IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
475
17.12.13 15:50

@xsaleen
:-O Já jí právě původně nechtěla, ale řekli mi, že tak líp určí toho nejlepšího

• načítám...
15866
17.12.13 15:51

@xsaleen my sami chceme ICSI. Neumím si představit, že všechno bych to podstoupila a pak by se ani jedno vajíčko neoplodnilo :zed: Když jsem měla u 2. IVF 31 vajíček, tak jsme nechali oplodnit i přirozeně a neoplodnilo se ani jedno (ale v bývalém CARu, teď v tom novém jdu do 1. IVF-minimálky) :nevim: Teď v tom novém CARu právě vůbec nemám pocit, že by ze mě chtěli jen prachy, tak jsem zvědavá, jak pochodíme tam :nevim: Ale cítím se tam každopádně líp :palec:
A co se týče PK tak to je CAR od CARu jiný názor :nevim: Po PK se alespoň vyselektují embryjka, které se v průběhu přestanou vyvíjet a zůstanou jen ty nejsilnější, ale zase nikdo asi nezaručí, že ty embryjka, které nevydrží ve zkumavce by nevydržely i v děloze :nevim:

• načítám...
586
17.12.13 16:17

Ahoj holky,

jsem ráda, že někdo založil tuto diskusi na rok 2014.Můžu se k vám přidat? Aspoň mi to čekání na další pokus rychleji s vámi uteče. V listopadu jsme podstoupili 1.IVF+ISCI, ale bohužel neúspěšně a také nezbylo nic za zamražení. :,( Na druhý pokus se chystáme únor/březen 2014.Teď čekáme na výsledky z imunologie, které budou až koncem ledna, potom hned konzultace v caru a odeslání žádosti na pojištovnu a pak až se dostaví ms tak se může začít. Doufám, že příští rok bude úspěšný pro nás všechny. :) U nás je problém v partnerovi, máme spermijky pomalé a je jich málo. :(

• načítám...
15866
17.12.13 17:19

@snowhite31 :mavam: taky to vidím na únor ;)

• načítám...
5829
17.12.13 17:53

@Réza 26 Tak nakonec nedorostly :roll: V lednu mě čeká minimálka s puregonem, tak uvidíme jestli to na mě bude stačit :evil:

• načítám...
15866
17.12.13 17:56

@Kyslíková kolik si budeš píchat u min. Puregonu? :think:

• načítám...
5829
17.12.13 18:41

@kaczule1 prej jo :nevim: budu mít normálně pera. Třeba jsem to pochopila špatně, ale takhle to řekli dva doktoři nezávisle na sobě :think: Taky mi to přijde divný..to je jedno, halvně, aby to k něčemu bylo.. :zed:

Příspěvek upraven 17.12.13 v 18:55

• načítám...
5829
17.12.13 18:43

@kaczule1 Koukám, že už jsem přepracovaná a odpovídám ti na něco jinýho :D Mám napsáno Puregon 900 :think:

• načítám...
5829
17.12.13 18:48

@kaczule1 Vy už se snažíte 4 roky? 8o Teda, to jsem si nevšimla..Jak to zvládáte? :kytka:

• načítám...
15866
17.12.13 18:55

@Kyslíková aha, tak IUI není minimálka ;) Ale pokud půjdeš opravdu na IUI tak to ti dali celkem dost toho Puregonu :think: Ale pokud jdeš na minimálku tak i tak mi to příjde dost, to už není minimálka. Tak nějak jsem stimulovala u 2. IVF (150j. 8 dní) a měla jsem 31 vajíček :roll:
My se snažíme už skoro 5 let :zed: A musím říct, že to zvládám jen díky muži kterého mám :roll: Už nejednou jsem byla na dně. A nejvíc asi loni, když jsem po IVF poprvé otěhotněla a v 15. týdnu jsem potratila :,( :,(

• načítám...
5829
17.12.13 19:02

@kaczule1 No ty kráso…takovejch vajíček 8o :-O Toho se taky děsim, mám vysoký AMH..Měla si OHSS? A bylo v kolik se ti oplodnilo z těch 31 vajec? V tom případě vůbec nechápu, co mě teda čeká! Achjo! Zlatej muj gynekolog z gynemu, ten mi všechno podrobně vysvětlil. Od tý doby, co chodim do CARu, tak tomu přestávám rozumět i po tom, co se vyptávám :? :nevim: :D

5 let, to je darda..jsi dobrá, když si to zvládla. :potlesk: Já se hroutim občas už teď a to se snažíme s doktorama teprve rok. Už jsme se snažili dřív sami, ale to bylo k ničemu.. :zed:

• načítám...
5829
17.12.13 19:03

@kaczule1 A ty budeš mít na minimálku co? Mně nezabral ani clostilbegyt 2-0-2, tak možná proto mám tak vysokou dávku puregonu, nevím.. :nevim:

• načítám...
1394
17.12.13 19:12

@Kyslíková tak to mě mrzí :hug: ale IVF se určo povede uvidíš. Můžu se zeptat co znamená ta minimálka

• načítám...
5829
17.12.13 19:21

@Réza 26 Mělo by to znamenat minimální stimulace (prášky + dopíchávat injekce), ale já mám evidentně superdávku puregonu jako na normální IVF, tak uvidíme..zářijové miminko by se mi líbilo :mrgreen: Já jsem také zářijová 8)

• načítám...
15866
17.12.13 19:26

@Kyslíková taky jsem si kdysi neuměla představit tak dlouho čekat, ale nějak to uteklo a nic s tím neudělám ač se snažím, jak to jde :zed: Já budu mít na minimálku právě clostík, tím že tak dobře reaguji na stimulku, tak uvidím, jak pak budu reagovat na clostík a snad dojde k minimálce :think:

@Réza 26 minimálka je vlastně IVF s minimální stimulací. V mém případě clostikem ;) Pak normálně OPU, PK a ET ;) Pojišťovna to ale nehradí a celé si to hradíš sama a nepočítá se to do pokusů IVF hrazené pojišťovnou ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+