Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jáj ještě že na laparku a podobné nemusím a nebudu muset
já si tak nějak říkám, že budu vyjímka, a povede se na poprvé…
a jak je to když jdete v minimálce? to je jen jedno vajíčko k oplodnění, ne?
@xsaleen vajíček se oplotní tolik, kolik jich udělám
Já bych chtěla tak 5-6 ![]()
Holky, ja uz doma jedno detatko mam. takze to muze vypadat, co jako resim, kdyz uz dote mam. ja to ale nejak blbe snasim, ze prvni slo a ted prdlajs. ![]()
a my teda ted pujdem do ivf a pokud se nezadari, tak taky laparka a pak zkouset iui
Ahoj. Můžu se přidat. Minulý týden jsme byli taky poprvé CAR. Přitel špatné spermio, já PCOS…Doktor nám dal tak 1-2% na přirozené početí…
IUI rovnou vynechal a mluvil hned o IVF atd…rozhodli jsme se ale zkusit ještě vitamíny na 3 měsíce a pak na kontrolu…doufám, že se to ještě nezhorší. Hodnoty spermio: 17,5mil/ml;3% normální morfologie a 9% pohyblivých…
Jsem docela smutná z toho a doufám, že ty vitamíny pomůžou…
@Rad.J nám na spermíky doporučili na imunologii přípravek SWISS Energyman + vitamín C a E. Bral všechno a nevím jestli to bylo tím, nebo něčím jiným, ale měl spermiograf po 3 měsících opravdu lepší ![]()
@zuzanecka81 já myslím, že u vás by mohlo vyjít to IUI, když už mimi máte ![]()
@markyj ja tehda otehotnela po vysazeni antikoncepce, vajecniky nejak nahodou fungovaly. ted ale ani tuk. ![]()
@zuzanecka81 to tělo si dělá fakt co chce, ale třeba vám bude stačit jen málo a za chvíli bude mít malá sourozence ![]()
@zuzanecka81 no tak když ti bude nejhůř, tak si vzpomeň na mě ![]()
5.rok snažení a kde nic tu nic ![]()
Holky nemáme to jednoduchý, ale pořád věřím, že dojdem až do cíle ![]()
@kaczule1 no občas už jsem opravdu zoufalá, pak zase někdy plná optimismu. Mám ty nálady jak na houpačce ![]()
@markyj to mi povídej, manžel mi už řekl, že bych se měla léčit i na hlavu nejen na spodek ![]()
@kaczule1 já když jsem po tom posledním neúspěchu doma brečela manželovi v náručí, tak jsem se ho taky ptala, proč to nevyšlo a on mi taky jen zaklepal na čelo, ale pak mi tam dal pusu, tak to zase vyžehlil ![]()
Ale víš, že mě tak občas napadne jestli neměl pravdu
právě proto už jsem si začala hledat ty informace o adopci, abych prostě myslela taky na něco jiného ![]()
@markyj neboj, vzpomenu
my teda zatim jen rok a pul a uz me to taky neba
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat