Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Réza 26 my máme těch procent docela dost, ale i tak nám řekli, že IUI ne e
@zuzanecka81 možná pokud vám nabízí napřed laparku, tak bych jí asi využila, aby vám to pak zbytečně nezničilo pokus ![]()
jinak žádost se dá vyřídit během týdne, taky jsme to tak měli
@zuzanecka81 tak snad by to mohly odsouhlasit ještě letos. Kdy ste to posílaly na pojišťovnu? No snad tam nebudou takový flákači jako jsem já
já jdu do práce až po novým roce a pokuď by dopadla IUI tak už si tam dojdu jen pro věci ![]()
@xsaleen já si právě říkala, že holt ten jeden vyplácaný pokus bych přežila. přeci jen máme už doma tříleťačku, tak snad bez dalšího mimina nezůstanem.
takže bych šla hned do ivf a teprve kdyby to nevyšlo, šla bych na tu laparku a pak klidně zas zkusit nějaká ta iui. ![]()
@Réza 26 no právě že nám to asi poslali dneska (teda kdo ví, jestli…) prý to trvá tak tři týdny. ovšem s těmi svátky se všude čekačky prodlužují ![]()
Jéé. Super, že konečně někdo založil diskuzi i pro příšti rok
taky se hlásím do party. 17.12. Jdu na další konzultaci a vzhledem k to u, že ta laparka v září na mě moc efekt neměla už se chci bavit o ivf. Chtěla bych zkusit rovnou ivf - když už do sebe cpát hormony tak pořádně
takže to vidím tak na únor/březen 2014. Jinak bez léků nemám ani ms. Momentálně jsem 63 dc a na testu jedna čárka. A ještě že tak, mám nějaká drsnější antibiotika na zánět močového měchýře…
@whelp 63 dc?
tak to je mazec teda.. a to musíš chodit na vyvolávačku vždy?
@zuzanecka81 tak ono těch pokusů moc zas není, teda záleží jakou máte prognozu a kde je ta hlavní chyba.. my máme prognozu velmi dobrou, ale ani tak nám to nezaručuje úspěch… my budeme k tomu i mrazit, pokud bude co, abychom nemuseli pokaždé stimulovat
@whelp
63DC je dobry, ja mam rekord 95DC a pak prislo lehke spineni
Ja jsem zjistila, ze do IVF musis doktory trochu tlacit, moje doktorka porad omila, kolik to stoji penez a ze by jeste zkusila toto a tamto..ale zadost na pojistovnu uz poslala ![]()
@whelp 63? to je drsný! já kdysi neměla ms skoro půl roku. ale to mi bylo nějakých 18 a bylo mi to fuk.
@Kyslíková hele u nás to zas nechávají všechno na nás. já bych zas ráda, kdyby nám něco doporučili, páč něco rozhodovat, to je na mě mor ![]()
Ahoj holky,
@Réza 26 tak držím palce, aby to IUI dneska vyšlo ![]()
@zuzanecka81 IUI už zkoušet nebudu, doktora řekla, že to nemá smysl a rovnou půjdeme na IVF ![]()
@Lenna1 ahojky tak už to mám za sebou. Jen mě pobolívá podbříšek jinak mi je dobře tak budu doufat že tam plavci doplavou a jeden se chytně
![]()
@Réza 26 Držím palce, ať to dopadne i s tím horším spermiem
Taky doufám, že se dočkám IUI, ale zatim mám foliky moc malé
Tak nejspíš to budu muset popostrčit k IVF v lednu..
@Kyslíková děkuji ale spíš pěsti ty nosí štěstí
neboj taky ti dorostou a třeba IUI stihnete a ani IVF nebude potřeba ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat