IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
585
1.1.14 20:31

@jolane budes zase bliz k detatku :srdce:

• načítám...
4099
2.1.14 09:09

@Réza 26 já vše co řeším v CARu, tak mám na propustku :palec:

• načítám...
1394
2.1.14 11:14

@markyj tak to by bylo super a nevíš jestli na ní má nárok i můj přítel? děláme v jedný fabrice tak aby on si nemusel brát dovču

• načítám...
15866
2.1.14 11:16

@Réza 26 mému manželovi taky dali razítko a v práci mu to uznali. Přece jen ho je u toho občas taky třeba :mrgreen:

• načítám...
1394
2.1.14 11:24

@kaczule1 tak to by bylo super :mrgreen: já bych ho netahala když by to nebylo třeba ale jinak ho vzít prostě musím :mrgreen: jo a ještě jedna věc. Car mám vzdálený od práce cca asi 40 km mám tím pádem propustku na celý den? a jak je to třeba když budem mít odpolední a budeme tam muset být nevím třeba v jednu tak to taky budem mít už pak na celý den? Promiň že se takhkle ptám ale propustku jsem měla jen dvakrát tak stím nemám zkušenosti

• načítám...
4099
2.1.14 11:53

@Réza 26 určitě na to nárok i přítel, je to klasická návštěva lékaře :palec:

• načítám...
4099
2.1.14 11:56

@Réza 26 pokud dojíždíte, tak by vám propustku měli uznat. Ze zákona není určená lhůta, jak dlouho můžeš být u lékaře. K lékaři ti musí zaměstnavatel umožnit odejít na dobu „nezbytně nutnou“ Tak hovoří zákon, ale určitě není špatný to probrat s vedoucím. Já jsem to v práci normálně řekla, že třeba v 11hod jsem odešla do CARu a už jsem se nevrátila, a šéf ví proč tam chodíme a nikdy neměl námitku, ale je to názor od názoru, každý se na to takhle koukat nemusí :oops:

• načítám...
223
2.1.14 12:06

Ahoj holky, operace se odkládá na 9/1 protože mě bolí v krku a mluvila jsem se sestrou prý bude lepsí když to odložíme. jinak jsem dnes 15 DC a když jsem se poprvé domlouvala na operaci tak mě jasně řekli že musím byt max. 17DC aby mě mohli operovat tak doufám že to není tak duležitý když budu 21 DC.

• načítám...
4247
2.1.14 12:51

@jolane :kytka:

Podle teho na jakou operaci půjdeš???
Já byla na laparoskopii a doktor my napsal leky na oddálení ms a bylo to
stejnak po operaci ty to hned dojce..
A ani nevíš jak. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4247
2.1.14 12:54

@markyj :kytka:

Také jsem měla takové problémy.
V práci. Koukaly se na mně vždycky jak na vola.
Rozmlouvaly my to atd
Hruza a ted když marodím.
Tak zas ukecavat at už dojdu atd :mrgreen:

• načítám...
5393
2.1.14 21:37

Ahoj holky!
jak se mi blizi datum vyzvednuti leku, jsem nervozni jak pes a mam strach, co vse se muze stat. zvazuju, ze to radsi jeste odlozim :nevim: :zed: musim to poradne promyslet. :oops:

• načítám...
585
2.1.14 22:15

@zuzanecka81 stejne tomu tim oddalenim nepomuzes! Ale chapu te, taky to tak ted mam! V pondeli jedu konecne do caru, domluvit se na druhe Ivf, no a zaciname 8o

• načítám...
4099
3.1.14 07:52

@zuzanecka81 tak jedno mímo se vám podařilo přirozeně, tak třeba to opravdu chce jen víc času :nevim: tak to ještě promysli, jestli do toho půjdete nebo ne

• načítám...
15866
3.1.14 08:34

Souhlasím s @markyj Ale i tak ten pocit znám. Kolikrát se těším až se zase něco bude dít a když k tomu dojde, tak začnu mít strach a říkám si, jestli to neodložit :roll: Asi se nejvíc bojím toho neúspěchu :zed:

• načítám...
5393
3.1.14 08:48

Holky díky za reakce! my asi fakt ještě počkáme, zkusím tu laparku a pak bych taky zkusila nasadit na měsíc, dva ha - tak jsem vlastně otěhotněla minule, po vysazení.
v práci mě to sice šíleně nebaví, ale budu to brát tak, že aspoň můžu něco naspořit pro miminko :nevim:
já jsem holt váhavá váha, takhle to je u mě vždycky se vším :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí