IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Jana Vajnerová
12.9.15 18:04

Holky co jste dávali na zoubky. Bude stačit Panadol? A pomuze?

• Upravit
22446
12.9.15 18:16
@1985bara píše:
Zdravime z tepla domova, dovca krasna, pocasi nakonec vyslo, jonas se rozhodl pred odjezdem ze se nauci stoupat o vse co by mu mohlo pomoci a kdyz uz se mu to povede tak se frajer pousti a mysli si ze se udrzi, takze my litame jak jonas pada :-D

To je dobře, že se dovolená pocedla a Jonášek je šikulka :kytka:

• načítám...
22446
12.9.15 18:19

@Tinkka To máš skvělé, že Natálka spí pod peřinou. Bára všechno okamžitě zkope, radši zmrzne, než by na sobě nechala peřinu, deku atd. Takže u nás funguje jedině pytel.

• načítám...
22446
12.9.15 18:19
@Jana Vajnerová píše:
Holky co jste dávali na zoubky. Bude stačit Panadol? A pomuze?

Já zatím nic, převčírem se jí vyklubal první a zatím v pohodě.

• načítám...
22446
12.9.15 18:21
@1985bara píše:
@slunce.v.duši konecne jsem koukla na tve album, uzasny fotky mate, hlavne ta v prouzkovanych satkach modrych, ty jsou uplne uzasny :*

Kde je album? Já hledám a nic nevidím :oops:

• načítám...
Jana Vajnerová
12.9.15 18:21

@Ecil A pozorovala jsi nějakou změnu v chování?

• Upravit
22446
12.9.15 18:35

@Jana Vajnerová Ani ne, slintá již dlouho, asi si ještě víc rve vše do pusy a okusuje to. Jo a asi 2 dny málo jedla. To bylo vše. Spala celé noci, ani protivná nebyla.

• načítám...
Jana Vajnerová
12.9.15 19:31

@Ecil Aha, děkuji za informaci. My se dnes byli podívat za holkama do práce. Málem zboural celé Podolí. To zase byla ostuda

• Upravit
10554
12.9.15 19:58
@Ecil píše:
Kde je album? Já hledám a nic nevidím :oops:

Jeee ja omylem oznacila slunce to melo byt na tebe :-) jinak u nas taky zuzo oblikani. tesim se na zimu az bude vic onlecenej a hlavne jak slinta tak bude mit rampouchy :-) gratulka k zubu u nas nic ani naznak a take jsem nic nepodavala

• načítám...
10554
12.9.15 20:01
@Ecil píše:
To je dobře, že se dovolená pocedla a Jonášek je šikulka :kytka:

Sikulka sice je ale nevim kam pospicha :think: pristi tyden az bude cas az prijedem od segry tak musime koupit uz botky v capackach ho nenechavam nejsou stabilni

• načítám...
4120
12.9.15 21:44
@Ecil píše:
@Tinkka To máš skvělé, že Natálka spí pod peřinou. Bára všechno okamžitě zkope, radši zmrzne, než by na sobě nechala peřinu, deku atd. Takže u nás funguje jedině pytel.

Mne uz spal malej v zavince i pod perinou, ted spi v pytliku, aby se vyuzil, dokud se tam vejde. Objednala jsem zimni Emitex, tak jsem zvedava. Musim nekdy opet zkusit perinu, jestli uz se teda taky neodkope, jak je uz vetsi.

• načítám...
22446
12.9.15 22:08
@1985bara píše:
Jeee ja omylem oznacila slunce to melo byt na tebe :-) jinak u nas taky zuzo oblikani. tesim se na zimu az bude vic onlecenej a hlavne jak slinta tak bude mit rampouchy :-) gratulka k zubu u nas nic ani naznak a take jsem nic nepodavala

A já pořád hledala pana Krasoně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
10554
12.9.15 22:11
@Ecil píše:
A já pořád hledala pana Krasoně :lol: :lol: :lol:

krason v satickach :-D

• načítám...
22446
12.9.15 22:22
@1985bara píše:
krason v satickach :-D

Až sem přijde sluníčko, ta nám dá, prý krasoň v šatičkách :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
12.9.15 22:45
@Ecil píše:
Až sem přijde sluníčko, ta nám dá, prý krasoň v šatičkách :pankac: :pankac: :pankac:

Copa o to šatičky na půdě máme, ale nebudu to pokoušet. Ještě se mu to zalíbí a co pak :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+