Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková no to nevim, neříkal o té možnosti nic.. no max zkusím obvoďáka jestli mi to napíše..
Tak mam za sebou 1× inseminaci..a pak bohužel se my ani po clostik netvořily folikuly. Tak mně poslaly na laparoskopii. Udělaly my drilling vaječníku a odstranily my endometricka ložiska ![]()
A 2.ledna deme na kontrolu 2 cyklus po laparce…tak u vydime ale stálé nic..
Doktor nas chce poslat na umělé oplodnění
tak třeba bude věcí šance ![]()
Tak u nás se zátrak nekoná
takže nás zítra objednám na další IUI teda poku´d tam někdo bude ![]()
Ahoj!
@Réza 26
to mě mrzí ![]()
já sedím na pobočce v bance, takže si neschopenku brát nemusím a zatím teda spíš nechci, páč bych se doma myšlenkama ukousala.
holky, hezky oslavte silvestra a v dalším roce přeji všem jen to nejlepší ![]()
AHoooj! Taky se pridavam, v ocich a myslenkavh jen to miminko, a porad se mu k namnechce
ale ted uz mu vyhrozuji
vycazi mi to naleden unor!! Budeme mit Pk a picsi ![]()
@zuzanecka81 dík docela se držím až se sama divím
jj tendle rok stál za prd tak ten příští už nám musí nadělit mimča všem co si je tak moc přejem
![]()
@lauraoliver ahojky vítej
tak držím pěstičky ať se vám zadří ![]()
@Gina.Lenroy já budu mít vítězný únor..
vyšlo mi to i v horoskopu..
Ahoj v roce 2014!
tak jaké máte dojmy ze silvestra? já včera myslela, že do půlnoci nevydržím ![]()
@zuzanecka81 my teda napodobne!!!uz jsrm tu rucicku tlacila at uz je 12!! Jinak vsem nam preji miminka v roce 2014
![]()
Ahoj holky, můžu se přidat k vám? dneska balím věci do nemocnice a zítra nastupuji do Chomutova na laparoskopii na odstranění vejcovodu. Před dvěma lety jsem byla také na odstranění vejcovodu takže nás pak čeká s manželem jen IVF. Mám z toho strach celé vánoce myslím jen na tu operaci takže jsem si je ani neužila. vzala jsem si marodní takže budu marodit až do IVF abych byla v poho mám dost psychicky náročnou práci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat