IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
12.9.15 22:46
@Ecil píše:
Až sem přijde sluníčko, ta nám dá, prý krasoň v šatičkách :pankac: :pankac: :pankac:

Budem muset zehlit

• načítám...
12.9.15 22:49
@Jana Vajnerová píše:
Holky co jste dávali na zoubky. Bude stačit Panadol? A pomuze?

Mam tu nějaký gel na dásně, ale dala jsem jednou a pak vřískal, tak nevím :nevim:
Panadol apod. mam přichystaný pro případ teplot, takže zatím nedávám. A jenom čekam a čekam a čekam…Ten první se pořád ještě neprořízl a už jsou tam další boule :roll:

• načítám...
12.9.15 22:50
@1985bara píše:
Budem muset zehlit

však ty přece nežehlíš, tak nepovídej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4120
13.9.15 03:07
@slunce.v.duši píše:
však ty přece nežehlíš, tak nepovídej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Jsem se v brzkem ranu pobavila, damy. ;)
  • načítám...
Jana Vajnerová
13.9.15 06:28

@slunce.v.duši A existuje něco na bolest pro ty nejmenší

• Upravit
10554
13.9.15 07:03
@slunce.v.duši píše:
však ty přece nežehlíš, tak nepovídej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bych se kvuli tobe premohla

• načítám...
7151
13.9.15 07:43

@Jana Vajnerová viburcol cipky nebo ten gel na dásně…

• načítám...
Jana Vajnerová
13.9.15 09:15

Holky a ještě jedna otázečka. Vítek má za sebou první očkování. Čeká nás druhé. Já měním pediatričku. Musí být to druhé očkování přesně na den nebo můžu jít s malým na druhé očkování třeba se zpožděním 2 týdnů?

• Upravit
7868
13.9.15 09:33

A uz je to tady… v noci jsem musela Ladika 4× otocit z briska zpatky na zada :cert:
Pokazdy mel zaboreny cumak a rval jak protrzenej :mrgreen:
To klidny obdobi uz vazne mame za sebou   :mrgreen: :palec:

• načítám...
6639
13.9.15 10:38

@Ecil @slunce.v.duši @1985bara Děkujeme.. :kytka: Baru, než se vyfotila první fotka, tak uběhly dvě hodiny :mrgreen: Jsem kojila, uspávala, kojila :mrgreen: Celkově focení trvalo 4,5 hodiny a zpocení jsme byli všichni :mrgreen:

• načítám...
7151
13.9.15 11:13
@Jana Vajnerová píše:
Holky a ještě jedna otázečka. Vítek má za sebou první očkování. Čeká nás druhé. Já měním pediatričku. Musí být to druhé očkování přesně na den nebo můžu jít s malým na druhé očkování třeba se zpožděním 2 týdnů?

Nemusí to být přesně, klidně můžeš jít i se zpožděním. Hlavně to nesmí být dříve než ten měsíc. Takže v pohodě :mavam:

• načítám...
10554
13.9.15 11:26
@Lasislava1 píše:
@Ecil @slunce.v.duši @1985bara Děkujeme.. :kytka: Baru, než se vyfotila první fotka, tak uběhly dvě hodiny :mrgreen: Jsem kojila, uspávala, kojila :mrgreen: Celkově focení trvalo 4,5 hodiny a zpocení jsme byli všichni :mrgreen:

my fotili 3,5h a vsechny jsou na kukacku :-D

• načítám...
Jana Vajnerová
13.9.15 12:43

Holky a ještě se zeptám. Vítek byl naočkovaný u jedné pediatričky. Já se nyní dozvěděla že i když ho přihlásím k jiné pediatričce tak že ta mi ho naočkovat nesmí. Je to pravda?

• Upravit
22446
13.9.15 14:51
@Jana Vajnerová píše:
@slunce.v.duši A existuje něco na bolest pro ty nejmenší

Ibalgin sirup, ten mám v záloze, když by to jinak nešlo.

• načítám...
22446
13.9.15 14:52
@Jana Vajnerová píše:
Holky a ještě se zeptám. Vítek byl naočkovaný u jedné pediatričky. Já se nyní dozvěděla že i když ho přihlásím k jiné pediatričce tak že ta mi ho naočkovat nesmí. Je to pravda?

Tak tohle slyším poprvé, proč by nemohla?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+