Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Réza 26 tak držím palce ať se tam nějaký šampión uchytí ![]()
Jinak ono je to těžky, já řeším co ještě všechno podstoupit a nepodstoupit a holky co otěhotněly, tak zase mají strach aby bylo vše v pořádku a řeší spíš to, ale to je asi prostě přirozený průběh ![]()
@zuzanecka81 já píchala i injekce i pero a není to tak hrozné. Ale jak už jsem psala, musel mi oboje píchat manžel. Pro mě píchnout si sama do sebe je zatím nepředstavitelné ![]()
@markyj to znám, taky vždycky všude zůstanu sama netěhotná ![]()
@kaczule1 už jsem i ztratila i něco z toho mého optimismu, který jsem měla na začátku
po těch letech snažení, se asi není čemu divit.
Mám teďka těhotné dvě kamarádky a z celého srdce jim to přeju, ale říkám si a co já??? Nejsem už konečně na řadě???
Mám ještě těch 8 mrazáčků, ale jestli ty nevyjdou, tak v létě požádáme o adopci. Budeme zkoušet IVF dál, dokud budeme mít pokusy na pojišťovnu, ale žádost už chci mít podanou, chci mít taková zadní vrátka a možná se tím i uklidní moje psychika, kterou už mám z těch všech hokusů pokusů rozhozenou ![]()
@markyj to mi povídej, já už tomu nějak přestávám věřit, ale stejně bojuju dál
My jsme o adopci taky už mluvili, ale dáme tomu asi ještě tak rok a pak uvidíme ![]()
@kaczule1 já jsem taky rohodlá bojovat dokud nepadnu ![]()
A vy půjdete teď na minimálku? Na kolik vás to vyjde?
@markyj mělo by nás to vyjít 13 tis. + 1 tis. ICSI/1 vajíčko
V těch 13. tis. je i PK, takže to je dobrá cena, jen doufám, že nebudu muset ničím dopíchávat.
Budu brát akorát clostík.
@markyj jj já doufám že nějaký plavec se umístí na prvním místě
jj já je chápu. Těhulky se bojí aby bylo vše o. k mi zase řešíme co bude následovat za další vyšetření a pokusy. Ale vždycky jsem tam zůstala jediná netěhotná a pak už mi holky ani neodepsaly. Ale jak jsem psala asi nebudu jiná když se nám podaří ![]()
holky co je to ta minimálka?
@kaczule1 tak to jde, čekala jsem to horší
my jsme zatím celkem asi na 70,000 za 2IVF a 2KETy, ale bohužel bez toho výsledku ![]()
@Réza 26 tak já si pořád píšů s holkama z jedné diskuse, kde jsme všechny loni začínali z IVF, ale byly jsme tam jen 3, takže to bylo takové přehledné.
Píšeme si pořád a ještě se k nám přidaly asi 4 nové kočky ![]()
Tak uvidíme co tady, je super, že můžeme probírat stejná témata ![]()
@Réza 26 už jsem to tady vysvětlovala
minimálka je vlastně IVF s minimální stimulací. V mém případě clostikem. Pak normálně OPU, PK a ET. Pojišťovna to ale nehradí a celé si to hradíš sama a nepočítá se to do pokusů IVF hrazené pojišťovnou ![]()
@markyj no právě, že to není tak tragické, tak budu doufat, že to vyjde ![]()
@kaczule1 přesně
musíme pořád doufat
já jdu za měsíc na tu hysteroskopii, tak se docela těším, že se zase bude něco dít ![]()
@kaczule1 jdu jen na Hysteroskopii, protože tu dělají přímo v CARu a bude mi jí dělat přímo doktor, který mi dělá transféry ![]()
Na laparku budu muset do nemocnice a to bych šla až pokud by se nevydařil KET.
@markyj mě naštěstí laparku s hysterkou taky dělal dr. z CARu, u kterého jsem byla v péči ![]()
@kaczule1 ono je to asi lepší, mně právě říkal můj Mudr. že v nemocnici dělají HS zadarmo a u nich v CARu za 2,000 Kč, ale že by se tam chtěl podívat raději on, když mi dělá transféry, což mi přijde logický a do nemocnice bych se stejně vypravila až v případě nejvyšší nouze na tu laparku, jinak ani náhodou ![]()
No jsem fakt zvědavá, jestli mi něco najdou. Doufám, že jo ![]()
Pokud by nám nevyšli KETy, tak bychom ještě zkusili IUI mezi dalším IVF a to bych si pak tu laparku určitě nechala udělat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat