Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Také mam zvyšenej testosteron..A nechodi ovulace a ani ms.
Take pujdeme na umělé oplodnění(IVF)..
A jakej jinej problém maš??? ![]()
@Andíílek No, u nas je tohle nejvetsi problem. Jeste to vypadalo na PCOS, ale ten se nastesti nepotvrdil, tak aspon, ze tak
Diky Clostiku a Pregnylu jsem konecne zacala ovulovat a cyklus se mi srovnal na 28 dni, ale miminko nikde
tak nas ceka v unoru IVF. Mela jsem zacit stimulovat uz ted v lednu, ale udelala se mi cysta, tak jsme to museli o mesic odlozit
Jinak manzel je v poradku ![]()
Tak snad nam IVF pomuze, vid? ![]()
A jak dlouho se znazite? U nas uz to budou 4 roky ![]()
Ahoj holky. Včera jsem začala stimulovat na IVF
Příští středu bude pravděpodobně odběr vajíček. Jsem nervózní, ale zároveň se hrozně těším ![]()
@Andíílek píše:
@lauraoliverMně se nespouští vajíčka (folikuly).
A nechodí ani Ms. A ovulace taky vůbec žadna.
Tak to mám bohužel také.
@Gina.Lenroy Ahoj
jak ja ti zavidim
taky uz bych chtela
a jak se zatim citis?
@Gina.Lenroy Tak držím palce. U mě zatím stále menstruace nedorazila a to jsme už v sobotu a v pondělí zkoušela horkou koupel
Potřebovala jsem to kvůli práci stihnout v určitém termínu.
@Drbna777 taky jsem to tak měla, nakonec madam dorazila, když už bylo pozdě.. ![]()
Tak já stále doufám. No když tak to bude v práci s problémy, ale mimčo je důležitější. Před minulým IVF jsem také začala menstruovat až po druhé vyvolávačce. Tak uvidíme. Začala mě alespoň bolet prsa a lehce v podbřišku tak naděje ještě je.
Holky kdyz to ak tak ctu, tak kdybychom si mohly ty nase diagnozy trosku namichst, tak jsme vsecky zdrave samicky ![]()
@Andíílek píše:
@lauraoliverTo bude super. Stejně stimulovat. A tobě když schvalovaly v pojištovně to doporučení na umělé oplodnění(IVF).Dali ty hormony dokud si to nemněla schvalené???
Tak to jsem vube neresila, pojišťovnu ![]()
@Kyslíková @Drbna777 @Alexandraf Zatim dobrý. Mám gonal 4× 225j a 3× 15Oj. Trojnásobná dávka oproti IUI. MS dorazila přesně na den, snad poprvé za poslední dobu jsem z toho měla radost
A vypadá to, že už v pondělí dostanu neschopenku, ale ještě musim odsloužit 4 noční a bude ![]()
@Gina.Lenroy S tou brzkou neschopenkou si mě potěšila, už se nemůžu dočkat až vypadnu z práce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat