IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4247
3.1.14 09:56

@zuzanecka81

Tou laparoskopii jsem prošla taky
Jsem po ní tedka 2 cyklus a stálé mimčo v nedohlednu..
Alé aspoň půjdeme na umnělaka :lol:
A jsem stále na neschopence :mrgreen:

• načítám...
586
3.1.14 09:57

@zuzanecka81 ahojky neboj se. Vše dopadne dobře. Já být tebou bych to neodkládala. Mysli pozitivně a ono se to určitě povede. Pokud se vyloženě necítíš jít ted do IVF tak raději počkej několik měsíců a třeba se vám to povede přirozeně. Já ted mám pauzu 3 měsíce před 2.IVF na který půjdeme asi v koncem února či v březnu. Záleží na tom jak dopadnou výsledky z imunologie a dorazí MS. Můžu ti říct, že já se těšila když jsem si šla vyzvednout léky, ale jak jsem si měla píchnout poprvé v životě sama injekci to už bylo horší. Zvládli jsme to všichni a ty určitě taky. :) Držím palce. Jsem ráda, že existuje taková diskuse a můžeme se všichni povzbuzovat a vyměnovat zkušenosti.

• načítám...
1394
3.1.14 10:12

Ahojky holky. Tak dnes sem se objednala do caru na ultrazvuk a pak hned další naše IUI :pankac: :pankac: páč ježich nenaježil tak musíme bojovat dál :mrgreen: jo a nejlepší je že já přijdu do práce a hned řeknu mistroj že si v pátek beru propustku na celý den dobrý ne :mrgreen: :mrgreen: ale mistr ví otom že chodíme do caru tak by snad neměl být problém :nevim: a už se zase těším :pankac: :pankac:

• načítám...
4247
3.1.14 10:52

@Réza 26

Taky nenadělil. Nam taky ne bohužel. :lol:

• načítám...
1394
3.1.14 11:11

@Andíílek a tak jak to řešíte vy? Já se objedlala na ultrazvuk a pak další IUI :dance:

• načítám...
668
3.1.14 19:12

poukaz do Repromedy

Ahoj,
nevím, zda můžu sem, ale kamarádka přenechám poukaz do Repromedy v hodnotě 10 000Kč za 7000Kč, platnost do 31.12. 2014.

• načítám...
5393
3.1.14 20:04

Ahoj holky!
tak zatím poslední definitivní rozhodnutí je, že ivf se odkládá. zatím bych chtěla ještě zkusit v lednu a v únoru inseminaci s nějakou stimulací a pak v březnu laparka. a pak se zas uvidí :lol:
ale manžel je rád, on od začátku do ivf nechtěl.

• načítám...
4247
3.1.14 20:40

@Réza 26

Popr ve v CAR. 10.1.2013 na spermiogramu a manžel je v pořad ku podle pana doktora
je 100 procentní. 15.4. jsme prodělaly 1a poslední inseminaci..
Bohužel nepovedlo se a potom už jsem vůbec neovulovala ani po hormonech.¨
Pak my paní doktorka řekla že musím podstoupit laparoskopii.
Oddálila jsem ju asi jen o 2 měsíce pak přišel DR. Hejtmanek a přimomi nak promluvil :D :D
do duše. A teď jsem 2 cyklus po laparoskopii.
A vytvořil se my jen Malinky folikul bohužel..Inseminace se nekonala.Pan Dr. Hejtmanek nas poslal domu a mame dorazit v pondělí a uvydise.
A když tak my rovnou napíše hormony na umělé oplodnění. :mrgreen:
A to jsem brala clostik 2×2..Jako a hrůza ještě že mam hodny ho chlapa a zvlada to že jsem doma. A ty večerní hrátky během ovulace už přežil..(bohužel žadne nejsou jen veliká bolest) :(

• načítám...
1394
3.1.14 22:05

@Andíílek teda tak toha máte taky hodně za sebou. U nás je to naopak. Já ovuluju i bez hormonů ikdyž jsem taky měla clostík. U nás je to horší na spermiu. Přítel měl jen 6 procent použitelných spermoušů a zbytek byl zdeformovaný :( a u první IUI měl jen 4 procenta použitelných tak jsem zvědavá jak to bude teď. Teď 10.1 jedu zase na ultrazvuk a domluvit se na další IUI a už sem zase celá natěšená že teď už to vyjde. Vždyť přeci potřebuji jen jednu zdravou a čipernou mršku :pankac: :pankac: Já byla na laparc loni v květnu a jediný co našly byly prý malá ložiska endometriozy ale že to hned vypálily a že byly opravdu malinkatý takže by to nemělo mít vliv :nevim: :nevim: tak já držím pěsti ať vám to vyjde a když ne IUI tak určo IVF hlavně že bude mimčo ne :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
668
3.1.14 22:13
@Réza 26 píše:
@Andíílek teda tak toha máte taky hodně za sebou. U nás je to naopak. Já ovuluju i bez hormonů ikdyž jsem taky měla clostík. U nás je to horší na spermiu. Přítel měl jen 6 procent použitelných spermoušů a zbytek byl zdeformovaný :( a u první IUI měl jen 4 procenta použitelných tak jsem zvědavá jak to bude teď. Teď 10.1 jedu zase na ultrazvuk a domluvit se na další IUI a už sem zase celá natěšená že teď už to vyjde. Vždyť přeci potřebuji jen jednu zdravou a čipernou mršku :pankac: :pankac: Já byla na laparc loni v květnu a jediný co našly byly prý malá ložiska endometriozy ale že to hned vypálily a že byly opravdu malinkatý takže by to nemělo mít vliv :nevim: :nevim: tak já držím pěsti ať vám to vyjde a když ne IUI tak určo IVF hlavně že bude mimčo ne :mrgreen: :mrgreen: :hug:

Já mám PCO
spermio na IUI 9%, 11% 4% a bohužel nám nevyšlo ani jedno
až pak IVF odložený ET hrozící OHSS
a vyšel nám KET…

Držím palce ať se zadaří co nejdřív…začínala jsem v květnu s IUI a říkala jsem, že IVF..injekce nikdy… :kytka:

• načítám...
1698
3.1.14 22:14

Ahoj ráda bych se přidala. Také mě snad v lednu už konečně čeká KET. V listopadu to bohužel z rodinných a zdravotních důvodů nedopadlo. Tak snad rok 2014 bude šťastnější. Věřím i další léčbě kamarádce se na Silvestra po půl roce co se vrátila z lázní narodil chlapeček. Tak snad zaberou i u mě. Jinak mám PCOS, Leidenskou mutaci a špatnou BI :(

@xsaleen My měli také doporučené ISCI z důvodu špatného spermiogramu a je to lepší.

• načítám...
15866
4.1.14 04:33

@Drbna777 :mavam:

@zuzanecka81 pokud se na to opravdu necítíš, tak je dobře, že jste IVF odložili ;) A hlavně byste to měli chtít oba :palec:

• načítám...
4247
4.1.14 09:17

@Réza 26

Já du tedka v pondělí taky se těším mně na
te laparce našli taky endometriózu a ještě udělaly driling vaječníky..mně la
jsem je prej zarostli. :D
:kytka:
Taky držím pěstičky aby už to vyšlo.

• načítám...
4247
4.1.14 09:21

@loreena

Taky se přidavam at vám to co nejdřív taky vyjde.
To čekaní je nejhorší :)

• načítám...
1394
4.1.14 11:26

@loreena tak hlavně že to vyšlo. Já bych prostě chtěla nejdřív vyzkoušet IUI a pak až někde v budoucnu když by se nepovedlo tak IVF ale to je ještě daleko a já věřím že nám stačí IUI :pankac:
@Andíílek tak to držím pěsti :hug: to se povede já jdu teprve v pátek na ultrazvuk a pak se uvidí na kdy naplánujem IUI ale už se na ní těším :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+