Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak dneska naposled v práci a pak až 6.1.
![]()
@zuzanecka81 já tentokrát do práce budu chodit normálně a o IVF bude vědět jenom moje nadřízená
Když už bych si brala dovolenou tak třeba na OPU, den po OPU (záleží jak se budeš cítit) a třeba tak pár dnů po ET, ale při píchání to je zbytečné. Alespoň pro mě to bylo zbytečné. Netahám v práci nic těžkého a mám spíše sedavou práci ![]()
@kaczule1 hm, si právě taky říkám, abych si zbytečně neplácala dovolenou ![]()
já to v práci řekla, že v lednu jdem na ivf, ale konkrétní data říkat nebudu
@zuzanecka81 já měla volno v den OPU a den po a týden po ET. Chtěla jsem doma odpočívat a hodně spát. Práci nemám nijak naročnou a také mám sedavé zaměstnání. Na píchání injekci je to zbytečný si brát dovolenou.
Já si na to asi budu brát neschopenku, protože tam se tohle neuznává, je to fyzicky dost náročný a jsou schopný mě nechat tahat palety jako v minulím těhu ![]()
Ahoj!
tak holky dneska sok - manzel mi napsal sms, ze si ještě musime o umelku popovidat, ze chce jeste počkat atd. no holky ja hotova! uz jsem si zvykla myslenku, že dotoho jdem a ted tohle
no zase jsme to ještě probrali, ja rekla, jak to citim asnad teda dobry, zatim leden plati. ale ted stejne budu furt na nervy, aby zas necuknul. ![]()
Ahoj holky, máte některá info zda je při přípravě na IVF lepší provera nebo utrogestan? Standartně jsem zobala utroš ale v Car mi napsali Proveru…
@zuzanecka81 snad necukne.. a co to?
já se zas dozvěděla něco co mě dost rozsekalo, a nevím jestli mu pro zmenu necuknu já
Holky, fakt nevim. proste si mysli, ze kdyz mame nel, tak ze druhe pujde taky prirozene ![]()
@xsaleen a co se stalo?
@zuzanecka81 jo to klidně jít může… a nechcete jít do IUI? jedna u nás na skupině otěhotněla tak.. měla i několik IVF
ále radši nemluvit ![]()
@zuzanecka81 Já si nechám na 100% napsat neschopenku, co nejdřív to půjde. Učím ve školce, celý den se nezastavím a bylo mi v práci dost špatně i jen s clostilbegytem. Takže bych zůstala doma nejradši od prvního píchnutí. ![]()
Švagrová mi dneska oznámila, že čekají druhé dítě, že si ho nadělili takhle pod stromeček. To je senza si to takhle naplánovat! Maji malýho rozmazlenýho fracka, tak proč mu nelupnout hned sourozence..někdy jim fakt závidim. Chlap dvakrát stříkne a má dvě děti.. ![]()
@Kyslíková Asi vím co mysliš
já si pořád říkám, že na každého jednou přijde řada, je potřeba si to správně přát a taky pro to udělat maximum. Aby sis pak mohla řict, že víc už jsi udělat nemohla
a to platí o všem. A neboj, myslím, že naše děti budou taky pěkně rozmazlené
když už nás stály tolik usilí a peněz
Chudáci paní učitelky ve školce
![]()
@whelp Vzhledem k tomu, že já jsem tak trochu deformovaná tím, že ve školce opravdu učím, tak se budu snažit aby děti měly na rozmazlování jen babičky
A ty už stimuluješ, nebo začínáš až v lednu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat