Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexa37 píše:
@Tinkka zeleninu kupuji, já začla skleničkama, ale nezdála se mi ta barva mrkve, vůbec to nešlo vyprat, tak sem uvařila svou a ta šla pěkně vyprat, mě to přijde že to je přibarvené, prostě já když uvařím tak tu mrkev nemám tak tmavou a jde pěkně vyprat oproti kupovanému, prostě doma vím kolik čeho tam má
Ja budu Ladikovi taky varit, az budeme zacinat s prikrmama
kupovat budu jen minimalne, spis jen masovy sklenicky ![]()
@1985bara píše:
Byli jsme dneska na navsteve u vasika a jonas opet neprekvapil a vasika stale napadal, dokonce ho ozuzlal na palci u nohy
@slunce.v.duši píše:
@Jamall Mamino, moc gratuluju k Elišce. A přeju hlavně zdravíčko. Četla jsem že s tim máte trochu trápení, tak ať vám všechno dobře dopadne.
Taky se pridavam ![]()
@Leňásek27 píše:
Ahojte holky, dnes ve 14:12 se nám narodila dcera Terezka.Míry: 3500g a 50cm. Porod proběhl přirozenou cestou bez poranění a poměrně rychle
V 9:00 nás přijímali s krvácením a nepravidelnými kontrakcemi, s tím, že k porodu to zatím nevypadá a ta pár hodin jsme byli na světě
Obě jsme v pořádku a všechny vás moc zdravíme
Velika gratulace, Terezka je nadherna. At vam dela jen samou radost ![]()
@Luciasek-86 píše:
Ahoj holky, dneska na neurologii jsme dopadli dobře. Buďto naše pediatra sprdla primářku, že nás nemá děsit, nebo zabralo, že se mnou byl můj chlap, což je pořádnej kus chlapa, nebo se prostě dobře vyspala. Ale byla jak vyměněná, samej úsměv, s malou si povídala, prostě jeden by řekl, že je to taková hodná teta. Říkala, že je vidět pokrok, že hlavičku už má skoro srovnanou, už se ani tolik nepropíná do luku. Jen ještě nemá pořádnou stabilitu v zádech, ale to se všechno vycvičí. Takže dneska paráda a další kontrola na konci října![]()
![]()
Supeeeer ![]()
@Ecil píše:
Tak máme konečně taky profi fotkyHodila jsem ukázku do alba
Baborka je krasna holcicka. Ja ty jeji kukadla zboznuju
![]()
Moc vam to vsem slusi, jste krasna rodinka ![]()
@alexa37 píše:
Tak máme za sebou 8 měsíční kontrolu, měříme 74,ale zdálo se mi, že to měla sestřička blbě, že měla 76 a vážíme 10,140kg, jinak jsme dostali pochvalu, vypadáme jako by jsme už měli rok pryč a jsme o šikovní, poradili nám co s Elou, aby se v noci nebudila hlady, což si myslím, je důvod toho našeho buzení, včera sem už zkusila místo kaše rohlík s mlíkem a bylo to lepší, mám dát ještě před koupáním normální jídlo a po koupání to mlíko z rohlíkem tak snad bude náš malej otesánek spinkat a nebude nás budit v noci hlad
Tak snad uz to spani bude lepsi
uz je to kus zensky, tak musi poradne bastit
krasne roste ![]()
Holky a obsypani po jídle jak vypadá? Jsou to silné vyrážky a převážně kde?
Vítek má sem tam na tváří pupinek ale myslím si že to alergie neni
@Alexandraf á nekupovala ani masové, dala jsem vařit kousek a pak přidala zeleninku, at mám maso měké a zeleninu nerozvařenou a pak tyčákem rozšrotovala abyla namka, vždy vařím na dva dny, jednu porci neodhadnu a ty dvě už mám v oku, říkala jsemto i doktorce, e vařím vždy na dva dny, že jednu porci bych neodhadla a říkala, že to je v pořádku, taky díky tomu, že ji nedávám skleničky, ale domácí, kde vím kolik čeho je a vím, že tam mám opravdu pěkné maso a né že to kolem masa jen šlo
@alexa37
![]()
Ja prave ty masovy budu kupovat jen obcas, spis jen pro inspiraci a tak
taky chci jen domaci, at vim, co v tom je ![]()
No, uz se na to tesim, jak se bude sklebit ![]()
Holky, Ladik se dneska konecne pretocil na brisko
dlouho bojoval s raminkem, ale dneska ho zdolal ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky co máte chlapce. Vítek má na pindovi ten konec zarudly. Máte to také tak některá.
Bojím se aby to nebyl opar jelikož na to manza trpi