Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Alexandraf tak hele klid.. jsou horší věci než tohle, věř tomu, mluvím z vlastní zkušenosti.. pořád tu jsou CARY. které jsou ochotné nám pomoci
Já taky kolikrát vyletím. ![]()
jo já kolikrát že všichni hned na poprvé mají hned malé
a my stálé nic.
Ne vůbec.
Už jsem druhy cyklus a bohužel neuvolují.
Tak půjdeme do poradny a všechno zařídíme už se těším.
Jak mala.
![]()
Ahojky holky tak já jedu v pátek do caru na ultrazvuk a snad mi řeknou že je vše o. k a hned naplánujem datum na IUI
![]()
@xsaleen To jo, to mas pravdu
jen uz je to dlouhy, ani doktorka poradne nevi, proc se nam porad nedari. V CAR uz budeme skoro rok ![]()
Ale jeste, ze to IVF existuje a snad nam pomuze, musi ![]()
@Andíílek Tak je to asi tak, jak rikala doktorka. Ze by mi to asi taky nepomohlo, kdyz mam rozhazeny ty hormony
Jen jsem chtela zkusit jeste neco pred tim IVF, ale ted uz se na nej tesim, presne jak pises, jako mala
a necham si zavest hned 2 mimisky (teda pokud budou
) at je vetsi sance
i dvojcatka bych si moc prala
![]()
@Alexandraf jo toho se děsím, že to prostě nepujde, i když mě řekli, že já mám výhodu v tom, že už dítě mám a to přirozeně…
děsím se toho, kolik sra. ček do sebe budu muset nacpat, co to udělá s mou psychikou a financema konče…
vždyt já měla stimulovat kolem mikuláše, a oba jsme byli tím tak zaujatí, že jsem prošvihla mikulášský přehlídky na který jsem chtěla s malim jít.. ![]()
jako nechtěla bych se vidět po roce ![]()
úspěch se nezvedá počtem zavedených embrií ale počtem transferů
@xsaleen
Ahoj ahoj. Nevím jeslti jsem to dobře pochopila s těmi cykly. Nemáš utrogestan nebo Duphaston nebo podobný lék, po kterém dostaneš MS? Já už to mám otestované, že když 10 dní zobu tak 11-12 den to dostanu a hotovo. Takže teď zkusím srovnat cyklus s kalendářem
ať se mi ta stimulka dobře počítá
a únor má přesně 28 dní tak to tomu báječně nahrává.
@xsaleen To mi povidej, mne stacil Clostilbegyt a co to se mnou udelalo. Jsem si pripadala jako magor
folikuly po nem ale rostly, po Pregnylu se uvolnily, tak jsem se to snazila s nim vydrzet co nejdyl.. Ale po 4 cyklech jsem ho musela vysadit, dal uz to neslo
A ted toho budeme brat jeste vic, no jsem na to zvedava ![]()
U nas to vypadalo podobne.. Jen pocitani dnu, prasku, ovulace.. do toho IUI, kontrolni UTZ, pak krev a to vsechno zase dokola
nic jinyho jsme neresili
tak jsme rekli dost a sli jsme do toho IVF
Tak uvidime, jak to vsechno dopadne
![]()
@whelp nn neberu nic, nepotřebuju to, já ovu i ms mám normálně přírodně
Taky jsem to říkala moje mu že chci si nechat závist rovnou dvě.
A že doufám že se uchytí obě. A nebo aspoň to jedno.
Taky bych byla moc.Rada stejně jsme chtěli jen 2 dětí.
I když švagrova my klepe na hlavu. Z dvojčatama. ![]()
A hlavně že ona už ma dvě dětí sice od sebe po 4 letech.
A taky to moc nedava. ![]()
@Alexandraf hodně ženských líp snáší injekce než clostilbegyt. Přece jen, ten se musí polykat a jde přes žaludek, takže to dráždí. To jsem zvědavá, jak v únoru budu zvládat polykat 5 tablet
![]()
@Andíílek tak pokud ještě děti nemáte, tak proč ne… ¨
já jdu zítra do caru na utz tak mi držte palce, at to dostanu až po neděli
@xsaleen tak to držím palce
Taky to mám dostat začátkem příštího týdne a doufám, že to bude moje předposlední ms ![]()
@kaczule1 to drž pořádně, doufám, že to klapne a konečně se k tomu pokusu jako takovému dostanem.. tohle čekání mě ničí… snažíme se o stimulku v listopadu, ale vždy se něco podělá
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat