Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já se taky těším jak mala.
Ale jak odchazím potom z CAR.
A vždycky z blbýma zprava ma(a z brekem)
to je hrůza.
![]()
Už by se to mohlo obrátit k lebšimu.
![]()
@Andíílek tak to mě mrzí že odcházíš s blbýma zprávama já zatím celkem dobrý a proto se tam ještě těším
a v pátek se snad dovím kdy by mohla být ta IUI už bych nejradši na ní šla a to mi ještě ani neskončil menzes
![]()
Andíílek: to znám ty špatné zprávy také se mi stalo že jsem odchazela z CAR a brečela jsem ale hlavu vzhůru, musíme bojovat a jít před překážky a uvidíš že vše dobře dopadne…
Také se tedka těším na pondělí do CARU.
Du na ultrazvuk.Byla jsem tam ve čtvrtek tak mam prej jeden maly folikul a
Dr chtěl abych došla v pondělí a když praskne dame hormony
na umělaka ![]()
jo jo taky si to říkám. Tak uvydime. Co semnou vymysli.
Du na ultrazvuk.
Byla jsem tam ve čtvrtek tak mam prej jeden maly folikul a
Dr chtěl abych došla v pondělí a když praskne dame hormony
na umělaka ![]()
Tak že je aspoň na co se těšit. ![]()
@Andíílek a to ti nemůže dát něco na to aby ti praskl? tak já držím pěsti ať ti to vyjde
a můžeš začít stimulovat ![]()
Stimuluju furt a stále.
Ne on nesmi prasknou jinak bych nemohla jit na inseminace a zkusit to malé.
@Andíílek aha a čím teď stimuluješ? A tak to nechápu takže ti v pondělí řeknou kdy si máš píchnout a kdy pak bude IUI? Já dostala po ultrazvuku injekci ovitrelle a tu jsem si píchla v sobotu a v pondělí bylo IUI. ![]()
Holky a kolik platíte doplatky na píchané léky při iui? já teď měla 3 měsíce clostil a prdlajs, tak mě asi taky čekají injekce ![]()
@zuzanecka81 tak já jsem platila za jednu injekci ovitrelle 350 kč a za samoutné IUI jsme platily 1000 kč nic víc já mám ovulku sama od sebe tak nevím jak to je jinak když potřebuješ stimulovat ještě ovu. Ale jinak clostík jsem taky brala ale taky nepomohl ![]()
@Réza 26 aha, to já ovulaci nemám. jinak my platíme za iui 2000, neb manžel má blbou pojišťovnu ![]()
@zuzanecka81 a jakou má pojišťovnu? Já mám vnitra a přítel všeobecnou. Ale léky na stimulaci ovu by si měla mít zdarma ne? já za clostík nic neplatila.
Holky my chodíme do pronatalu nord a oni nemají s manželovou pojišťovnou smlouvu (má vojenskou). takže musíme platit keš zpracování spermatu, což jsou 2000. jinak bychom neplatili nic. no ale stejně je to minimum, oproti ivf ![]()
Já za IUI neplatila nic. Přece jen to je hrazené pojišťovnou, tak nechápu, za co si CARy ještě berou prachy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat