Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kaczule1 neni 5 tablet uz trochu moc? To se snad ani davat nesmi, hrozne to zvysuje riziko karcinomu prsu! A navic pokud na nej nereagujes do ted, tak uz ho nema cenu dal davat..a je nutne zmenit hormon.
@Andíílek Ahoj ![]()
My prave taky chceme 2, nebo mozna 3 deti. Uvidime, jak to budeme zvladat
tak proc ne je mit hned najednou
asi to bude narocnejsi, to je jasny, ale my to zvladneme, prece
nase miminka se budou mit jako v bavlnce, kdyz na ne cekame uz takovou dobu. No, ne holky? ![]()
@kaczule1 Ahoj ![]()
Jako fakt budes brat 5 tablet denne? To teda
ja brala 1-0-1 a to mi stacilo. V poslednim cyklu s Clostylem mi to chtela mudr zvednout na 2-0-2, ale to jsem odmitla
tak jsem vyfasovala Metformin
ten ale na me nepusobil, akorat jsem z nej mesic krvacela ![]()
Tak to ti drzim palce, aby jsi to zvladla a hlavne, aby ti pomohl, kdyz uz budes brat takovou smrtici davku
![]()
@Alexandraf mně by dvě děti najednou nevadili, ale při ET jsme dávali vždy jen 1 embryjko, protože když si dáš při prvních dvou ET zavést více než než jedno embryjko, tak ti pojišťovna proplatí jen 3 pokusy IVF
takže my jsme dávali 2 embryjka jen na KETy, to se do toho nepočítá.
Kdyby se nám teď KETy nepovedly, tak už bych si při 3.IVF mohla dát zavést 2 embryjka, u toho 3.pokusu je to už jedno a pořád budu mít nárok na 4.pokus od pojišťovny.
@Kyslíková může se dávat max 6 tablet, ale to mi už dr. i řekl, že mi to může způsobit halucinace a neměla bych řídit, ale nechce mě zabít
Sama jsem zvědavá, jak budu reagovat ![]()
Já ho kdysi brala i před IUI a reakce byla hezká, tak uvidím, co bude při 5 tabletkách ![]()
@markyj měli jsme to stejně a proto naštěstí máme nárok na 4. pokus
ale dle dr. ten si máme nechat na sourozence a zatím zkusit minimálku
A u 1. IVF se to jedno embryjko chytlo, takže šance určitě je ![]()
Vám ale KET vyjde, věřím tomu ![]()
@kaczule1 určitě má doktor pravdu
já jsem zvědavá jak bude u tebe ta minimálka probíhat, kolik budeš mít vajíček atd.
nedá se nic dělat musíme bojovat
jsem ráda, že máme ty mrazáčky. Děkuju za podporu zlato ![]()
@markyj Tak tohle jsem nevedela
My budeme mit konzultaci ohledne IVF az 21.1. Tak to jeste s manzelem a mudr proberem a uvidime
Je to trosku rozdil, dat za IVF kolem 20 000 nebo kolem 60 000, nebo kolik to presne stoji, to bez pojistovny
to je hruza ![]()
Moc ti dekuju za informaci
![]()
@Alexandraf neboj oni ti to tam všechno vysvětlí, je fakt lepší mít 4 pokusy než jen 3
přesně jak píšeš je rozdíl dát 20,000 nebo 60,000 Kč.
Už takhle je to poměrně drahá záležitost ![]()
@markyj To jo, to mas pravdu, ze je lepsi mit 4 nez jen 3 pokusy a platit
To jo, kolik musi zaplatit clovek za to, aby mohl mit miminko
Jiny ho muzou mit hned, jak si vzpomenou a jeste si ho nevazeji a klidne ho nekde vyhodi do popelnice
bych je za to strilela
takovy stesti maji a nevazeji si toho ![]()
@Andíílek Ja uz se na ne taky tesim, az je budu mit v brisku ![]()
Jak dlouho se snazite o mimco? My uz dloooouho ![]()
@xsaleen tak co mám dělat
Sice jsem už 2× po IVF těhotná byla, ale pokaždé to skončilo SP (v 15. a 7. tt)
Ale to mám v podpisu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď