Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková tak u nás tam chodí, ale i tak, já sice vím, co prožívají, když už dítě mám, ale i tak to není ono
@xsaleen Tak to zkoušim tady, je to diskuze na celý rok 2014, tak doufám, že letos už se zadaří
My se teď snažíme rok s doktory, před tím jsem měla od snažení nucenou pauzu, měla jsem rakovinu a dva roky jsme nemohli. Takže se vlastně miminko chceme taky už dlouho
![]()
@Kyslíková tak jedna skupina kde celkem to bohužel netěhotní je Natalart, ale tam je to spíš k plné kolikrát plané naděje, když holky vyčerpají poslední pokus a nic a nic… pak už ani nepíšou ale já se jim ani nedivím
@kaczule1 jj, urcite bude.
byli jsme dneska v ikee, tak jsem se rozplyvala v detskem oddeleni ![]()
@zuzanecka81 To já se taky pořád takhle rozplývám, hlavně ty newborn oblečky - ty úplně žeru ![]()
@Kyslíková a já včera viděla v Tescu tak krásný zimní kabátek, až jsme musela zamáčknout slzu, že ho nemám komu koupit ![]()
@markyj Já to oblečení pořád ošahávám a nad klučičíma se úplně rozplývá´m, taky jsem v Tescu viděla NĚJAKEJ SUPER svetr a kalhoty
Až budu mít potvrzené OK těhu, tak se účet otřese ![]()
Jj, v tescu maji na ty pidi mimi nádherný věcičky! ![]()
ja jsem minule nakupovala jeste driv, nez jsem byla tehotna. ted to nedelam, taky se tesim, az budu utracet s mimcem v ranci ![]()
@Kyslíková @zuzanecka81 holky já už mám doma tolik věcí, které mám od kamarádek a teď po tom posledním neúspěchu jsem všechny věci odvezla k našim. Nechtěla už jsem na to pořád koukat ![]()
@zuzanecka81 @markyj Já nakupuju malou neteřinku, ale už jí budou dva roky, tak to neni už takové
Je na čase jí pořídit parťáka
Doma se vyžívám na pejskovi. Tomu Ježíšek přinese letos asi nejvíc dárků ![]()
@Kyslíková já jsem za psa taky ráda, alespoň někde můžu uplatnit tu mateřskou péči ![]()
Ahoj!
dneska se tu nějak neplká ![]()
holky, budete chodit při ivf do práce? já teď řeším, kdy si nahlásit dovolenou. jestli na píchání injekcí, nebo pak po vrácení miminka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat