Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Alexandraf Jojooo to znám, byl to děs. Teď už to moc nedělá, jen občas, ale otočit se zatím neumí. No když náhodou tak nam taky řve nu.
ale přes den když už jí to na bříšku nebaví tak se dost vzteká než jí otočíme. Nu.
@Jana Vajnerová Nesmí očkovat pouze zastupující lékař v dobje dovolené nebo nemoci tvé pediatričky. Jinak když změníš pediatra tak očkuje prostě ten jiný pediatr. Pediatra smíš měnit každé 3 měsíce.
Holky tento týden je v Milovicích bazar dětských věcí. Ve čtvrtek a v pátek výkup a sobota neděle prodej. ![]()
@Tinkka Tak jsme kasi vyzkousely a mela velky uspech
Klarka otevirala zobacek jako ptacatko a peknych par lzicek sporadala
kasi uz mi jedla pekne a z niceho nic ji nechce, tak ji par dni necham byt a zkusime to znovu.
@jahoda 2
Na dnesek se pretocil jen jednou ![]()
Aspon, ze ho staci otocit na zadicka a zase chrupka dal, ze mi nerve ![]()
Ladikovi se na brisku libi, hraje si s hrackama a tak ![]()
Tak ja vás zase pobavim.
Už jsme tedy u jiné pediatricky. Vitka hned naockovany. Dali jsme i nadstandardní očkování. Bude sice zdravý ale nyní má 38.5 chudinka. Když mi doma plakal tak jsem brecela s ním. Vytocena jsem luxusně. Nová pediatricka nám s hrůzou řekla ze nás bývalá lekarka nechala pět měsíců bez povinného Vigantolu.
A perla na závěr. Aby toho nebylo málo tak jsem si dnes zlomila nohu.
Doktorce na chirurgii jsem řekla ze po celých 34 let jsem byla u nich jednou a po porodu jsem u ni uz potřetí.
Jinak Vítek váží osm kilo ![]()
@Jana Vajnerová jo je. já tedy po 38 dávala už sirup. pak byl v pohodě a spal do rána, ráno byl sice protivný, ale bez teplot. oteklý vpich nemá? mladýmu při druhé hexe dost otekla noha, tak jsem musela chladit.
@slunce.v.duši Nene nemá nic otekleho. Ja dala v pět Panadol sirup myslíš že v devět mohu dát ještě na noc?
@Jana Vajnerová píše:
@slunce.v.duši Nene nemá nic otekleho. Ja dala v pět Panadol sirup myslíš že v devět mohu dát ještě na noc?
podívej se jak to tam píšou s dávkováním. já dávala nurofen a tam je tuším nejdřív 6 hodin nebo tak nějak. ale stačilo naštěstí dát jen jednou.
a jak je jinak drobkovi, už nepláče? martin ječel celý den, až si tu teplotu vyřval, po sirupu byl naštěstí v klidu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat