IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7868
9.1.14 18:41

@kaczule1 My uz se k vam pomalu blizime. Ted v dubnu uz to budou 4 roky :zed:
jeste tehu jsem nebyla, ceka nas 1.IVF, snad bude uspesny :andel:

• načítám...
15866
9.1.14 18:45

@Alexandraf je to hrozné viď :zed:

• načítám...
10134
9.1.14 18:45

@kaczule1 tak to je možná ještě horší ne, když jsi potratila..
my se snažíme 14m a už mi to leze na nervy, ale je to spíš všechno se všim, dítě nemá školku, v práci to stojí za starou belu… :cert:
nechci bejt zas v práci měsíc a pak marodit atd atd…

• načítám...
7868
9.1.14 18:47

@kaczule1 To mi povidej.. :zed: vzdycky to vypada tak nadejne, ze se to konecne povede a 28dc vzdycky ta mrcha dorazi :cert: bych se zcvokla :zed:

• načítám...
15866
9.1.14 18:47

@xsaleen no ten první potrat v 15. týdnu byl pro mě opravdu hrozný. To mám dojem, že jsem byla na dně. Po 3 letech snažení a IVF, všechno bylo OK a pak toto :,( No, zvládla jsem to jen díky manželovi :srdce:

• načítám...
7868
9.1.14 18:50

@kaczule1 To verim, neumim si to predstavit prijit o miminko v 15tt, musela jsi byt hodne silna :hug: Jeste, ze ty muze mame :) sice nam obcas jdou na nervi, ale bez nich to nezvladneme. Taky jsem rada, ze ho mam :hug:

• načítám...
10134
9.1.14 18:52

@kaczule1 teda, si nedokážu představit, takle o dítko přijít, a 15tt už je celkem dlouho.. :pocitac:

• načítám...
15866
9.1.14 19:04

Bylo to hrozné a ještě ten den jsem byla na kontrole, takže jsem věděla, že byl v pořádku, jen chtěl moc brzo na svět :,( :zed:
Nezbývá nic jiného než bojovat dál a věřit, že příště to zdárně dotáhnem do konce :palec:

• načítám...
4099
9.1.14 19:07

@kaczule1 je fakta, že ten chlap musí být velmi dobrá opora, jinak už bych se taky dávno zbláznila. Ono se říká, že tohle často prověří vztah :pankac:

• načítám...
15866
9.1.14 19:08

@markyj myslím, že náš vztah tohle všechno prověřilo dost :pankac: Zatím jsme obstáli, tak už by to chtělo i nějaký ten úspěch :zed: :mrgreen:

• načítám...
4099
9.1.14 19:10

@kaczule1 přesně :palec: taky si to říkám. A mě se teď každý ptá: A když jdeš teda na další??? Přitom už jsem to všem řekla snad stokrát, že až v březnu :zed: už mám sto chutí odpovídat: NIKDY :cert:

• načítám...
4099
9.1.14 19:11

@Alexandraf my jsme taky šly do CARu po 4 letech co se nedařilo, tak snad budeš mít víc štěstí než já :hug: a vyjde ti to mnohem dřív

• načítám...
7868
9.1.14 19:45

@markyj Dekuju, snad mas pravdu. My vsichni se uz dockame, brzy :kytka:
My do CARU jsme sli po 3 letech marnyho snazeni, ted tu bude rok, co tam dojizdime :zed: nikdy me v zivote nenapadlo, ze budeme mit tolik smuly :nevim:

• načítám...
668
9.1.14 19:49
@Kyslíková píše:
@kaczule1 neni 5 tablet uz trochu moc? To se snad ani davat nesmi, hrozne to zvysuje riziko karcinomu prsu! A navic pokud na nej nereagujes do ted, tak uz ho nema cenu dal davat..a je nutne zmenit hormon.

Přijde mi, že za roh se mudr. moc nedívají, řeší se jen momentální problém…já mám najedou taky změny na čípku..doteď nic…před IVf akcí to bylo ok…jasně může to být jen náhoda…
nedělali mi ani genetiku..takže rovnou dávky predisonu 1-0-2..pro tělo by bylo určitě šetrnější udělat jen další odběr krve…

• načítám...
585
9.1.14 19:55

Ahoj holky! Jsem vas docetla! Ja bych si teda nechala zavest jen jedno embryjo, mam strach, ze bych nezvladala! jinak dnes jsem dostalammenses, tak jsem ji uvitala, a rekla ji, e ji vitam, a ze uz jinchci videt naposledy za mesic 8)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+