Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková no u nás mu to dr okecali tak že chlap chodil, a že se vlastně nic neděje
já mu tu iluzi neberu
ale hrozí mu i brzkou neplodností, tak to asi tak happy nebude
@xsaleen to ten muj mel vzdycky spermio skvely. Ted naposled mel horsi pohyblivost a kdyz jsme se o tom s kamaradama bavili tak byl najednou haklivej, kdyz jsem to rekla
Ale to, ze vsichni o mych problemech vi, to je mu fuk. Hlavne on musi byt za vsech okolnosti nadsamec ![]()
@Kyslíková tak to je ta mužská ješitnost..
mě zas celou dobu přesvěčoval, že je vina ve mě, a nechtěl připustit, že by mohlo to bejt jinak
Ahojky Já se taky přidám. Mi sme teda na úplným začátku ale taky budem muset přírodě pomoci
v pátek nás čeká spermio a ultrazvuk a pokuď bude vše o. k tak bych chtěla zkusit ještě IUI letos. tak uvidíme jestli nám pátek 13. přinese štěstí
![]()
Ahoj. taky bych se přidala. Máme za sebou 4 IUI bez úspěchu a vpondělí jdu na konzultaci před IVF, tak jsem zvědavá…
@Lenna1
Nevíme, testy máme v pořádku. Před rokem a půl jsem byla těhotná, ale v 6tt ZT a od té doby nic…
@Gina.Lenroy aha
tak budu držet palce, aby první IVF bylo úspěšné. Dej vědět po konzultaci, na co se vás ptali a tak vůbec, co po vás chtěli.
Nás to čeká na začátku ledna..
Jj dám, taky jsem zvědavá a docela se i bojim. Nikdy jsem si nemyslela, že tohle budu řešit. Ale co, leden - nové začátky všechno bude OK ![]()
@Gina.Lenroy tak mě to taky nikdy nenapadlo
Myslela jsem si, že vysadím antikoncepci a bude to razdva. Nezbývá nám nic jiného než věřit, že IVF vyjde ![]()
Nepotřebují vědět nic moc, co děláte za práci, jestli kouříte, co berete za léky, jaké nemoci máte, jestli žena chodí na cyto, papír do dr co vám dělal (horm. profil, předepsání clostíku a tak) a spermio, pokud nemáte, udělají vám ho tam
a to bylo cca všechno, pak berou krev u obou partnerů a ženě udělají kultivaci a utz pak už se jen řeší léčba
Ahoj holky!
já jdu zítra na konzultaci do caru. chci hlavně info, co mi doporučí, jak mám vlastně výsledky testů a tak
@zuzanecka81 ahojky. My jdem taky zítra do caru. Přítel na spermio a já na ultrazvuk. Tak doufám že pátek 13. nám přinese štěstíčko
a vám určo taky ![]()
@zuzanecka81 a @Réza 26 tak holky, držím palce
Já to dneska dostala, takže ani druhé IUI se nevydařilo
Dejte vědět, jak jste dopadly.
@Lenna1 tak to mě mrzí
já dostala na sobotu ovitrele a v pondělí bude naše první IUI
sice má partner jen 6 procent použitelných spermií ale snad se zadaří. Musí já tomu věřím
jsem úplně pozitivně nabytá
a mám pocit že mi dnes nedokáže nic zkazit náladu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat