IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7151
14.9.15 20:31

@Jana Vajnerová Jani, ty Tvoje historky, to je teda síla, nemam na ně už slov…Co jsi dělala prosimtě? Nejdříve ruka a ted noha? Panebože… :cert:

• načítám...
10554
14.9.15 20:53
@Lasislava1 píše:
@1985bara Je boží prďolka :kytka:

Dekujeme je pravda ze se nenudime :-) zrovna dneska zaparkoval prtkou pod zidli a neslo mu se posadit tak byl vzteklej a maminka musela pomoct :-)

• načítám...
10554
14.9.15 20:55

@Jana Vajnerová vy jste teda kaskaderi :think:

• načítám...
Jana Vajnerová
14.9.15 21:03

@Tinkka No ja nevím. Ja bych to přivezla k tomu ze jsem vyčerpána z toho všeho. Tak realizace domu je dlouhá a ja jsem ve stresu tady ze všech. Všem vařím, peru, zehlim vše dělám za běhu a to je asi výsledek…
Narazila jsem ráno v plné rychlosti do postele. Jelikož ji máme z masívu takže postel bezhlavě a ja si roztriskala nohu..no snad mám už vybráno

• Upravit
22446
14.9.15 21:55
@Jana Vajnerová píše:
Tak ja vás zase pobavim.
Už jsme tedy u jiné pediatricky. Vitka hned naockovany. Dali jsme i nadstandardní očkování. Bude sice zdravý ale nyní má 38.5 chudinka. Když mi doma plakal tak jsem brecela s ním. Vytocena jsem luxusně. Nová pediatricka nám s hrůzou řekla ze nás bývalá lekarka nechala pět měsíců bez povinného Vigantolu.
A perla na závěr. Aby toho nebylo málo tak jsem si dnes zlomila nohu.

Doktorce na chirurgii jsem řekla ze po celých 34 let jsem byla u nich jednou a po porodu jsem u ni uz potřetí.

Jinak Vítek váží osm kilo :lol:

Teda ty máš smůlu, jak se ti to stalo? Tak snad nová dr bude lepší. Bára měla 2 x po očku taky teplotu, ale vždy jen jednou večer, dala jsem jí Ibalgin sirup a ráno byla už ok. Tak držím palce, ať je to u vás taky rychle v pohodě. Jinak Panadol i Ibalgin (Nurofen) můžeš dávat po 6 hodinách, ale když je potřeba, můžeš je střídat. Dáš jedno, když je po 2 hod teplota stále nad 38 st, můžeš dát to druhé. Pak teplota skoro jistě už spadne.

• načítám...
4803
15.9.15 05:50

Ahoj holky, tak zpet z dovolne a nemam sanci vas docist. 30 stranek, jste kecalky ;)
Tak snad jsem neprisla o nic duleziteho :mavam:

• načítám...
12488
15.9.15 07:40

@Luciasek-86 Jakou kasi bramborku nebo mlecnou?
@Alexandraf Natalka dnes si rikam, jezis ta je hodna nic ji nevzbudi. Pridu tam a ona na brise a chrupe. Chrupala tak uz v 5h.,kdyz jsem po tme hledala prstama pusinku a ono nic a ted znovu. A spi a spi aspi. :nevim: Asi novinka nikdo nerve a chrni. :think: :-)
@Jana Vajnerová husty i s malim i s tebou. 8o Snad to budr brzy dobre.Po ockovani bohuzel je to normalni i u nas, dej Panadol nebo Ibalgin.

• načítám...
7868
15.9.15 09:19

@jahoda 2
Na dnesek jsme spali v klidu :potlesk:
Tak to si udelala Natalka ale pohodlicko :potlesk:
Suoer bude, az se budou umet otocit i zpatky, to si pak udelaji pohodli sami a nebudou pak rvat, ze nemuzou zpatky :palec: teda doufam :mrgreen:

• načítám...
7868
15.9.15 09:24
@kytka077 píše:
Ahoj holky, tak zpet z dovolne a nemam sanci vas docist. 30 stranek, jste kecalky ;)
Tak snad jsem neprisla o nic duleziteho :mavam:
:mavam: ahoj :mavam:
Vitejte zpatky doma ;) jak jste se meli? :kytka:
  • načítám...
Jana Vajnerová
15.9.15 10:23

@aslynt To by bylo to nejmenší, spadame pod Památkový úřad a to je fakt děs :(

• Upravit
7151
15.9.15 12:24
@kytka077 píše:
Tak snad jsem neprisla o nic duleziteho :mavam:

Vítej, jak bylo na dovče? Přišla jsi - narodila se Terezka od Lenásek :dance: :mavam:

• načítám...
5108
15.9.15 12:36

Holky, zlaté když se pretočí a břicho a ječí, já položím Elu spát a za chvilku jdu kouknout, že je tam ticho a toto vidím

• načítám...
1018
15.9.15 13:03

@alexa37 koukám ale, že pes spí vzorně! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
10554
15.9.15 13:14
@alexa37 píše:
Holky, zlaté když se pretočí a břicho a ječí, já položím Elu spát a za chvilku jdu kouknout, že je tam ticho a toto vidím

Tak ted uz ji vleze neudrzis.ver mi mluvim z vlastni zkusenost :-) ja jonase snad obalim bublinama abych za nim nemusela. litat a chytat

• načítám...
5108
15.9.15 13:48

@1985bara já ji jsem za zadkem taky pořád, hlavně jak ji není slyšet :D to z hrůzou letím směrem kde ji tuším, ale nejraději vegetí u balonových dveří a kuká nabalkón, máme ho za sedačkou a není na ní vydět, tak jedinou dlouhou záclonu musím dávat nahoru ať ji nepřestane garnýž na hlavě

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+