IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Jana Vajnerová
15.9.15 14:54

Holky mám s tím něco delat

• Upravit
15.9.15 14:57
@Jana Vajnerová píše:
Holky mám s tím něco delat

můžeš chladit. náš to měl přes půl stehna a chladila jsem asi dva dny. bouli měl tedy ještě dva týdny. bude to v pohodě :pankac:

• načítám...
22446
15.9.15 15:28
@alexa37 píše:
Holky, zlaté když se pretočí a břicho a ječí, já položím Elu spát a za chvilku jdu kouknout, že je tam ticho a toto vidím
:lol: Ale ma z toho očividně radost.
  • načítám...
10554
15.9.15 18:09
@alexa37 píše:
@1985bara já ji jsem za zadkem taky pořád, hlavně jak ji není slyšet :D to z hrůzou letím směrem kde ji tuším, ale nejraději vegetí u balonových dveří a kuká nabalkón, máme ho za sedačkou a není na ní vydět, tak jedinou dlouhou záclonu musím dávat nahoru ať ji nepřestane garnýž na hlavě

Ten jouda se snazi zvednout za vsechno co ho udrzi i neudrzi a kdyz si stoupne tak se frajer pousti. Vcera se vztekal sedel na zemi a chytil.si ruce jako na modleni a strasbne moc se chtel. zvednout a ono to kupodivu neslo to bylo slzicek :mrgreen: :mrgreen: u

• načítám...
10554
15.9.15 18:42

Dneska super uzasny odpoledns v zoo. krmili jsme slony. Poprve jonas v poho ale podruhe plakal kdyz mu to slon vzal z rucicky :mrgreen:

• načítám...
Jana Vajnerová
15.9.15 20:18

Holky může mít po tr Hexe a Prevenaru 38.7 druhý den horečku. V Motole mne straší nějakou infekci

• Upravit
4803
15.9.15 21:02
@Alexandraf píše: :mavam: ahoj :mavam:
Vitejte zpatky doma ;) jak jste se meli? :kytka:

Krasne, zustala bych mesic :D Kaja byla moc spokojena, protoze se ji porad nekdo venoval, furt jsme prochazkovali a byla ve stredu a vsechno videla. Sta a se z ni pekna zvedavka, tak snad z ni nebude jednou drbna :mrgreen:
Co u vas noveho?
U nas asi tri tydny frci obe nohy v puse a mala se prestala diky tomu skoro uplne pretacet na bricho :nevim: Ale posadit se snazi vic a vic a docela se ji to dari…

@Tinkka píše:
Vítej, jak bylo na dovče? Přišla jsi - narodila se Terezka od Lenásek :dance: :mavam:

a jeee, tak Lenaskovi se zpozdenim velika gratulace!!!

• načítám...
633
15.9.15 21:34

@Jana Vajnerová může..až po dobu 48 hodin…taky bych chladila..chudáček

• načítám...
4235
15.9.15 22:24

Ahoj holky, o co jsem prisla???

• načítám...
6639
16.9.15 12:27

Holky mam takovej dotaz, co davate prckum vecer k jidlu nez jdou spat? Mleko mu nestaci, kase taky ne, budi se mi na jidlo brzy v noci, takze mi usina kolem osme o pul noci se budi na jidlo tak mu dam mleko a pak se zas na jidlo budi po ctvrte hodine. Tak premyslim jestlu nedavat neco jineho. Pres den mi uz normalne ji prikrmy a presnidavky.

• načítám...
12488
16.9.15 22:34

@Jana Vajnerová Jojo Natalka mela po vcerejsim ockovani horecku celou noc.Pa uz o bylo ok, akorat jsme zase osypani, takze to mame nakonec vsechno z ockovani.Ach jo. Jo a takovy mono mame taky. @marketa.pipa Mi davame 7Sunaru a do toho 3odmerky Sunarky kase bananove na dobrou noc.Az na vyjimky se mi uz tyden nebudi az v 5rano tam jdu s likem aby nebyla bez jidla dele nez 10hodin. :palec:

• načítám...
16.9.15 22:43

@marketa.pipa Mě doporučovala výž. poradkyně k večeři polévky, že zasytí ale nezatíží trávení. Tak až nebude večer stačit mléko, tak je vyzkoušim místo kaše. Tu dávam ráno.

• načítám...
5108
16.9.15 22:50

@marketa.pipa mě poradila doktorka před koupáním normální jidlo co mi zůstane, já Ele vařím a po koupání ještě dokrmím mlíkem s rohlíkem, taky se budila po kaši, tak kaši snídá, mám asi 10 krabic, tak ať to spotřebují, Ela je velká jak roční děcko

• načítám...
5108
17.9.15 08:32
@ta Mišel píše:
@Jana Vajnerová Taky navrhuju uz uzavrit..

Taky souhlasí, na podobné příspěvky nemám náladu

• načítám...
17.9.15 08:38

Teď se tenhle nešvar hodně rozjel a dost diskuzí se uzamyká…a tady už je to fakt jen naše tlachání. takže jsem pro uzamčení a překopírování dosavadních příspěvků do uzavřenky a budeme dál vegetit tam :nevim:

holkám co máme v seznamu pošleme pozvánky a snad se tam zase všechny sejdeme.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+