Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Leňásek27 Opožděně gratuluji ke krásné holčičce!
Bříško i žloutenku - obojí máme, takže chápu a držím palce, ať je průběh co nejlehčí… ![]()
Čau holky, prvni tyden za námi a snad uz začneme aspon trochu spat ![]()
@Luciasek-86 Mi davame 6odmerek Sunaru Premium a do toho 3 odmerky Sunarky kase na dobrou noc a zatim ji to hustsi mlicko chutna vic jak kase na lzicku no.
A co nam na koznim doporucily, ze musi mit maxi mnozstvi probiotik a tak mame davat bily jogurt nejlepe Honlandie.No ty u nas nemaji tak jsem zkusila ve skle a jak je basti, ze rve kdyz nedavam lzicku dostatecne rychle a vzdy musim ukazat, ze je sklenka razdna a totez u spenatu s bramburkem a lososu s dyni.:-)
![]()
@Jana Vajnerová Jojo tak tak Natalce o taky uz 6tydnu jde na brisko, ale zpet porad ne. A vsteka se u toho jako blazen, pak se vysili cvicenim a je unavena a rve, ze chce spat.Ted misto obraceni se zacela plazit a zvedne se na kyclich a rozhlizi se hlavou a pak padne nebo nacpe nohy pod sebe a vystrci zadek do vzduchu.Ted se uci taky usinat skoro sama, cili zatim zlata stredni cesta. Uvidime.
![]()
@Lasislava1 píše:
Něco málo z focení
Krásné fotky
Ale fotograf to měl snadné, když fotí takhle krásné miminko ![]()
@Lasislava1 píše:
Něco málo z focení
krasny, zavidim pozici miminka, my kdyz byli na 10dnech tak jen cucel a ocka nezavrel ![]()
@slunce.v.duši konecne jsem koukla na tve album, uzasny fotky mate, hlavne ta v prouzkovanych satkach modrych, ty jsou uplne uzasny ![]()
Zdravime z tepla domova, dovca krasna, pocasi nakonec vyslo, jonas se rozhodl pred odjezdem ze se nauci stoupat o vse co by mu mohlo pomoci a kdyz uz se mu to povede tak se frajer pousti a mysli si ze se udrzi, takze my litame jak jonas pada ![]()
Ta Mišel- malá mi ted spí pod peřinkou. Dorazila společně s postýlkou, tak jsem ji vytáhla, je tedy větší, takže jsem ji přehnula a na spodním díle leží a horním ji přikrývám. Hrozně se ji to líbí, pořád ji ošmatlává, hraje si s ní atd. Takže nakonec půjdu spací pytel do Kiku vrátit zřejmě.
Fusak jsem nakonec koupila zn. Mucki jak mi dala odkaz Ecil a je bombastickej, jsem z něj nadšená, protože tak kvalitní věc jsem dlouho nedržela v ruce. Všem doma se hrozně líbí, dokonce i manželovi, kterej se jinak o takové věci moc nezajímá
![]()
@1985bara Tak paráda. Byli jste v té ZOO nakonec? Hlavně, že Vám vyšlo počasíčko ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat