Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara píše:
Zdravime z tepla domova, dovca krasna, pocasi nakonec vyslo, jonas se rozhodl pred odjezdem ze se nauci stoupat o vse co by mu mohlo pomoci a kdyz uz se mu to povede tak se frajer pousti a mysli si ze se udrzi, takze my litame jak jonas pada
To je dobře, že se dovolená pocedla a Jonášek je šikulka ![]()
@Tinkka To máš skvělé, že Natálka spí pod peřinou. Bára všechno okamžitě zkope, radši zmrzne, než by na sobě nechala peřinu, deku atd. Takže u nás funguje jedině pytel.
@Jana Vajnerová píše:
Holky co jste dávali na zoubky. Bude stačit Panadol? A pomuze?
Já zatím nic, převčírem se jí vyklubal první a zatím v pohodě.
@1985bara píše:
@slunce.v.duši konecne jsem koukla na tve album, uzasny fotky mate, hlavne ta v prouzkovanych satkach modrych, ty jsou uplne uzasny
Kde je album? Já hledám a nic nevidím ![]()
@Jana Vajnerová Ani ne, slintá již dlouho, asi si ještě víc rve vše do pusy a okusuje to. Jo a asi 2 dny málo jedla. To bylo vše. Spala celé noci, ani protivná nebyla.
@Ecil Aha, děkuji za informaci. My se dnes byli podívat za holkama do práce. Málem zboural celé Podolí. To zase byla ostuda
@Ecil píše:
Kde je album? Já hledám a nic nevidím
Jeee ja omylem oznacila slunce to melo byt na tebe
jinak u nas taky zuzo oblikani. tesim se na zimu az bude vic onlecenej a hlavne jak slinta tak bude mit rampouchy
gratulka k zubu u nas nic ani naznak a take jsem nic nepodavala
@Ecil píše:
To je dobře, že se dovolená pocedla a Jonášek je šikulka
Sikulka sice je ale nevim kam pospicha
pristi tyden az bude cas az prijedem od segry tak musime koupit uz botky v capackach ho nenechavam nejsou stabilni
@Ecil píše:
@Tinkka To máš skvělé, že Natálka spí pod peřinou. Bára všechno okamžitě zkope, radši zmrzne, než by na sobě nechala peřinu, deku atd. Takže u nás funguje jedině pytel.
Mne uz spal malej v zavince i pod perinou, ted spi v pytliku, aby se vyuzil, dokud se tam vejde. Objednala jsem zimni Emitex, tak jsem zvedava. Musim nekdy opet zkusit perinu, jestli uz se teda taky neodkope, jak je uz vetsi.
@1985bara píše:
Jeee ja omylem oznacila slunce to melo byt na tebejinak u nas taky zuzo oblikani. tesim se na zimu az bude vic onlecenej a hlavne jak slinta tak bude mit rampouchy
gratulka k zubu u nas nic ani naznak a take jsem nic nepodavala
A já pořád hledala pana Krasoně
![]()
@1985bara píše:
krason v satickach
Až sem přijde sluníčko, ta nám dá, prý krasoň v šatičkách
![]()
@Ecil píše:
Až sem přijde sluníčko, ta nám dá, prý krasoň v šatičkách![]()
![]()
Copa o to šatičky na půdě máme, ale nebudu to pokoušet. Ještě se mu to zalíbí a co pak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky co jste dávali na zoubky. Bude stačit Panadol? A pomuze?