Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@markyj mě zatím lázně v ničem nepomohly (alespoň o tom nevím), ale i tak bych to doporučila každé
Opravdu skvělý 3-tydenní relax s plnou penzí a procedurami
Poznala jsem tam skvělé holky a chodily jsme na kávičky, zákusky, mezitím si odskočily na nějakou tu proceduru. Opravdu paráda
Sice je fakt, že 3 týdny je dost dlouho a bylo mi smutno, ale i tak to uteklo a fakt bylo super ![]()
@xsaleen ok super, mam doma obrovskou krabici, tak to zacnu bastit
@lauraoliver mám zkušenost. Jsou to vitamíny a vím, že v příbalovém letáku bylo napsané, že při asistované reprodukci mají vliv na počet a kvalitu vajíček
Je fakt, že když jsem ho užívala a pak šla na IVF, tak jsem měla 31 vajíček (a to jsem stimulovala jen 8 dní 150j. Puregonu). Ale jestli tomu Nosifol pomohl, to netuším ![]()
@lauraoliver taky mám doma, budu brát asi ještě pře stimulkou, nebo radši až při? ![]()
@xsaleen je lepší už před, tělo se alespoň těma vitamínama trochu na to připraví ![]()
@kaczule1 co znamena APS? Akorad te studuji! Prijde mi, o tak ctu, tak ty co msji spoust problémů jako pco, itnou zlazu atd atd taknse? jim sti Ivf lepe, nez temco jsou jaks taks Ok!! ![]()
@lauraoliver myslím, že 2, ale bylo to před rokem, tak nevím přesně jak dlouho
Ale ještě necelou krabičku mám doma, tak to před minimálkou využiju ![]()
@lauraoliver no hlavně mě čekají injekce fraxiparinu, už mám doma pěknou zásobu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat