s krvácením a nepravidelnými kontrakcemi, s tím, že k porodu to zatím nevypadá a ta pár hodin jsme byli na světě :palec: Obě jsme v pořádku a všechny vás moc zdravíme :mavam:

Moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
22446
9.9.15 10:36
@Lasislava1 píše:
Daneček všem posílá :* :*

Ten je krásnej a těch vlasů :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
22446
9.9.15 10:37
@Tsambika píše:
@Lasislava1 ten váš Daník mě fascinuje těmi vlasy :pankac: říká se, že koho pálí v těhotenství žáha, toho dítě bude vlasaté. Tak ten můj bude vypadat jako indián asi :think: :lol:

Nechci ti kazit radost, ale žáha mě pálila hodně a Bára vypadala jako Fantomas :lol: Teprve teď trochu zarůstá :pankac:

• načítám...
22446
9.9.15 10:38
@Luciasek-86 píše:
Malá ukázka našeho nedávného focení :dance:

Krásná a nádherně pase koníčky :pankac:

• načítám...
22446
9.9.15 11:00

Tak máme konečně taky profi fotky :pankac: Hodila jsem ukázku do alba :lol:

• načítám...
10554
9.9.15 11:06

@Lasislava1 krasnej prtousek

@Ecil cihnu az budu mit lepsi signal. Razime na dovcu na plzensko :pankac:

• načítám...
10554
9.9.15 11:15

@ta Mišel tak u nas pokus s polstarem nevysel. Zkusila jsem mu dat i kojo polstar ale to se potil s tvym napadem sper. Sice prestal cestovat a tim padem se bouchat o tycky ale zase jsemk nemu vstala 2× tolik protozemu slo hure pretocit a nemohl nahmatat dudel takze dve noci masakr. Ted bude spat 3 noci v cestovce na dovce tak se potom rozhodne co a jak. Asi fakt u nas nastoupi postel. Nechci se tak brzy vzdat mimnka i kdyz uz ho davno nemam. ho polozim a nez se otocim tak stoji a hulaka :-)

• načítám...
10554
9.9.15 11:19

@Luciasek-86 ja vedela ze to bude om a jsem za to rada i za vas. Obcas by mudri potrebovali proplesknout aby si uvedomili ze jednaji s lidma a nestavi barak napr…jinak s tema fotkama se ti nedivim cekani je otresny. Trd se taky zase budeme fotit :-) a pocitam tak za pet tydnu si pani pozvu aby mi fotila plavco :-)

• načítám...
1191
9.9.15 11:39

@Tsambika Chlapa s sebou budu brát asi pořád :mrgreen: budí respekt a tak si paní primářka tak nedovoluje :cert:

@1985bara Proplesknout by teda potřebovala…přitom má sama dvě děti, podle toho chování jsem soudila, že sama žádné děti nemá a ono ejhle, prostě nechápu. To máte super, že jdete na plavání :-) u nás začíná jeden kurz teď v září, ale to je Klárka ještě malá, tak budeme muset počkat na jaro :?

• načítám...
1364
9.9.15 12:47

@Ecil fotky máte krásný a Barča má úžasné dlouhé řasy :srdce: moc vám to oběma sluší.

• načítám...
1191
9.9.15 14:02

@Tsambika Barča je krásná panenka :potlesk: moc vám to sluší rodinko :hug:

• načítám...
22446
9.9.15 14:12

@Tsambika @Luciasek-86 Díky holky. :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat