IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10134
8.1.14 18:54

@Alexandraf tak hele klid.. jsou horší věci než tohle, věř tomu, mluvím z vlastní zkušenosti.. pořád tu jsou CARY. které jsou ochotné nám pomoci

• načítám...
4247
8.1.14 18:59

@Alexandraf

Já taky kolikrát vyletím. :?
jo já kolikrát že všichni hned na poprvé mají hned malé
a my stálé nic.
Ne vůbec.
Už jsem druhy cyklus a bohužel neuvolují.
Tak půjdeme do poradny a všechno zařídíme už se těším.
Jak mala. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
1394
8.1.14 19:00

Ahojky holky tak já jedu v pátek do caru na ultrazvuk a snad mi řeknou že je vše o. k a hned naplánujem datum na IUI :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7868
8.1.14 19:43

@xsaleen To jo, to mas pravdu :* jen uz je to dlouhy, ani doktorka poradne nevi, proc se nam porad nedari. V CAR uz budeme skoro rok :nevim:
Ale jeste, ze to IVF existuje a snad nam pomuze, musi :dance:

• načítám...
7868
8.1.14 19:46

@Andíílek Tak je to asi tak, jak rikala doktorka. Ze by mi to asi taky nepomohlo, kdyz mam rozhazeny ty hormony :roll: Jen jsem chtela zkusit jeste neco pred tim IVF, ale ted uz se na nej tesim, presne jak pises, jako mala :dance: a necham si zavest hned 2 mimisky (teda pokud budou :lol: ) at je vetsi sance :dance: i dvojcatka bych si moc prala :lol: :palec:

• načítám...
10134
8.1.14 19:47

@Alexandraf jo toho se děsím, že to prostě nepujde, i když mě řekli, že já mám výhodu v tom, že už dítě mám a to přirozeně…
děsím se toho, kolik sra. ček do sebe budu muset nacpat, co to udělá s mou psychikou a financema konče…
vždyt já měla stimulovat kolem mikuláše, a oba jsme byli tím tak zaujatí, že jsem prošvihla mikulášský přehlídky na který jsem chtěla s malim jít.. :cert:
jako nechtěla bych se vidět po roce :cert:

úspěch se nezvedá počtem zavedených embrií ale počtem transferů

• načítám...
237
8.1.14 20:00

@xsaleen
Ahoj ahoj. Nevím jeslti jsem to dobře pochopila s těmi cykly. Nemáš utrogestan nebo Duphaston nebo podobný lék, po kterém dostaneš MS? Já už to mám otestované, že když 10 dní zobu tak 11-12 den to dostanu a hotovo. Takže teď zkusím srovnat cyklus s kalendářem :D ať se mi ta stimulka dobře počítá :pankac: a únor má přesně 28 dní tak to tomu báječně nahrává.

• načítám...
7868
8.1.14 20:04

@xsaleen To mi povidej, mne stacil Clostilbegyt a co to se mnou udelalo. Jsem si pripadala jako magor :lol: folikuly po nem ale rostly, po Pregnylu se uvolnily, tak jsem se to snazila s nim vydrzet co nejdyl.. Ale po 4 cyklech jsem ho musela vysadit, dal uz to neslo :nevim: A ted toho budeme brat jeste vic, no jsem na to zvedava :roll:
U nas to vypadalo podobne.. Jen pocitani dnu, prasku, ovulace.. do toho IUI, kontrolni UTZ, pak krev a to vsechno zase dokola :zed: nic jinyho jsme neresili :zed: tak jsme rekli dost a sli jsme do toho IVF :) Tak uvidime, jak to vsechno dopadne :think: ;)

• načítám...
10134
8.1.14 20:04

@whelp nn neberu nic, nepotřebuju to, já ovu i ms mám normálně přírodně

• načítám...
4247
9.1.14 08:30

@Alexandraf

Taky jsem to říkala moje mu že chci si nechat závist rovnou dvě.
A že doufám že se uchytí obě. A nebo aspoň to jedno.
Taky bych byla moc.Rada stejně jsme chtěli jen 2 dětí.
I když švagrova my klepe na hlavu. Z dvojčatama. :hug:
A hlavně že ona už ma dvě dětí sice od sebe po 4 letech.
A taky to moc nedava. :mrgreen:

• načítám...
15866
9.1.14 08:43

@Alexandraf hodně ženských líp snáší injekce než clostilbegyt. Přece jen, ten se musí polykat a jde přes žaludek, takže to dráždí. To jsem zvědavá, jak v únoru budu zvládat polykat 5 tablet :roll: :zed:

• načítám...
10134
9.1.14 08:50

@Andíílek tak pokud ještě děti nemáte, tak proč ne… ¨

já jdu zítra do caru na utz tak mi držte palce, at to dostanu až po neděli

• načítám...
15866
9.1.14 08:54

@xsaleen tak to držím palce :mrgreen: Taky to mám dostat začátkem příštího týdne a doufám, že to bude moje předposlední ms :dance:

• načítám...
10134
9.1.14 09:12

@kaczule1 to drž pořádně, doufám, že to klapne a konečně se k tomu pokusu jako takovému dostanem.. tohle čekání mě ničí… snažíme se o stimulku v listopadu, ale vždy se něco podělá

• načítám...
4247
9.1.14 10:22

@xsaleen

Ne my ještě dětí nemame.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí